Zergoulini Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/10489297/Bulle-63467-Φυσητήρας-Χειρός-Ηλεκτρικός-600W-με-Ρύθμιση-Έντασης.html#reviews You thank me later
fotaras76 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Αυτό που πρότεινε ο triplex είναι μια χαρά για να καθαρίζεις pc (το έχω χρόνια). Ο φίλος που έγραψε ότι του έσκασε στα χέρια πόση ώρα το δούλευε; Κανονικά σε 1 λεπτό έχεις φυσήξει τα πάντα από το κουτί. Δεν είναι για να το δουλεύεις για πολύ ώρα, φυσητήρας των 15-20 ευρώ είναι. Κάνεις τη δουλειά σου για 1-2 λεπτά και το κλείνεις. 2
Zergoulini Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 10:36 ΜΜ, nickol-us είπε Εγώ χρησιμοποιώ κομπρεσέρ με πίεση αέρα(πιστόλι / 6 bar) και μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το κλασσικό φυσερο, καθώς έχω δοκιμάσει και τα δύο. Είναι αρκετά ανώτερο το κομπρεσέρ όμως θέλει και μια μικρή προσοχή. Αν αξίζει να αγοράσεις αποκλειστικά για αυτή την δουλειά ή αν αξίζει το συγκεκριμένο δεν μπορώ να στο απαντήσω. Πάντως με φυσερο και πινέλο μπορείς να κάνεις εξίσου πολύ καλή δουλειά με ελάχιστα περισσότερο "κόπο". Συμφωνω οτι το κομπρεσερ (κομφλερ) ειναι πολυ καλυτερο κυριως γιατι το πιστολι εχει μικρη οπη και ο αερας βγαινει ποιο δυνατος απο εκει. ΑΛΛΑ θελει μεγαλη προσοχη με την υγρασια, ολα τα κομφλερ εχουν την ταση να μαζευουν υγρασια και να την πετανε μαζι με τον αερα. Μια καλη λυση ειναι να βαλεις μια νεροπαγιδα στην βασι του κομφλερ εκει που συνδεεται το λαστιχο. Θα επλαγεις ποσο νερο κραταει εκει. 2
nickol-us Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Zergoulini είπε Συμφωνω οτι το κομπρεσερ (κομφλερ) ειναι πολυ καλυτερο κυριως γιατι το πιστολι εχει μικρη οπη και ο αερας βγαινει ποιο δυνατος απο εκει. ΑΛΛΑ θελει μεγαλη προσοχη με την υγρασια, ολα τα κομφλερ εχουν την ταση να μαζευουν υγρασια και να την πετανε μαζι με τον αερα. Μια καλη λυση ειναι να βαλεις μια νεροπαγιδα στην βασι του κομφλερ εκει που συνδεεται το λαστιχο. Θα επλαγεις ποσο νερο κραταει εκει. Επειδή είσαι 2ο μέλος που το τονίζει, να διευκρινήσω οτι έχετε απόλυτο δίκιο. Ο λόγος που παρέλειψα να το αναφέρω είναι κυρίως γιατί κομπρεσέρ αέρα χρησιμοποιώ στη δουλειά(όταν χρειαστεί να καθαρίσω τα pc μου) όπου δεν νοείται νερό στον αέρα(αναφέρομαι σε επαγγελματικά μεγάλα κομπρεσέρ με ξηραντές και παντού υδατοπαγίδες). Στο σπίτι φυσικά χρησιμοποιώ φυσερό με πινελάκι και αυτός είναι ο λόγος που γνωρίζω και τη διαφορές ανάμεσα στα 2. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από nickol-us 3
triplex1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Για ολες τις διαστασεις υπαρχουν σχετικες μουφες που μικραινουν ή μεγαλωνουν αντιστοιχα οποτε αν καποιος θελει να δημιουργησει περισσοτερη πιεση ειναι ευκολο
bananasplit Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Καλησπέρα! Είχα ένα πολύ ωραίο blower για τον υπολογιστή για πολλά χρόνια. Δυστυχώς μου έπεσε και έσπασε. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν πρέπει να πάρω ξανά blower (πχ αυτό), ή πρέπει να πάρω ένα μικρό κομπρεσεράκι, για να κάνω και άλλες δουλειές. πχ αυτό. Τι θα μου προτείνατε εσείς; Με τι κάνετε τον καθαρισμό του δικού σας υπολογιστή;
bananasplit Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) αυτό που αναρωτιέμαι είναι, όλα τα κομπρεσέρ πετάνε υγρασία; πχ αυτό που ανέβασα, πετάει (και άρα χρειάζεται να πάρω έξτρα φίλτρα) ή απλά είναι πιο ακριβό από το blower; δηλαδή, θα κάνω καλύτερα τη δουλειά μου με το κομπρεσέρ; ή ίδια πράγματα; εν τω μεταξύ, εκείνη η ανάρτηση με έκανε να κάνω post, αλλά επειδή τη βρήκα οργανικά από το google, νόμιζα πως είναι παλιά.. ΧΙΛΙΑ συγγνώμη ρε παιδιά.. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από bananasplit
