Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Αυτό που έχει αναφερθεί όμως είναι ότι του είπαν στο τηλέφωνο ότι θα γίνει αντικατάσταση...και όχι Service.

image.png.1d098276f6f3e30da17c2a1f6f0134ef.png

ναι δίκο έχεις για γρήγορα έτσι το κάνουν και μετά την πουλούν referbished σε άλλον

Επεξ/σία από dreamerchris
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kormos είπε

Που το αναγράφει αυτό ότι δεν έχουν όλα τα προϊόντα DOA?

Που αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα έχουν doa?

Το doa είναι "υπηρεσία" που προσφέρει η εκάστοτε εταιρία δεν είναι υποχρέωση και σου λέει αν μέσα σε Χ μέρες από την παραλαβή (συνήθως 7) έχεις κάποιο πρόβλημα με την συσκευή την επιστρέφεις και εφόσον γίνει έλεγχος ότι όντως έχει θέμα σου κάνουμε αντικατάσταση

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει να παρέχουν doa

Οπότε δείξε μου εσύ που σου γράφουν ότι παρέχουν doa

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Που αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα έχουν doa?

Το doa είναι "υπηρεσία" που προσφέρει η εκάστοτε εταιρία δεν είναι υποχρέωση και σου λέει αν μέσα σε Χ μέρες από την παραλαβή (συνήθως 7) έχεις κάποιο πρόβλημα με την συσκευή την επιστρέφεις και εφόσον γίνει έλεγχος ότι όντως έχει θέμα σου κάνουμε αντικατάσταση

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει να παρέχουν doa

Οπότε δείξε μου εσύ που σου γράφουν ότι παρέχουν doa

Όπως φαίνεται γράφεις απλά για να γράψεις.

Αν θα έριχνες μια ματιά στην σελίδα του Γερμανού θα έπαιρνες την απάντηση από μόνος σου αλλά για να σε βγάλω από αυτό τον κόπο δες τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.germanos.gr/corporate/useful/oroi_xrisis_eshop/

Μφχ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παραθέτω και εγώ την εμπειρία μου μπας και κάποιος έχει αμφιβολλίες.

Πολύ χαρούμενος και πολύ βολική διαδικασία. Έκανα την παραγγελία σε μεγάλο κατάστημα, με παρέπεμψε στη σελίδα της Klarna όπου έβαλα ΑΦΜ και μια φώτο το δίπλωμα οδήγησης, έβαλα στοιχεία κάρτας και ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ξεκίνησε η διαδικασία παράδοσης από το κατάστημα.

Συνολικός χρόνος διαδικασίας ούτε 5 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

...αν θα ανέβαζαν τα μεγάλα καταστήματα και το πιστωτικό όριο πάνω από τα 1000€ καλά θα ήταν μιας και δεν έχω συναντήσει να δίνουν παραπάνω εκτός από 1 ή 2 με ρούχα που ήταν μέχρι τα 1500€

Δημοσ.

εμενα δεν μ αφηνει να κανω καν επαληθευση τι διπωματα φωτογραφια ανεβαζω, τι ταυτοτητα εχει κολλησει σε μια λουπα και μου το ζηταει συνεχεια, ειτε pc ειτε τηλεφωνο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Metaksas είπε

εμενα δεν μ αφηνει να κανω καν επαληθευση τι διπωματα φωτογραφια ανεβαζω, τι ταυτοτητα εχει κολλησει σε μια λουπα και μου το ζηταει συνεχεια, ειτε pc ειτε τηλεφωνο.

έχεις γράψει με λατινικά η ελληνικά το όνομα σου στο account? 

Έχει και γρήγορα live chat αν δεν τα καταφέρνεις 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί. Έκανα την πρώτη μου αγορά από ΙΚΕΑ 780 ευρώ μέσω klarna. Πλήρωσα την πρώτη δόση 260.22 ευρώ στις 12 του μηνός .. γράφει στην klarna ότι η πρώτη δόση εξοφλήθηκε και τα πράγματα τα παρέλαβα προχθές.

Εχθές είδα στο λογαριασμό μου 260 ευρώ διαθέσιμα . Δεν βλέπω τίποτα στο ιστορικό συναλλαγών..τι παίζει; ή έτσι δουλεύει και πρέπει να τα αφήσω μέσα για να τα τραβήξει η ΙΚΕΑ;  

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, κ123 είπε

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί. Έκανα την πρώτη μου αγορά από ΙΚΕΑ 780 ευρώ μέσω klarna. Πλήρωσα την πρώτη δόση 260.22 ευρώ στις 12 του μηνός .. γράφει στην klarna ότι η πρώτη δόση εξοφλήθηκε και τα πράγματα τα παρέλαβα προχθές.

Εχθές είδα στο λογαριασμό μου 260 ευρώ διαθέσιμα . Δεν βλέπω τίποτα στο ιστορικό συναλλαγών..τι παίζει; ή έτσι δουλεύει και πρέπει να τα αφήσω μέσα για να τα τραβήξει η ΙΚΕΑ;  

https://www.klarna.com/gr/klarna-ti-einai/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, κ123 είπε

Για δες μήπως γράφει στον λογαριασμό δέσμευση της αξίας των προϊόντων.

Προτείνω να μην πειράξεις το ποσό γιατί ίσως βρεθείς με μείον στον λογαριασμό.

Δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο ( αρκετές αγορές από Public κυρίως ) και σε μια παραγγελία που έχει γίνει από τα ΙΚΕΑ.

Επεξ/σία από Brainmorf
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα, επειδή είναι πολλές οι σελίδες δεν έκανα τον κόπο να ψάξω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με ακύρωση δρομολογημένης παραγγελίας που έχει γίνει μέσω klarna, έψαξα λίγο και είδα ότι όντως γίνεται να ακυρώσεις παραγγελία που έχει γίνει ήδη και έχει εισπραχθεί η 1η δόση, θα ήθελα απλά να μάθω αν κάποιος φίλος το έχει κάνει για να μου πει την εμπειρία του και ότι όντως γίνεται "απροβλημάτιστα"

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια είναι ασφαλής η χρήση της; Σκέφτομαι να κάνω μία αγορά.

Επεξ/σία από Psyber
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Psyber είπε

παιδια είναι ασφαλής η χρήση της; Σκέφτομαι να κάνω μία αγορά.

ναι, έχω πάρει ps5 550 κατοστάρικα, αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...