gorg45 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Υπαρχει καποιος τροπος να εγκαταστησω μια εφαρμογη 2 φορες στον υπολογιστη μου και να τις τρεχω ταυτοχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Ανάλογα την εφαρμογή, πολλές απλά ανοίγεις 2 ή και πιο πολλές φορές το .exe πχ word/excel, ακόμα και παιχνίδια πχ L2 το επιτρέπουν αυτό. Ποια εφαρμογή θες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 sandboxie η virtual machine 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorg45 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, comfuzio είπε Ανάλογα την εφαρμογή, πολλές απλά ανοίγεις 2 ή και πιο πολλές φορές το .exe πχ word/excel, ακόμα και παιχνίδια πχ L2 το επιτρέπουν αυτό. Ποια εφαρμογή θες; altstore Ουσιαστικα, θελω να εχω 2 servers αυτης της εφαρμογης να ανοιγουν αυτοματα οταν ανοιγω το pc Μου 10 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε sandboxie η virtual machine Θα το δοκιμασω και θα σου πω αμεσως, ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, gorg45 είπε altstore Ουσιαστικα, θελω να εχω 2 servers αυτης της εφαρμογης να ανοιγουν αυτοματα οταν ανοιγω το pc Μου Λογικά αυτό που είπε ο @1ns0mn1a τότε, κάποιο VM. Δεν το έχω τρέξει και ποτέ το altstore για να σου πω αν θα έτρεχε native 2+ φορές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δε νομίζω να μπορέσεις να το κάνεις με vm εκτός αν έχεις διπλή κάρτα δικτύου ώστε να παίρνει το vm διαφορετική ip γιατί αλλιώς φαίνεται η ip του host. Από την άλλη... δίνεις appleid και apple κωδικό σε untrusted εφαρμογή;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorg45 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δε νομίζω να μπορέσεις να το κάνεις με vm εκτός αν έχεις διπλή κάρτα δικτύου ώστε να παίρνει το vm διαφορετική ip γιατί αλλιώς φαίνεται η ip του host. Από την άλλη... δίνεις appleid και apple κωδικό σε untrusted εφαρμογή;;; To altstore ειναι η πιο διασημη εφαρμογη που μπορει να κανει αυτη την δουλεια οποτε δεν αγχωνομαι και τοσο για αυτο. Απλα το θεμα ειναι οτι εχεις μεχρι καποια συγκεκριμενα apps τα οποια μπορεις να κανεις sideload με εναν λογαριασμο icloud και εγω εχω 2 συσκευες της apple οποτε για αυτο το χρειαζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα