Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

ειμαι 6 μήνες στο ΟΑΕΔ και σε λίγες μέρες υπογράφω τη νέα μου σύμβαση. 
Επειδή είναι η πρώτη φορά π είμαι ταμείο, πρέπει να πάω εγώ στο ΟΑΕΔ να κάνω διαγραφή με βεβαίωση πρόσληψης ή γίνεται αυτόματα όταν με δηλώσει η εταιρία στη εφορία με το ΑΦΜ μου;;

ευχαριστώ 

Δημοσ.

Γίνεται αυτόματα η διακοπή με το που θα υποβληθεί από τον εργοδότη σου η αναγγελία πρόσληψης στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Ο εργοδότης δε βλέπει κάπου αν ήμουν στο ΟΑΕΔ πριν σωστα;

Απο το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ οχι, απο αλλα εγγραφα που μπορει να σου ζητησει μπορει να φανει πιθανο κενο (βεβαίωση προυπηρεσίας) αλλά εξαρτάται πολύ απο τη δουλεια και τον κλάδο που απασχολείται κανείς. Πχ στην εστίαση κανένας δεν ασχολείται με τετοια θέματα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Helionar είπε

Απο το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ οχι, απο αλλα εγγραφα που μπορει να σου ζητησει μπορει να φανει πιθανο κενο (βεβαίωση προυπηρεσίας) αλλά εξαρτάται πολύ απο τη δουλεια και τον κλάδο που απασχολείται κανείς. Πχ στην εστίαση κανένας δεν ασχολείται με τετοια θέματα.

Είναι μια μικρομεσαία εταιρια και η θέση είναι γραμματειακή. Δε ξέρω αν ζητάνε έγγραφα για προϋπηρεσία 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Είναι μια μικρομεσαία εταιρια και η θέση είναι γραμματειακή. Δε ξέρω αν ζητάνε έγγραφα για προϋπηρεσία 

Μια χαρα θα ειασι μην ανησυχεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω στη πιο παλιά μ αναγγελία πρόσληψης ότι γράφει κάτω-κάτω λήψη επιδόματος ανεργειας ΟΑΕΔ είναι συμπληρωμένο όχι. Πάλι διαγράφομαι αυτόματα χωρίς να κάνει κάτι ο εργοδότης ακόμη και αν βάλουν όχι; Ή πρέπει να συμπληρωθεί αντίστοιχα;

Επεξ/σία από ventic139
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Βλέπω στη πιο παλιά μ αναγγελία πρόσληψης ότι γράφει κάτω-κάτω λήψη επιδόματος ανεργειας ΟΑΕΔ είναι συμπληρωμένο όχι. Πάλι διαγράφομαι αυτόματα χωρίς να κάνει κάτι ο εργοδότης ακόμη και αν βάλουν όχι; Ή πρέπει να συμπληρωθεί αντίστοιχα;

ναι δεν κάνει καμια διαφορα, η διαγραφη σου θα γινει οπως και να χει. Μπορεις να βλεπεις τα στοιχεια σου (ενεργη σχεση εργασιας, παλιοι εργοδοτες, κλπ) και μονος χωρις να ψαχνεσαι στο myergani.gov.gr

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εκεί μπήκα και είδα αυτό το πεδίο και αναρωτιέμαι αν πρέπει να συμπληρωθεί και αυτό σχετικά ή ακόμη και αν δηλώσουν όχι (ότι δε παίρνω το προγραμμα) ότι πάλι θα σταματήσει αυτόματα χωρίς να τρέχω σε καμία υπηρεσία με την αναγγελία πρόσληψης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...