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, bananasplit είπε αυτό που αναρωτιέμαι είναι, όλα τα κομπρεσέρ πετάνε υγρασία; πχ αυτό που ανέβασα, πετάει (και άρα χρειάζεται να πάρω έξτρα φίλτρα) ή απλά είναι πιο ακριβό από το blower; δηλαδή, θα κάνω καλύτερα τη δουλειά μου με το κομπρεσέρ; ή ίδια πράγματα; εν τω μεταξύ, εκείνη η ανάρτηση με έκανε να κάνω post, αλλά επειδή τη βρήκα οργανικά από το google, νόμιζα πως είναι παλιά.. ΧΙΛΙΑ συγγνώμη ρε παιδιά.. Ολα τα κομπρεσερ το κάνουν.Η υγρασία είναι στον αέρα.Θες φίλτρα. 2
bananasplit Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 για λάθος αγορά θα πήγαινα. θεωρούσα πως απλά ήταν πιο ακριβό.. ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 9:22 ΜΜ, PC_MAGAS είπε Είδα αυτό το κομπρεσεράκι: https://www.skroutz.gr/s/27089777/Express-40129-Κομπρεσέρ-Αέρος-με-Ισχυ-1-5hp.html Επειδή το θέλω και για εργαλεία αλλά και για καθαρισμό PC σκεύτικα μήπως θα αξίζει η αγορά. Παραταύτα όμως, δεν ξέρω αν όντως αξίζει και η πίεση θα καθαρίσει καλύτερα το pc. Αν το έχετε δοκιμάσει μπορείτε να μου πείτε γνώμες; Τι εννοείς "και για εργαλεία" .. τι θα συνδέσεις πάνω στο κομπρεσέρ, καρφωτικό αέρος ή πιστόλι βαφής? Εντάξει, ίσως να φυσάει καλά για 1 ή 2 λεπτά στο pc και μετά θα περιμένεις να γεμίσει. Για σύνδεση με εργαλεία καλύτερα να πας σε μεγαλύτερο κομπρεσέρ για να δουλεύεις άνετα και χωρίς προβλήματα. Αν θέλεις Πχ να βάψεις, η μπογιά δεν θα περιμένει πότε θα γεμίσει το κομπρεσέρ, θα στεγνώνει στο μεταξύ και θα έχεις ανομοιόμορφο βάψιμο αν όχι και τελείως χάλια.
SabotazNic Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, LppToLss είπε Τι εννοείς "και για εργαλεία" .. τι θα συνδέσεις πάνω στο κομπρεσέρ, καρφωτικό αέρος ή πιστόλι βαφής? Εντάξει, ίσως να φυσάει καλά για 1 ή 2 λεπτά στο pc και μετά θα περιμένεις να γεμίσει. Για σύνδεση με εργαλεία καλύτερα να πας σε μεγαλύτερο κομπρεσέρ για να δουλεύεις άνετα και χωρίς προβλήματα. Αν θέλεις Πχ να βάψεις, η μπογιά δεν θα περιμένει πότε θα γεμίσει το κομπρεσέρ, θα στεγνώνει στο μεταξύ και θα έχεις ανομοιόμορφο βάψιμο αν όχι και τελείως χάλια. Εννοεί να καθαρίζει εργαλεία (πχ τριβεία, πριόνια κτλ) Και εγώ στο κομπρεσέρ θα πήγαινα. Fans, fins από ψύκτρες και radiators τα καθαρίζει πανεύκολα.
dpolal Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε πολύ «βαριές» περιπτώσεις Η/Υ που η σκόνη έχει μετατραπεί σε μάκα το πινέλο είναι πάντα απαραίτητο, σε απλό πινέλο μπογιατζή αναφέρομαι, για να καθαρίσει τα υπολλείματα που μένουν. Είχα ένα φυσητήρι από Praktiker, λίγα σχετικά watt και το δούλευα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα για σχεδόν μια δεκαετία μέχρι που χάλασε. Μετά αγόρασα ένα της INGCO, 600 watt τούμπανο και στην αρχή το χρησιμοποίησα όπως το προηγούμενο αλλά με φούλ στροφές. (έχει ρυθμιστή ταχύτητας) Αποτέλεσμα ήταν σε έναν Η/Υ να χαλάσει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή. 😐 Σε δεύτερο Η/Υ, όταν ολοκληρώθηκε το καθάρισμα το πισί μετά δεν ξανάνοιξε ποτέ. 😮 Μιλάμε και τα 2 ήταν αρκετά παλιά συστήματα και πιθανότατα έπαιξε ρόλο η ηλικία τους αλλά έκτοτε το δουλεύω σε χαμηλότερες στροφές, με μπλοκαρισμένους τους ανεμιστήρες και μετά πέφτει και πινέλο για τα τελειώματα όπου είναι απαραίτητο. Θέλει μια προσοχή στη χρήση. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από dpolal
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εννοεί να καθαρίζει εργαλεία Για καθαρισμό εργαλείων και pc , μήπως θα ήταν καλύτερο να ρουφάς αντί να φυσάς?
nickol-us Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, LppToLss είπε Για καθαρισμό εργαλείων και pc , μήπως θα ήταν καλύτερο να ρουφάς αντί να φυσάς? Οχι. Αν βάλεις σκούπα έχεις καλές πιθανότητες να δημιουργήσεις στατικό ηλεκτρισμό... οπότε τσαφ και έχασες hardware
tosser Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόνο blower είχα πάρει ένα που πρότεινε ο Άρης στο κανάλι του στο youtube, hardware busters. Καλό για το PC ( πριν λίγο καθάρισα το κουτί μπροστά), αλλά για τα μηχανικά πληκτρολόγια όχι. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από tosser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα