Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα αυτό το κομπρεσεράκι:

https://www.skroutz.gr/s/27089777/Express-40129-Κομπρεσέρ-Αέρος-με-Ισχυ-1-5hp.html

Επειδή το θέλω και για εργαλεία αλλά και για καθαρισμό PC σκεύτικα μήπως θα αξίζει η αγορά. Παραταύτα όμως, δεν ξέρω αν όντως αξίζει και η πίεση θα καθαρίσει καλύτερα το pc. Αν το έχετε δοκιμάσει μπορείτε να μου πείτε γνώμες;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε

Είδα αυτό το κομπρεσεράκι:

https://www.skroutz.gr/s/27089777/Express-40129-Κομπρεσέρ-Αέρος-με-Ισχυ-1-5hp.html

Επειδή το θέλω και για εργαλεία αλλά και για καθαρισμό PC σκεύτικα μήπως θα αξίζει η αγορά. Παραταύτα όμως, δεν ξέρω αν όντως αξίζει και η πίεση θα καθαρίσει καλύτερα το pc. Αν το έχετε δοκιμάσει μπορείτε να μου πείτε γνώμες;

Εχω παρει αυτο , ολα τα λεφτα με 18 ευρουλακια και φυσαει και ρουφαει   https://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-krausmann-450w-rythmizomenes-strofes-6340-p-TLS.040213

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ κομπρεσέρ με πίεση αέρα(πιστόλι / 6 bar) και μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το κλασσικό φυσερο, καθώς έχω δοκιμάσει και τα δύο. Είναι αρκετά ανώτερο το κομπρεσέρ όμως θέλει και μια μικρή προσοχή.

Αν αξίζει να αγοράσεις αποκλειστικά για αυτή την δουλειά ή αν αξίζει το συγκεκριμένο δεν μπορώ να στο απαντήσω.

Πάντως με φυσερο και πινέλο μπορείς να κάνεις εξίσου πολύ καλή δουλειά με ελάχιστα περισσότερο "κόπο".

• Like 1
Δημοσ.

Ένα τέτοιο σαν αυτό που πόσταρε ο  @triplex1 έσκασε στο χέρι μου πριν από κάποια χρόνια.

Ευτυχώς την γλύτωσα με κάποια σημαδάκια από τις σπίθες στο χέρι.

Αν υπάρχει κάποια πιο αξιόπιστη επιλογή, ας την ποστάρει κάποιος, ψάχνω κι εγώ!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, June είπε

Ένα τέτοιο σαν αυτό που πόσταρε ο  @triplex1 έσκασε στο χέρι μου πριν από κάποια χρόνια.

Ευτυχώς την γλύτωσα με κάποια σημαδάκια από τις σπίθες στο χέρι.

Αν υπάρχει κάποια πιο αξιόπιστη επιλογή, ας την ποστάρει κάποιος, ψάχνω κι εγώ!

Σε αλλον εχει σκασει ή μονο σε εσενα?

Δημοσ.

εχω ιδιο με του triplex εδω κ καμποσα χρονια απο το eshop

μια χαρα καθαριζω το pc ,φιλτρα κλιματιστικων κ οτι αλλο χρειαστει

κανενα προβλημα μεχρι τωρα

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

εχω ιδιο με του triplex εδω κ καμποσα χρονια απο το eshop

μια χαρα καθαριζω το pc ,φιλτρα κλιματιστικων κ οτι αλλο χρειαστει

κανενα προβλημα μεχρι τωρα

Ετσι ακριβως , αν το ζορισεις ή κανεις καμια λαλακια λογικο ειναι να ανατιναχθει και μια στις 1000 να πεσει καποιος σε ελαττωματικο

• Like 4
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Σε αλλον εχει σκασει ή μονο σε εσενα?

Είχα διαβάσει πριν το πάρω (έχουν περάσει κάπου 5-7 χρόνια από τότε), ότι αρκετοί ανέφεραν ότι τους έσκαγαν.

Δεν έδωσα σημασία, ε μετά από κάποια χρόνια μου έσκασε.

Και όχι, δε το ζόριζα, πάντα προσεκτικά για λίγο χρόνο ίσα ίσα να καθαρίσω το pc.

Γράφουν κάποιοι για ένα παρόμοιο εδώ:

• Sad 1
Δημοσ.

Ετυχε , το θεμα ειναι το πως το δουλευει ο καθενας ,  παντως αυτο που εβαλες δεν ειναι το ιδιο

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο που εχεις ποσταρει δεν ξερω ποση πιεση βγαζει στην πραξη, παντως με ενα blower σαν αυτο που εχουν ποσταρει οι παραπανω φιλοι μια χαρα κανεις δουλεια. Εγω ειχα βρει ενα einhell στο πρακτικερ με 25 ευρω (600w) και ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος. Δεν ειναι κατι που ειναι κατασκευασμενο να λειτουργει με τις ωρες, το πατας για δευτερολεπτα καθαριζεις τοπικα και το αφηνεις παλι να κρυωσει. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, triplex1 είπε

Εχω παρει αυτο , ολα τα λεφτα με 18 ευρουλακια και φυσαει και ρουφαει   https://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-krausmann-450w-rythmizomenes-strofes-6340-p-TLS.040213

έχω το λίγο μικρότερο με τα 380watt 15 ευρώ 😂 από eShop μια χαρά κάνει την δουλειά του, έχει λίγο μικρότερο τρομπόνι εμπρός 😂

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...