Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιηση μεχρι 25 Απριλη.

Δωρεαν απεριοριστα data. Μπειτε στην εφαρμογη whats up για την ενεργοποιηση

Βαλαν μυαλο αποτι φαινεται...

Σημειωση moderator: Συμφωνα με αναφορες χρηστων, τα 5.90€ απο την προηγουμενη "προσφορα", επιστρεφονται ηδη. Δεν συζηταμε αλλο στο παρον τοπικ γι αυτο.                               Ευχαριστουμε.

• Like 14
  • Thanks 6
Δημοσ.

Ενεργοποίησα το πακέτο πριν κάποιες μέρες με 5,90 και τώρα δεν με αφήνει καν να ενεργοποιήσω το δωρεάν για να κερδίσω κάποιες επιπλέον μέρες... μάλιστα... 

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaas93 είπε

Ενεργοποίησα το πακέτο πριν κάποιες μέρες με 5,90 και τώρα δεν με αφήνει καν να ενεργοποιήσω το δωρεάν για να κερδίσω κάποιες επιπλέον μέρες... μάλιστα... 

Γράφουνε στο fb ότι όσοι ενεργοποίησαν αυτό το πακέτο θα πιστωθούν τα χρήματα...

• Thanks 2
Δημοσ.

Να γνωριζετε ότι εάν δεν έχεις κάνει ανανέωση χρόνου και ας έχεις χρήματα μέσα στη εφαρμογή δεν σου δίνει το πακετο...

• Like 1
Δημοσ.

Θελει ανανεωση μετα τη 20/3.

Και η βοντα καπου εκει ζηταγε αλλα τα εδινε δωρεαν.

Δεν ειχα ΜΒ αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να τους πληρωσω 5,90.Καλυτερα να εβαζα καρτα στη δευτερη καρτα της βονταφον και να παιρνα τα δωρεαν και ας εχει χειροτερη καλυψη.

Φαινεται φαγανε κραξιμο και στρωσανε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaas93 είπε

3 ώρες πριν, bill987 είπε

Γράφουνε στο fb ότι όσοι ενεργοποίησαν αυτό το πακέτο θα πιστωθούν τα χρήματα...

Έλεος ρε παιδιά, κι εγώ ίδια περίπτωση. Θα γίνει αυτόματα υποτίθεται; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, burnin είπε

Ενεργοποιηση μεχρι 25 Απριλη.

Δωρεαν απεριοριστα data. Μπειτε στην εφαρμογη whats up για την ενεργοποιηση

Βαλαν μυαλο αποτι φαινεται...

Σευχαριστώ πολύ . Εγώ είχα μείνει στα 5,90 ευρώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν κόφτη σε αυτή την προσφορά; Το απόγευμα με το που την ενεργοποίησα έκανα speed test και μου έδειχνε ταχύτητα download περίπου 50mbps, πριν κάνα 2ωρο ξεκίνησα να βλέπω μια ταινία στο Netflix και η ταχύτητα έπεσε περίπου στο 3 και τώρα έπεσε στην απίστευτη ταχύτητα 0,18 πάντα στο ίδιο σημείο...Ή δεν μας τα λέει καλά η cosmote ή έχει υπερβολική κίνηση το δίκτυο της εδώ στην πόλη μου

Επεξ/σία από theoilia
Δημοσ.
20 ώρες πριν, theoilia είπε

Έχουν κόφτη σε αυτή την προσφορά; Το απόγευμα με το που την ενεργοποίησα έκανα speed test και μου έδειχνε ταχύτητα download περίπου 50mbps, πριν κάνα 2ωρο ξεκίνησα να βλέπω μια ταινία στο Netflix και η ταχύτητα έπεσε περίπου στο 3 και τώρα έπεσε στην απίστευτη ταχύτητα 0,18 πάντα στο ίδιο σημείο...Ή δεν μας τα λέει καλά η cosmote ή έχει υπερβολική κίνηση το δίκτυο της εδώ στην πόλη μου

Δεν εχει κοφτη οχι. Απλα σε ωρες αιχμης πεφτει η ταχυτητα ειδικα απο τις 6 7 μεχρι τις 11-12. Μετα παει φουλ.

Δημοσ.

Εγώ παρόλο που έκανα ανανέωση μέσα από την εφαρμογή πριν μερικές μέρες, εξακολουθώ να μη βλέπω το πακέτο. Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος ενεργοποίησης;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Εγώ παρόλο που έκανα ανανέωση μέσα από την εφαρμογή πριν μερικές μέρες, εξακολουθώ να μη βλέπω το πακέτο. Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος ενεργοποίησης;

IMG_20220423_214629.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...