e1995kati Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας είμαι σε επικοινωνία με την wind η οποία έχει το πρότερημα για εταιρίες των απεριόριστων κινητών....ως οικιακός πελάτης fttc δεν αντιμετωπίζω κανένα σοβαρό πρόβλημα απ' την βοντα πάει πολύ καλύτερα....Θέλω τα φώτα σας τώρα....στην περιοχή φτάνει ftth kalamaria thessalonikis μου έκαναν προσφορά το bussines 200 mgbps με απεριόριστα κινητά στα 29.90 το μήνα....Σκεφτόμενος όμως τα εκάστοτε δεδομένα που είχαμε ως τώρα με αυτές τις εταιρίες....λέω κάποιο καλό θα έχει η φάβα και κύριος το μελετάω λόγο ότι μιλάμε για επιχείρηση και όχι οικία...ο ΟΤΕ απεριόριστα δεν δίνει απ' ότι ξέρω σε κινητά και οι τιμές είναι απαγορευτικές....η hcn ξέρω από πόλους για την άθλια εξυπηρέτηση και τις συνεχείς διακοπές......Οι ερωτήσεις είναι οι εξεις....λέει το πρόγραμμα ένας χρήστης φωνής....δηλ για τηλ κέντρο θέλει έξτρα κανάλι η κουμπώνει το τηλεφωνικό καλώδιο από phone1 και λειτουργεί.....και 2η γνώμη για την σταθερότητα των υπηρεσιών της εταιρίας σε ftth διότι οι τιμές στην Ελλάδα όταν χτυπάνε στο μάτι κρύβουν αρκετές φορές κακοτεχνίες. Δυσλειτουργίες κτλπ....παρακαλώ πείτε μου γνωμες Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από e1995kati
nyne Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Εμείς στην εταιρεία έχουμε εδώ και χρόνια vdsl με τηλεφωνικό κέντρο ,δεν έχουμε θέματα σε γενικές γραμμές .Έχουμε 4 κανάλια φωνής που σημαίνει ότι έχουμε τρεις γραμμές(νουμερα) οπού πέφτουν δυο πάνω στο ρουτερ και δυο πάνω στα isdn που μας έχουν δώσει.Θα πεις ότι έχεις τηλεφωνικό κέντρο και θα σε καθοδηγήσουν αντίστοιχα.
e1995kati Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δύο γραμμές είναι στην ουσία το ένα τηλέφωνο κάνει αναδρομολογηση κλήσης στο άλλο....για τηλ κέντρο πληρώνεις επιπλέον στο πάγιο? Υφίστανται ακόμη τα isdn?
nyne Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Οχι δεν πληρωνουμε κατι εξτρα για το κεντρο,δεν ξερω τι ισχυει τωρα παντως εμεις φυγαμε απο isdn με 4 γραμμες και οταν πηγαμε wind μας εφερε τις δυο ως voip απο το ρουτερ και την αλλη μια(συν ενα καναλι φωνης εξτρα) με ενα isdn modem.
Angeldust Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Σε εταιρικά πακέτα (και ειδικά σε πάνω απο 2 κανάλια) απ'οσο γνωρίζω καμία εταιρεία δεν δίνει απεριόριστες κλήσεις. Αλλά γενικά δεν θα έχεις θέμα με τη Wind, πάνω απο ίνα τα προβλήματα συνήθως είναι ελάχιστα.
e1995kati Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Το τηλεφωνικό κέντρο δεν μετατρέπει το 1 κανάλι φωνης σε δύο άρα...τα ίδια λεπτά δεν θα είναι? Το τηλεφωνικό κέντρο να υποθέσω παίρνει από το phone 1 και μετά βγάζει 2 γραμμες
kallonos Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, e1995kati είπε Το τηλεφωνικό κέντρο δεν μετατρέπει το 1 κανάλι φωνης σε δύο άρα...τα ίδια λεπτά δεν θα είναι? Το τηλεφωνικό κέντρο να υποθέσω παίρνει από το phone 1 και μετά βγάζει 2 γραμμες Αν έχεις ένα κανάλι φωνής θα μιλάει μόνο ένα τηλέφωνο τη δεδομένη στιγμή. Μπορείς να βάλεις και 2 κανάλια φωνής χωρίς δεύτερο αριθμό.
