kormos Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Μόλις τώρα, Billator είπε Στην κεντρική λίστα όχι στην καρτέλα όμως electronics. Τουλάχιστον σε android σε όλες μου τις συσκευές έτσι λειτουργεί από day one. Η κατηγοριοποίηση δεν οφείλεται στην Klarna, αλλά στο ποια δραστηριότητα είναι δηλωμένη η επιχείρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Τί ακριβώς χρειάζεται για να εγκριθεί μια αγορά; Γιατί ακούω για δίπλωμα ή διαβατήριο και δεν έχω τίποτα από τα δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 8 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Τί ακριβώς χρειάζεται για να εγκριθεί μια αγορά; Γιατί ακούω για δίπλωμα ή διαβατήριο και δεν έχω τίποτα από τα δύο και με την ταυτότητα και το ΑΦΜ σου μπορείς κανονικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteri0s Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 7/9/2022 στις 4:06 ΜΜ, prometheas είπε Δεν εχω ιδέα. Θα ενημερώσω ... Καλησπέρα φίλε μου, ρώτησες τελικά τι έγινε με τον συγκεκριμένο φίλο σου και αν πλήρωσε τις δόσεις. Γιατί ένας γνωστός έκανε το ίδιο και έμαθα τον τρέχουν οι εισπράξεις οφειλών😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Εγω εκανα αγορά κοντά στα 500 ευρώ και ολα κλα εχω ολοκληρώσει κ τις πληρωμές μου.. Το πρόβλημα που αντιμέτωπησα ομως είναι αν θες να αγοράσεις κατι κ μετα μεσα στην μερα η την επόμενη μερα θες κατι αλλο δεν σε αφινει επιτιδες.. Ετσι είναι η πολιτική τους.. Και μερικες φορες κολαει κ βγάζει μήνυμα οτι πρέπει να πληρώσεις πρώτα η έχεις υπερβεί το οριο ενω δεν συμβαίνει τπτ απο αυτα.. Θέλει υπομονή αν κανεις αγορες τμηματικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainmorf Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Εγω εκανα αγορά κοντά στα 500 ευρώ και ολα κλα εχω ολοκληρώσει κ τις πληρωμές μου.. Το πρόβλημα που αντιμέτωπησα ομως είναι αν θες να αγοράσεις κατι κ μετα μεσα στην μερα η την επόμενη μερα θες κατι αλλο δεν σε αφινει επιτιδες.. Ετσι είναι η πολιτική τους.. Και μερικες φορες κολαει κ βγάζει μήνυμα οτι πρέπει να πληρώσεις πρώτα η έχεις υπερβεί το οριο ενω δεν συμβαίνει τπτ απο αυτα.. Θέλει υπομονή αν κανεις αγορες τμηματικά.. Ανάλογα το εισόδημα μάλλον προσαρμόζουν το πιστωτικό όριο των αγορών. Πλέον και στο skroutz με λίγες άτοκες δοσεις χωρίς πιστωτική κάρτα , περιμένω ανταγωνισμό ιδιαίτερα με TBI bank, για να δούμε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Brainmorf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Στις 12/6/2024 στις 4:20 ΜΜ, Brainmorf είπε Ανάλογα το εισόδημα μάλλον προσαρμόζουν το πιστωτικό όριο των αγορών. Πλέον και στο skroutz με λίγες άτοκες δοσεις χωρίς πιστωτική κάρτα , περιμένω ανταγωνισμό ιδιαίτερα με TBI bank, για να δούμε. Δεν έστειλα taxis μονο αφμ κ ταυτότητα αν θυμάμαι κλα, καπου διαβασα μεσα στο site η στο app της κλαρνα οτι δεν μπορείς να κανεις τμηματικά αγορές θέλει καποιο χρόνο μέχρι να κανεις επόμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Στις 12/6/2024 στις 4:20 ΜΜ, Brainmorf είπε Πλέον και στο skroutz με λίγες άτοκες δοσεις χωρίς πιστωτική κάρτα , περιμένω ανταγωνισμό ιδιαίτερα με TBI bank, για να δούμε. Για αυτούς που δεν έχουν πιστωτική και δεν θέλουν πάνω από 3 δόσεις δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη λύση από την Klarna. 100% η επιπλέον επιβάρυνση πάει όλη στο κατάστημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να χρησιμοποιησει klarna κάποιος που προτιμάει να εξοφλεί με τη μια χωρίς δόσεις; Π.χ. μεγαλύτερη εγγύηση στις επιστροφές προιόντων ή σε eshop που μπορεί να μη παραδόσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) To πλεονέκτημα της Klarna σε σχέση με την TBI Bank έιναι οτι προς το παρον η πρώτη έχει δικό της credit score system (δεν σε ελέγχει μεσω Τειρεσία) οπότε αν καποιος ειναι μαυριδερός στον Τειρεσία ενδεχομένως μπορεί να παρει πιστωση . Αντιθετα η TBI Bank ακολουθεί την πεπατημένη οπότε αν καποιος δεν είναι καθαρός δεν εγκρινεται Επεξ/σία 26 Ιουνίου από prometheas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 15/6/2024 στις 12:01 ΜΜ, Billator είπε Για αυτούς που δεν έχουν πιστωτική και δεν θέλουν πάνω από 3 δόσεις δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη λύση από την Klarna. 100% η επιπλέον επιβάρυνση πάει όλη στο κατάστημα. Εγώ έχω πιστωτική αλλά δεν νομίζω να μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε δόσεις για αγορά σε Skroutz. Θα πρέπει να το υποστηρίζει το κατάστημα. Εκτός αν γίνεται και δεν το έχω βρει. Αλλιώς θα δοκιμάσω την Klarna. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakos95 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μόλις έκανα και εγώ τη πρώτη μου αγορά με klarna από Σκρουτζ μια κάρτα γραφικών στα 400 ευρώ. Έδωσα αφμ και προχώρησε κανονικά η διαδικασία με την πληρωμή της πρώτης δόσης. Θα επιστρέψω όταν αποπληρώσω και τις άλλες 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Βλέπω σε αρκετά site του εξωτερικού πχ με πωλήσεις gadgets και τεχνολογίας που υποστηρίζουν Klarna αλλά φαντάζομαι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και αν έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα την υπηρεσία. Έχει καταφέρει να κάνεις κάποιος τέτοια αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Στις 10/6/2024 στις 2:19 ΠΜ, asteri0s είπε Καλησπέρα φίλε μου, ρώτησες τελικά τι έγινε με τον συγκεκριμένο φίλο σου και αν πλήρωσε τις δόσεις. Γιατί ένας γνωστός έκανε το ίδιο και έμαθα τον τρέχουν οι εισπράξεις οφειλών😂 Πλήρωσε τελικά ολο το ποσό.. 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Βλέπω σε αρκετά site του εξωτερικού πχ με πωλήσεις gadgets και τεχνολογίας που υποστηρίζουν Klarna αλλά φαντάζομαι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και αν έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα την υπηρεσία. Έχει καταφέρει να κάνεις κάποιος τέτοια αγορά; Οχι δεν γινεται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κάποιος αγορά από skroutz με klarna και άρθρο 39α ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα