Προς το περιεχόμενο

You.gr: Laptop Quest Slimbook Plus V 14'' (N3350/4GB/64GB/FHD/Windows10pro) 179,90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω είναι καλή περίπτωση για κάποιον που θέλει κάτι οικονομικό και απλό. Είναι σε τιμή chromebook αλλά χωρίς να είναι chromebook. Με αυτόν τον επεξεργαστή δεν είναι για πολλά-πολλά αλλά η τιμή φαίνεται καλή. Μάλλον παίρνει και αναβάθμιση σε windows 11.

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/laptops/ola-ta-laptops/laptop-quest-slimbook-plus-v-14-(n3350-4gb-64gb-fh

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nokman είπε

Νομίζω είναι καλή περίπτωση για κάποιον που θέλει κάτι οικονομικό και απλό. Είναι σε τιμή chromebook αλλά χωρίς να είναι chromebook. Με αυτόν τον επεξεργαστή δεν είναι για πολλά-πολλά αλλά η τιμή φαίνεται καλή. Μάλλον παίρνει και αναβάθμιση σε windows 11.

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/laptops/ola-ta-laptops/laptop-quest-slimbook-plus-v-14-(n3350-4gb-64gb-fh

Όχι, δε γίνεται να αναβαθμιστεί η RAM  είναι onboard ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι ένα asus με 11άρα οθόνη είναι νεότερο μοντέλο και καλύτερη επιλογή.

Επίσης, το ίδιο το slimbook ήταν στα 129€ προσφορά το Μάρτιο από την mediamarkt.

Επεξ/σία από deadp
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, deadp είπε

Επίσης, το ίδιο το slimbook ήταν στα 129€ προσφορά το Μάρτιο από την mediamarkt.

Με ενδιαφέρει τόσο μικρό, έχεις λινκ; 

Δημοσ.

παναργο λαπτοπ μην κανει κανενας το λαθος και το παρει,χιλιες φορες ανακατασκευασμενο με τα ιδια χρηματα

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Με ενδιαφέρει τόσο μικρό, έχεις λινκ; 

Πάρε ένα ανακατασκευασμένο 12,5 ίντσες με καλό επεξεργαστή και καλύτερες δυνατότητες ...αλλιώς Είναι πετάμενα χρήματα πάνω από 80€ έως 100€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, deadp είπε

μονο το IPS FHD οθόνη 14.1", με ανάλυση 1920x1080 μπορει κατι να λεει αλλα πιστευω και αυτη δε θα αξιζει.. Quest δε θα επαιρνα προσωπικα

Νομιζω καλυτερη προταση ειναι το Asus E210MA-GJ084TS 11.6" (Celeron Dual Core-N4020/4GB/128GB) στα 199ε Κοτσο και Πλαισιο τωρα..
Μετρια οθονη φυσικα και μικροτερης αναλυσης, αλλα για τα λεφτα του καποιες απλες δουλειες τις κανει
μικρο, ελαφρυ, κομψο

Και επισης τα ανακατασκευασμένο που προαναφερθηκαν ειναι μια καλη επιλογη, αρκει να βρεις καποιος καλο καταστημα..δε ξερω πως μπορεις να επιλεξεις απο ποιον να παρεις ανακατασκευασμένο .. αν καποιος εχει να προτεινει μαγαζια ας μας πει

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MasterX είπε

μονο το IPS FHD οθόνη 14.1", με ανάλυση 1920x1080 μπορει κατι να λεει αλλα πιστευω και αυτη δε θα αξιζει.. Quest δε θα επαιρνα προσωπικα

Νομιζω καλυτερη προταση ειναι το Asus E210MA-GJ084TS 11.6" (Celeron Dual Core-N4020/4GB/128GB) στα 199ε Κοτσο και Πλαισιο τωρα..
Μετρια οθονη φυσικα και μικροτερης αναλυσης, αλλα για τα λεφτα του καποιες απλες δουλειες τις κανει
μικρο, ελαφρυ, κομψο

Και επισης τα ανακατασκευασμένο που προαναφερθηκαν ειναι μια καλη επιλογη, αρκει να βρεις καποιος καλο καταστημα..δε ξερω πως μπορεις να επιλεξεις απο ποιον να παρεις ανακατασκευασμένο .. αν καποιος εχει να προτεινει μαγαζια ας μας πει

Η οθόνη αν κρίνω από ένα παλιότερο (χρυσό) slimbook που έχω, έχει πολύ light bleeding.

Αυτο το asus εννοούσα κι εγώ, με το αριθμητικό πληκτρολόγιο στο touchpad. Φαίνεται πολύ βολικό….

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά.... Επεξεργαστής 6ετιας που και όταν βγήκε πάλι αργός ήταν. 

1000 φορές ταμπλετ στα ίδια χρήματα. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Windows 10 Pro. Ότι και καλά επαγγελματίες θέλουν Celeron, χωρίς δυνατότητα επισκευής και αναβάθμισης μηχάνημα και Quest μάρκα;

Επεξ/σία από CsIns
Δημοσ.

τα windows pro είναι το κερασάκι στην τούρτα.

64GB eMMC , Που σημαίνει δεν αναβαθμίζεται και το συζητάμε; 

Δηλαδή πόσο έπρεπε να κοστίζει αυτό και το θεωρούμε προσφορά;

Μ αρέσει που ασχολείστε με το αν θα πάρει windows 11. και windows 15 να πάρει, αλλάζει κάτι;

• Like 1
Δημοσ.

Πέραν της κακής ποιότητας κατασκευής και των προβλημάτων όλων των laptop της συγκεκριμένης σειράς, τα 64GB χώρου αποθήκευσης είναι πολύ περιοριστικά και θα αποτελέσουν πρόβλημα πολύ γρήγορα.

Δεν αξίζει με τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...