e1995kati Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Ένα κανάλι φωνης έχουν η οικιακές γραμμές όπως στο σπίτι που έβαλα ένα ταφ rj11 sto phone1 που δίνει από μια γραμμή σε 5.....εγώ στην ουσία αυτό που θέλω είναι όταν σηκώνει ένας το τηλέφωνο και μιλάει να μπορεί να πατήσει κάποιο πλήκτρο. Κωδικό κτλπ και να γίνει αναδρομολογηση κλήσης στην άλλη συσκευή τηλεφώνου....για αυτό θέλει δεύτερο κανάλι φωνης απ' την wind η κάτι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/17279556/Tele-MS-308-Τηλεφωνικό-Κέντρο-PSTN.html Για την χρήση τέτοιας συσκευής πρέπει να ενημερωθει ο πάροχος? Απ' ότι ξέρω διορθώσετε με αν κάνω λάθος αν σ' αυτή την συσκευή δώσω line ap to router phone1 και μετά τις συσκευές δεν θα υλοποιηθούν τα λεγομενα μου
e1995kati Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Λοιπόν πάλι μίλησα με wind και μου είπε ότι για έξτρα κανάλι φωνης είναι 11 ευρώ...τα ερωτήματα μου είναι τα εξής....η συσκευή που σας έστειλα δεν είναι για να μετατρέπει το 1 κανάλι φωνης σε πολλά? Και να κάνει αναδρομολογηση τις κλήσεις στην συσκευή του άλλου ορόφου? Αυτό που ζητάω είναι όταν η γραμματεία πατάει ένα πλήκτρο πχ το 5 να πηγαίνει η κλήση στην άλλη συσκευή τηλ....το τηλεφωνικό κέντρο για να χρησιμοποιηθεί θέλει έξτρα κανάλι φωνης απ' την εταιρία? Ξέρω γίνουμε κουραστικός αλλά όλοι πλέον κοιτάμε να εξοικονομισουμε ακόμη και απ' το οξυγόνο που αναπνεουμε
kallonos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Αρχικά το τηλεφωνικό κέντρο δεν μετατρέπει σε περισσότερα κανάλια φωνής. Μπορεί να κάνεις δρομολόγηση τις κλήσεις κανονικά σε όποιο τηλέφωνο θες. Αν έχεις ένα κανάλι φωνής θα μιλάει μόνο ένα τηλέφωνο ταυτόχρονα, αν έχεις 2 κανάλια, 2 ταυτόχρονα.
e1995kati Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Σωστά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δρομολογητε η κλήση στην άλλη συσκευή....δηλαδή να σηκώνει η γραμματεία το τηλ να μιλάει και πατώντας ένα πλήκτρο να τερματίζει η κλήση και να δρομολογείται στο άλλο σταθερό με το ίδιο νουμερο
kallonos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Αυτό κάνει το τηλεφωνικό κέντρο, σωστά. Τώρα αν μιλάει όμως κάποιος δεν θα μπορεί να πάρει άλλη κλήση η γραμματεία. Θα μπορείς να έχεις αναμονή όμως.
Angeldust Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μπερδεύεις τα εσωτερικά κανάλια με τα εξωτερικά. Οταν λέμε εσωτερικά κανάλια, μπορείς θεωρητικά να έχεις όσα θέλεις, δηλαδή όσα σηκώνει το τηλεφωνικό κέντρο. Αυτό αφορά τις εσωτερικές συσκευές και μπορείς να μεταφέρεις κλήσεις ή να μιλάς απο τη μια συσκευή σε άλλη. Σε αυτό δεν εμπλέκεται ο πάροχος, ζητάς μια απλή γραμμή απλά τους αναφέρεις οτι θα κουμπώσει πάνω σε κέντρο γιατί αλλάζει ο εξοπλισμός. Οταν λέμε εξωτερικά κανάλια, μιλάς με τον πάροχο και ζητάς αναλόγως πόσα κανάλια σου χρειάζονται για ταυτόχρονες κλήσεις προς τα έξω. Αν πχ έχεις 2 κανάλια θα μπορούν μέχρι 2 άτομα να μιλάνε ταυτόχρονα προς εξωτερικές γραμμές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα