Gulik Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Η προσφορά ισχύει για λίγες ώρες. Ξεκίνησε τώρα στις 21:00 και τελειώνει τα μεσάνυχτα. https://www.public.gr/search?bucketId=fd-books 3 4
tsigalko7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Θα αρχισει μετα τις γνωστες πρακτικες του το Public Εκτεταμενη αναζητηση-Ακυρωση 3 1
Gulik Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, tsigalko7 είπε Θα αρχισει μετα τις γνωστες πρακτικες του το Public Εκτεταμενη αναζητηση-Ακυρωση Περιμένω ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ βιβλίο από τα Public από τις 12 Μαρτίου... Μου στέλνουν κάτι e-mail του τύπου "κάνουμε το παν να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σου όσο πιο σύντομα γίνεται" επί δέκα φορές, για παραπάνω από ένα μήνα τώρα.
tsigalko7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 σερι ακυρωμενες προπληρωμενες παραγγελιες εχω Ολο κατι συμβαινει και το "συστημα εβγαλε λαθος διαθεσιμοτητα" Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι στην αποθηκη του δουλευει ΕΝΑΣ γερος με καταρρακτη που δεν βλεπει καλα και μπερδευει τα προιοντα
Predatorkill Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Gulik είπε Περιμένω ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ βιβλίο από τα Public από τις 12 Μαρτίου... Μου στέλνουν κάτι e-mail του τύπου "κάνουμε το παν να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σου όσο πιο σύντομα γίνεται" επί δέκα φορές, για παραπάνω από ένα μήνα τώρα. media markt να δεις, 1.5 μηνα για κατι καλωδια φορτισης, εστελναν κι αυτοι εμαιλ και ενω το δεμα ηταν αντικαταβολη το εστειλαν ως πληρωμενο. Στελνω εμαιλ οτι εχουν κανει μαλακια και να με ενημερωσουν πως μπορω να πληρωσω, εχουν περασει 3 μηνες και ακομα να απαντησουν. Μπουρδελο. 1
umbrella co. Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Predatorkill είπε media markt να δεις, 1.5 μηνα για κατι καλωδια φορτισης, εστελναν κι αυτοι εμαιλ και ενω το δεμα ηταν αντικαταβολη το εστειλαν ως πληρωμενο. Στελνω εμαιλ οτι εχουν κανει μαλακια και να με ενημερωσουν πως μπορω να πληρωσω, εχουν περασει 3 μηνες και ακομα να απαντησουν. Μπουρδελο. Ολα τα καταστηματα τα ιδια χαλια εχουν στην Ελλαδα. Δεν υπαρχει σοβαρη αλυσιδα εδω. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από umbrella co. 2
Gulik Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μπήκα στον πειρασμό και παράγγειλα αρκετά βιβλία (λόγω της προσφοράς). Ήρθε αμέσως email ότι έγινε δεκτή η παραγγελία, περιμένω πιθανό άκυρο αύριο-μεθαύριο 😁 Εννοείται ότι επέλεξα να τα πληρώσω στο κατάστημα, αν κι εφόσον έρθουν.
greengr21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, Gulik είπε Η προσφορά ισχύει για λίγες ώρες. Ξεκίνησε τώρα στις 21:00 και τελειώνει τα μεσάνυχτα. https://www.public.gr/search?bucketId=fd-books Μπαρμπι,Γιαννη Κυρτσο,Γυναικιο Καμα Σουτρα,Δημητρης Καζακης,4 Χρονια Μνημονιο και Walking Dead στα ισπανικα.Ενας ενας παιδια μην χασουμε την προσφορα και μας τα ακυρωσουν....
Gulik Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, greengr21 είπε Μπαρμπι,Γιαννη Κυρτσο,Γυναικιο Καμα Σουτρα,Δημητρης Καζακης,4 Χρονια Μνημονιο και Walking Dead στα ισπανικα.Ενας ενας παιδια μην χασουμε την προσφορα και μας τα ακυρωσουν.... Έχει σχεδόν 350 προϊόντα, δεν έχει μόνο Barbie και Καζάκη.
greengr21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Gulik είπε Έχει σχεδόν 350 προϊόντα, δεν έχει μόνο Barbie και Καζάκη. Nαι μωρε πλακα κανω στα κομικ εχει καλες τιμες πχ Game of Thrones το θεμα ειναι αν παραλαβει κανεις....
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσπάθησα 2-3 φορές να ολοκληρώσω μια παραγγελία και βγάζει συνέχεια το μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά...δεν ξέρω. Edit, ολοκληρώθηκε τελικά. Για να δούμε. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από zio10
Silenzio Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 μονο σαβουρα έχει..δε διαβαζεται τιποτα απο αυτα
zorans Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Με βάση την εμπειρία μου από παλαιότερο ξεπούλημα του public, μπορώ να πω ότι θα παραλάβουμε λιγότερα από τα μισά από όσα παραγγείλουμε και αυτά κατά τον Ιούλιο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις