Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για το Roblox κάτι κάνανε με το squid game. Δεν είναι όμως για 7χρονο. 😕

Δυστυχώς αστο διότι ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα εδώ....όσο και να το αποκλείσεις εσύ, θα το δει από αλλου. Απο συμμαθητές, από γείτονες από φίλους από ξαδέρφια....αν το απαγορεύσεις θα το παίξουν κρυφά. Αυτό που κάνεις ειναι να τα βλέπεις όταν ασχολούνται και να συζητάς μαζί τους συνέχεια για αυτό. Είναι η μοναδική άμυνα, πίστεψε με...

10 λεπτά πριν, sstratos είπε

Βάλε μεγάλη κανάτα ! 🤣

Ρε παιδιά , εντάξει δικαιο εχει ο προηγούμενος που είπε οτι για τα (πολύ)νέα παιδια ισως εχει ενδιαφέρον η ταινία. Αλλα για μένα που είμαι 40+ και εχω παίξει παιχνίδια απο doom/heretic/monkey island κτλ κτλ δεν μπορώ να καταλάβω τι σενάριο θα βγάλουν για αυτό το παιχνιδι , και πόσο θα μπορέσει να με καθηλώσει για να πάω να πληρώσω να το δώ

Εγώ μια ταινία μονο θα πληρώσω να δώ οταν βγεί απο videogame......

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Leisure Suit Larry   😁😁

Πρόσεξε...εμάς μας γοήτευσε λόγουχαρη το περιβαλλον του γκιλμπερτ στο monkey island τοτε ή to grim fandago αργότερα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σε ταινία θα είχε την ίδια επίδραση αφού εκεί το όλο feeling περνα από την εικόνα που έχει ο σκηνοθέτης για το αντικείμενο της ταινίας! Πόσο μάλλον στις μέρες μας που οι πρσλαμβανουσες ειναι διαφορετικές. Μια χαρα σενάριο μπορούν να βγάλουν από το πουθενά λοιπόν ανάλογα με το κοινό που εστιάζουν. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε κι ο Τζέισον Στέιθαμ στην ταινία Tetris να κάνει το σφηνοτουβλάκι

Επεξ/σία από Q-Taxys
Δημοσ.

ο συγκεκριμενος για εμενα ειναι απο τους ποιο αταλαντους νεας γενιας ψευτοηθοποιος!

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, poulinos είπε

και εσυ βγαζεις μια αποψη που σου ειναι προσωπικη.οπως ειπαν και πιο πανω για σενα μπορει να μην λεει τιποτα αλλα για μια αλλη ηλικια μπορει να λεει πολλα. οτι βγαινουν τετοιες ταινιες ακομα σημαινει οτι τις βλεπει κοσμος εκτος αν θεωρεις οτι στο hollywood δεν ξερουν τι μας πασαρουν.  οποτε η συγκεκριμενη εκπτωση αφορα το δικο σου γουστο.και για μενα το 90 τις 100 των ταινιων ειναι σκουπιδια αλλα αφορα προσωπικα εμενα που βλεπω συγκεκριμενα πραγματα.τα υπολοιπα τα αγνοω

Δεν είναι πυρηνική φυσική. Όταν τεράστιοι πόροι από τις εταιρείες πάνε σε τέτοιες ταινίες, λιγοστεύουν οι ευκαιρίες για σινεμά της προκοπής. Εκεί που θα είχες ξέρω ‘γώ να διαλέξεις 10 από τις 100, τώρα θα έχεις 3. Δες με τις υποψηφιότητες των Όσκαρ πχ. Εδώ και καιρό οι λίστες είναι γεμάτες μετριότητες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι ποιον χαρακτηρα θα του δωσουν να παιξει. Διοτι το συγκεκριμενο ατομο ειναι κυριως για να σπαει κεφαλια.

Επεξ/σία από umbrella co.
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sstratos είπε

[...]Εγώ μια ταινία μονο θα πληρώσω να δώ οταν βγεί απο videogame......

Απόκρυψη περιεχομένων

Leisure Suit Larry   😁😁

Ποιος θα παίζει τον Larry;

Δημοσ.
8 hours ago, martisaul said:

Δεν είναι πυρηνική φυσική. Όταν τεράστιοι πόροι από τις εταιρείες πάνε σε τέτοιες ταινίες, λιγοστεύουν οι ευκαιρίες για σινεμά της προκοπής. Εκεί που θα είχες ξέρω ‘γώ να διαλέξεις 10 από τις 100, τώρα θα έχεις 3. Δες με τις υποψηφιότητες των Όσκαρ πχ. Εδώ και καιρό οι λίστες είναι γεμάτες μετριότητες. 

για να το κανουν ομως καπου βγαινουν λεφτα.αν εβλεπαν οτι δεν τραβαει θα το ειχαν σταματησει.επισης καλως ή κακως εχει κορεστει το πραγμα οποτε μια ταινια που στον παρελθον θα λεγες ουαου τωρα μπορει να εισαι σιγα την ταινια. ειναι πολυ δυσκολο να εχεις πρωτοτυπο σεναριο πλεον αφου εχουμε δει τα παντα.οταν πχ βγηκε το xmen εκανα σαν χαζος.τωρα πλεον δεν θελω να βλεπω ταινιες με ηρωες.δεν ειναι οτι δεν ειναι ωραιες απλα βαρεθηκα το θεμα ηρωες. πχ εμενα μαρεσει να βλεπω ταινιες ειτε με βουνα ειτε based on true story. ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.δεν θα πω οτι ιλες οι αλλες ταινιες ειναι για πεταμα απλα δεν τις βλεπω.δηλαδη εγω ειμαι ο παραξενος και η εξαιρεση

Δημοσ.
Στις 19/4/2022 στις 10:47 ΜΜ, herbalife3 είπε

Στην καρδιά μας θα είσαι πάντα ο Khal Drogo 😛

Fixed

Αλλα ναι, και εγω δεν βλεπω λογο υπαρξης αυτης της ταινιας, αλλα οκ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...