Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Είχα έναν δίσκο mybook live δικτυακό τον οποίο όμως λόγω μη υποστήριξης πλέον είπα να τον κάνω εξωτερικό σκληρό βάζοντας σε μια θήκη usb της icy. Όντως πήρα τη θήκη έβγαλα το δίσκο από την παλιά θηκη τον τοποθέτησα στη καινούρια και όλα καλά. Το πρόβλημα ξεκινάει μόλις τον συνδέω στον υπολογιστή γιατί ενώ τον βλέπει κατευθείαν και αναγνωρίζει τη χωρητικότητα του κανονικά δεν μπορώ να έχω access διότι μου ζητάει να τον κάνω φορματ. Δεν θέλω όμως να τον κάνω φορματ. Θέλω να πάρω πρώτα τα δεδομένα και μετά να τον κάνω φορματ. Υπάρχει καμία λύση; ο δίσκος είναι 1tb 3.5 της wd 

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δυστυχώς ο δίσκος φαινόταν ως raw. Έκανα όλα όσα βρήκα στο διαδίκτυο αλλά δεν πέτυχε τπτ. Δυστυχώς έχασα τα δεδομένα. 

Τσπ παθαινοντας μαθαίνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bakxos είπε

Δυστυχώς ο δίσκος φαινόταν ως raw. Έκανα όλα όσα βρήκα στο διαδίκτυο αλλά δεν πέτυχε τπτ. Δυστυχώς έχασα τα δεδομένα. 

Τσπ παθαινοντας μαθαίνεις 

Κι όμως, δεν τα έχασες. Αν δεν έχεις γράψει κάτι σε αυτόν, γίνεται εύκολα ανάκτηση με software. Ο δίσκος έχει σύστημα αρχείων EXT4 και διαβάζεται με ένα linux live, ή με το Paragon Hard Disk Manager.

Επεξ/σία από snbblp
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...