Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη τελειωσα και εγω χθες.

2-3 επεισοδια αξιζαν οπως γραψατε παραπανω.

Τα 2-3 καλα της 1ης δε τα φτανουν με τιποτα απο οτι φαινεται.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα παρεξηγηθεί παλαιότερα σε είδηση της κεντρικής σελίδας, όταν είχα πει ότι μετά την δεύτερη σεζόν του Love Death + Robots, η σειρά δεν ήταν κάτι που να δικαιολογούσε θέμα στην κεντρική, θεωρώντας ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον και τον μύθο που είχε δημιουργήσει η πρώτη σεζόν. Νομίζω ότι αυτό επιβεβαιώνεται και τώρα. Προσωπικά δεν κάθισα να δω την σειρά με το ίδιο ενδιαφέρον όπως είχα δει την πρώτη. Αλλά η πρώτη είχε και τόσο δυναμικό πρώτο επεισόδιο (Are you scared now?!).

Σίγουρα το top επεισόδιο ως ιστορία είναι το 2ο. Πάρα πολύ καλό. Θα μπορούσε να ήταν και τμήμα live action ταινίας, όπου το κομμάτι που βλέπουμε να εξελίσσεται π.χ. στο δεύτερο μισό αυτής.

Το δεύτερο καλύτερο είναι το τελευταίο όπου ειλικρινά το έχω απορία. Αυτό είναι ANIMATION? Really? Διότι πιο αληθινό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Εξαιρετικό και οπτικά αλλά και η υλοποίησή του. Υπάρχει τεράστιο ταλέντο σε πολλά επίπεδα πίσω από αυτό το επεισόδιο.

Όσον αφορά τα άλλα. Ψιλό αδιάφορα σε έναν βαθμό. Ίσως οι αρουραίοι να ήταν επίσης καλό επεισόδιο, κάποια ψιλό σώζονταν με το χιουμοράκι που είχαν, άλλα όχι τόσο. Το 8ο όντως εξαιρετικό animation, αλλά ψιλό αδιάφορο.

Για όσους θέλουν mini scifi stories, να ξανά σπαμάρο το κανάλι Dust στο YouTube. Αν μαζέψετε τις mini animated ιστοριούλες που έχουν ανέβει εκεί, φτιάχνετε πολλές σεζόν LD&R.

https://www.youtube.com/c/watchdust/videos

Spoiler

και δεκάδες άλλα.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2022 στις 2:00 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Mini Zombies ftw, τα υπόλοιπα αδιάφορα.

Κορυφαιο,ελιωσα στο γελιο!

Jibaro...όλα τα λεφτά!Απορούσα αν είναι animation ή κανομική ταινία...

Επεξ/σία από SergioX
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σχεδον παντα... σειρες που κανουν παταγο την πρωτη σεζον, την δευτερη ειναι τραγικα κατωτερες !!|
Παντως αυτο για το youtube, DUST, εχει πολυ καλο περιεχομενο !!!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

το αγαπημενο μου νομιζω παραμενει το Zima Blue  απο την 1 σεζον

+1 

Μαζί για εμένα με το Fish Night, αν και είμαι ο μόνος με όσους το έχω συζητήσει.

Spoiler

Love, Death & Robots Episode 12: Fish Night Ending Explained - What's ...

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, stevenfins είπε

+1 

Μαζί για εμένα με το Fish Night, αν και είμαι ο μόνος με όσους το έχω συζητήσει.

Απόκρυψη περιεχομένων

Love, Death & Robots Episode 12: Fish Night Ending Explained - What's ...

ωραιος! πολυ καλο και αυτο. 

Γενικως περα απο την δυνατη 1η σεζον, σκόρπια 3-4 επεισοδια απο τις υπολοιπες σεζον στεκονται στο ιδιο επιπεδο.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...