Doped Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλημέρα. Μονο εμένα μου βρωμάει scam? Με έχει πρήξει να δω κόστος αποστολής με DHL. Το αντικείμενο που αγόρασε είναι μιας σημαντικής αξίας (700€) και μάλιστα αγόρασε δυο κομμάτια. Δεν έχει πληρώσει ακόμα βέβαια. Γνωριζω ότι για να πάρω τα λεφτά, πρέπει να παραλάβει το προϊόν, σωστά; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Doped είπε Καλημέρα. Μονο εμένα μου βρωμάει scam? Με έχει πρήξει να δω κόστος αποστολής με DHL. Το αντικείμενο που αγόρασε είναι μιας σημαντικής αξίας (700€) και μάλιστα αγόρασε δυο κομμάτια. Δεν έχει πληρώσει ακόμα βέβαια. Γνωριζω ότι για να πάρω τα λεφτά, πρέπει να παραλάβει το προϊόν, σωστά; SCAM!!!!!!!!
Doped Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, costas1973 είπε SCAM!!!!!!!! Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο πως δουλεύει όμως αυτό το scam? Μόλις τώρα, Haldol είπε Scam από χιλιόμετρα. Μην στείλεις τίποτα. Thanks για την απάντηση! Πως όμως δουλεύει αυτό το scam?
Giorgos241 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, Doped είπε Καλημέρα. Μονο εμένα μου βρωμάει scam? Με έχει πρήξει να δω κόστος αποστολής με DHL. Το αντικείμενο που αγόρασε είναι μιας σημαντικής αξίας (700€) και μάλιστα αγόρασε δυο κομμάτια. Δεν έχει πληρώσει ακόμα βέβαια. Γνωριζω ότι για να πάρω τα λεφτά, πρέπει να παραλάβει το προϊόν, σωστά; Λογικά scam? εδώ λένε για forwarding υπηρεσίες αλλά δεν νομίζω https://forum.purseblog.com/threads/buyer-has-us-shipping-address-but-lives-in-singapore-help.483034/
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Doped είπε Thanks για την απάντηση! Πως όμως δουλεύει αυτό το scam? Θα σου έρθει ένα e-mail (υποτίθεται από την τράπεζα στην οποία θα σου στείλει τα λεφτά) ότι έχει γίνει η κατάθεση, αλλά για να "αποδεσμευτούν" τα χρήματα, πρέπει να βάλεις έγκυρο tracking number. Φυσικά, το e-mail είναι πλαστό. Εσύ λες " α πρέπει να στείλω για να πάρω τα χρήματα ". Στέλνεις το πακέτο, και λεφτά δε βλέπεις ποτέ. 😛 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Θα σου έρθει ένα e-mail (υποτίθεται από την τράπεζα στην οποία θα σου στείλει τα λεφτά) ότι έχει γίνει η κατάθεση, αλλά για να "αποδεσμευτούν" τα χρήματα, πρέπει να βάλεις έγκυρο tracking number. Φυσικά, το e-mail είναι πλαστό. Εσύ λες " α πρέπει να στείλω για να πάρω τα χρήματα ". Στέλνεις το πακέτο, και λεφτά δε βλέπεις ποτέ. 😛 επισεις εαν το στείλεις θα μπορουσε να πει ότι παρελαβε αδειο πακετο! η ότι δεν ηταν αυτο που ηταν στην αγγελια! το ebay πολλες φορες δικαιωνει τον αγοραστη.
Doped Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, costas1973 είπε επισεις εαν το στείλεις θα μπορουσε να πει ότι παρελαβε αδειο πακετο! η ότι δεν ηταν αυτο που ηταν στην αγγελια! το ebay πολλες φορες δικαιωνει τον αγοραστη. Απ όσο καταλαβαίνω μόνο τον αγοραστή δικαιώνει. 39 λεπτά πριν, Haldol είπε Θα σου έρθει ένα e-mail (υποτίθεται από την τράπεζα στην οποία θα σου στείλει τα λεφτά) ότι έχει γίνει η κατάθεση, αλλά για να "αποδεσμευτούν" τα χρήματα, πρέπει να βάλεις έγκυρο tracking number. Φυσικά, το e-mail είναι πλαστό. Εσύ λες " α πρέπει να στείλω για να πάρω τα χρήματα ". Στέλνεις το πακέτο, και λεφτά δε βλέπεις ποτέ. 😛 Καλά δεν μπορώ να αγοράσω ενα shipping label και να βάλω αυτό; Και φάκελο να στείλω άδειο θα έχω ένα tracking να βάλω εκεί. γιατι έχει σκάσει να χρησιμοποιήσω DHL και μάλιστα να το στείλω Σιγκαπούρη αντί για Αμερική δεν καταλαβαίνω.
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Doped είπε Καλά δεν μπορώ να αγοράσω ενα shipping label και να βάλω αυτό; Και φάκελο να στείλω άδειο θα έχω ένα tracking να βάλω εκεί. Ναι , αλλά και πάλι λεφτά δε θα δεις. Οπότε τι κέρδισες; Το ότι έδωσες 20 ευρώ για να trollάρεις τον scammer; 😛
Doped Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Haldol είπε Ναι , αλλά και πάλι λεφτά δε θα δεις. Οπότε τι κέρδισες; Το ότι έδωσες 20 ευρώ για να trollάρεις τον scammer; 😛 Αν είναι έτσι να του στείλω πακετάκι ωραίο βρωμερό! https://www.shitexpress.com/ για φάκελο 20€;
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, Doped είπε για φάκελο 20€; Και λίγα είπα... μη ξεχνάς, Σιγκαπούρη, όχι εδώ δίπλα
Doped Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Haldol είπε Και λίγα είπα... μη ξεχνάς, Σιγκαπούρη, όχι εδώ δίπλα Δεν είχα ιδέα. Και να φανταστώ με DHL ένας λόγος παραπάνω για να του στείλω ανάλογο πακέτο αν πρόκειται για scam
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Βρωμισε το σύμπαν με scammers και απατεώνες.
Doped Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Βρωμισε το σύμπαν με scammers και απατεώνες. Άρα και εσυ το πιστεύεις ότι είναι scam?
czarjuly Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μακριά βρωμάει πάλι καλά που δεν σου λέει να του στείλεις Νιγηρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα