Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την rtx2060 και σκέφτομαι για rtx3050. Δεν ξέρω αν κακώς μου ήρθε αυτή η σκέψη, αλλά η δεύτερη έχει 3 ανεμιστηράκια συνεπώς καλύτερη ψύξη καθώς και 8 GB από την πρώτη. Θέλω να μου πείτε ποια είναι η ιδανικότερη. Συν και πλην. Χρήση θα κάνω photoshop και games. Αν την αλλάξω το bugdet μου είναι γυρω στα 500€.

Θελω να μου προτείνετε και ένα τροφοδοτικό 750w με 80 plus platinum. Σκεφτόμουν αυτό 

Θα έχω θέμα με το κουτί που θέλω να πάρω; 

Είμαι στο στήσιμο του pc και παίρνω γνώμες. Ευχαριστώ για όποιες κι αν είναι οι απαντήσεις σας

Επεξ/σία από algox
Δημοσ.

Αυτό που σκέφτεσαι δεν είναι αναβάθμιση, είναι υποβάθμιση

1080p-o.png

Δεν έχει νοήμα να πας σε κάτι λιγότερο από 3060 ti απο τις κάρτες που έχει τώρα η nvidia.

• Like 5
Δημοσ.

400 ευρώ για να πάρεις κάρτα ισάξια της δικής σου.Kαλύτερη ψύξη και 8gb ram δεν αξίζουν τα χρήματά σου από τη στιγμή που έρχεσαι  με 2060.

Τροφοδοτικά platinum/750w

O λόγος που κοιτάς το panzer;

Τι pc στήνεις;

Άνοιξε κανά θέμα μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε συνολικά στις επιλογές

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, nickol-us είπε

400 ευρώ για να πάρεις κάρτα ισάξια της δικής σου.Kαλύτερη ψύξη και 8gb ram δεν αξίζουν τα χρήματά σου από τη στιγμή που έρχεσαι  με 2060.

Τροφοδοτικά platinum/750w

O λόγος που κοιτάς το panzer;

Τι pc στήνεις;

Άνοιξε κανά θέμα μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε συνολικά στις επιλογές

Κοιτάω το panzer διότι μου αρέσει αρκετά σαν κουτί καθώς και αργότερα να μπει τριπλή rgb ψύκτρα

Αυτά έχω για τώρα 

Κάρτα γραφικών =  rtx2060
Μητρική = MSI MPG B550 GAMING CARBON WIFI
RAM = Corsair Vengeance RGB Pro 32GB DDR4-3600MHz
Επεξεργαστής = AMD RYZEN 5 3600

Επεξ/σία από algox
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, algox είπε

Κοιτάω το panzer διότι μου αρέσει αρκετά σαν κουτί καθώς και αργότερα να μπει τριπλή rgb ψύκτρα

Αυτά έχω για τώρα 

Κάρτα γραφικών =  rtx2060
Μητρική = MSI MPG B550 GAMING CARBON WIFI
RAM = Corsair Vengeance RGB Pro 32GB DDR4-3600MHz
Επεξεργαστής = AMD RYZEN 5 3600

Με γυαλι μπροστα μαλλον φουρνο μικροκυμματων ψαχνεις

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Με γυαλι μπροστα μαλλον φουρνο μικροκυμματων ψαχνεις

Άρα αυτό το κουτί είναι μόνο ας θες φούρνο μυκροκυμμάτων και τίποτα παραπάνω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, algox είπε

Άρα αυτό το κουτί είναι μόνο ας θες φούρνο μυκροκυμμάτων και τίποτα παραπάνω 

Mesh θα παρεις να εχει στο front panel για να αναπνεει καλυτερα και να μην εχει μεγαλες θερμοκρασιες εντος του κουτιου , κοιτα το Be quiet το 802 που ειναι και φθηνοτερο

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω λεπτομέρειες για το panzer.  Παρόλο που δεν έχει mesh μπροστά, σε κάποιο συγκριτικό που βρήκα δείχνει να τα πηγαίνει καλά σε thermals. Απλά μου φαίνεται πολύ ακριβό κουτί για ότι προσφέρει, ειδικά εφόσον μιλάμε καθαρά για αισθητικούς λόγους μου κάνει κάπως...

Btw μια χαρά pc φαίνεται ότι έχεις, γιατί σε "τρώει" για αναβάθμιση;  Τι σου λείπει ή θα ήθελες παραπάνω από αυτό που έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Προσπαθώ να βρω λεπτομέρειες για το panzer.  Παρόλο που δεν έχει mesh μπροστά, σε κάποιο συγκριτικό που βρήκα δείχνει να τα πηγαίνει καλά σε thermals. Απλά μου φαίνεται πολύ ακριβό κουτί για ότι προσφέρει, ειδικά εφόσον μιλάμε καθαρά για αισθητικούς λόγους μου κάνει κάπως...

Btw μια χαρά pc φαίνεται ότι έχεις, γιατί σε "τρώει" για αναβάθμιση;  Τι σου λείπει ή θα ήθελες παραπάνω από αυτό που έχεις;

Είμαι στο στήσιμο και μαζεύω πληροφορίες και επιλογές για να αποφασίσω. Η τελική επιλογή σίγουρα είναι δική μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι γνώμες σας δε με βοηθάνε! 

Απλά είμαι ακόμη στην έρευνα αγοράς, μου αρέσει αυτό το κουτί εμφανισιακά. Λεπτομέρειες περί θερμοκρασιών δεν ξέρω, γιαυτό και ζητώ την βοήθεια σας. Αν έχετε κι άλλο κουτί να μου προτείνετε ευχαρίστως 

Με αυτά που έχω τι θερμοκρασία θα έχω περίπου; χωρίς κουτί με mesh ; 

Επεξ/σία από algox
Δημοσ.

Το 802 που σε ειπα και ομορφο ειναι και χωρους εχει για μεγαλες αεροψυξεις , υδροψυξεις και γινεται το στησιμο καοι απο τις 2 μεριες και βγαινει και σε ασπρο και σε μαυρο και ειναι και φθηνοτερο κανα 70αρι , κοιτα το

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Το 802 που σε ειπα και ομορφο ειναι και χωρους εχει για μεγαλες αεροψυξεις , υδροψυξεις και γινεται το στησιμο καοι απο τις 2 μεριες και βγαινει και σε ασπρο και σε μαυρο και ειναι και φθηνοτερο κανα 70αρι , κοιτα το

Θα το ψάξω φίλος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...