Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsigalko7 είπε

Θα αρχισει μετα τις γνωστες πρακτικες του το Public

Εκτεταμενη αναζητηση-Ακυρωση

Περιμένω ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ βιβλίο από τα Public από τις 12 Μαρτίου...

Μου στέλνουν κάτι e-mail του τύπου "κάνουμε το παν να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σου όσο πιο σύντομα γίνεται" επί δέκα φορές, για παραπάνω από ένα μήνα τώρα.

Δημοσ.

2 σερι ακυρωμενες προπληρωμενες παραγγελιες εχω

Ολο κατι συμβαινει και το "συστημα εβγαλε λαθος διαθεσιμοτητα"

Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι στην αποθηκη του δουλευει ΕΝΑΣ γερος με καταρρακτη που δεν βλεπει καλα και μπερδευει τα προιοντα 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gulik είπε

Περιμένω ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ βιβλίο από τα Public από τις 12 Μαρτίου...

Μου στέλνουν κάτι e-mail του τύπου "κάνουμε το παν να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σου όσο πιο σύντομα γίνεται" επί δέκα φορές, για παραπάνω από ένα μήνα τώρα.

media markt να δεις, 1.5 μηνα για κατι καλωδια φορτισης, εστελναν κι αυτοι εμαιλ και ενω το δεμα ηταν αντικαταβολη το εστειλαν ως πληρωμενο. Στελνω εμαιλ οτι εχουν κανει μαλακια και να με ενημερωσουν πως μπορω να πληρωσω, εχουν περασει 3 μηνες και ακομα να απαντησουν. Μπουρδελο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

media markt να δεις, 1.5 μηνα για κατι καλωδια φορτισης, εστελναν κι αυτοι εμαιλ και ενω το δεμα ηταν αντικαταβολη το εστειλαν ως πληρωμενο. Στελνω εμαιλ οτι εχουν κανει μαλακια και να με ενημερωσουν πως μπορω να πληρωσω, εχουν περασει 3 μηνες και ακομα να απαντησουν. Μπουρδελο.

Ολα τα καταστηματα τα ιδια χαλια εχουν στην Ελλαδα. Δεν υπαρχει σοβαρη αλυσιδα εδω.

Επεξ/σία από umbrella co.
  • Like 2
Δημοσ.

Μπήκα στον πειρασμό και παράγγειλα αρκετά βιβλία (λόγω της προσφοράς).

Ήρθε αμέσως email ότι έγινε δεκτή η παραγγελία, περιμένω πιθανό άκυρο αύριο-μεθαύριο 😁

Εννοείται ότι επέλεξα να τα πληρώσω στο κατάστημα, αν κι εφόσον έρθουν.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Gulik είπε

Η προσφορά ισχύει για λίγες ώρες.

Ξεκίνησε τώρα στις 21:00 και τελειώνει τα μεσάνυχτα.

https://www.public.gr/search?bucketId=fd-books

Μπαρμπι,Γιαννη Κυρτσο,Γυναικιο Καμα Σουτρα,Δημητρης Καζακης,4 Χρονια Μνημονιο και Walking Dead στα ισπανικα.Ενας ενας παιδια μην χασουμε την προσφορα και μας τα ακυρωσουν....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

Μπαρμπι,Γιαννη Κυρτσο,Γυναικιο Καμα Σουτρα,Δημητρης Καζακης,4 Χρονια Μνημονιο και Walking Dead στα ισπανικα.Ενας ενας παιδια μην χασουμε την προσφορα και μας τα ακυρωσουν....

Έχει σχεδόν 350 προϊόντα, δεν έχει μόνο Barbie και Καζάκη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gulik είπε

Έχει σχεδόν 350 προϊόντα, δεν έχει μόνο Barbie και Καζάκη.

Nαι μωρε πλακα κανω στα κομικ εχει καλες τιμες πχ Game of Thrones το θεμα ειναι αν παραλαβει κανεις....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα 2-3 φορές να ολοκληρώσω μια παραγγελία και βγάζει συνέχεια το μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά...δεν ξέρω.

Edit, ολοκληρώθηκε τελικά. Για να δούμε.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Με βάση την εμπειρία μου από παλαιότερο ξεπούλημα του public, μπορώ να πω ότι θα παραλάβουμε λιγότερα από τα μισά από όσα παραγγείλουμε και αυτά κατά τον Ιούλιο. 

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...