Προς το περιεχόμενο

Διπλη εγκατασταση

gorg45

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανάλογα την εφαρμογή, πολλές απλά ανοίγεις 2 ή και πιο πολλές φορές το .exe πχ word/excel, ακόμα και παιχνίδια πχ L2 το επιτρέπουν αυτό.

Ποια εφαρμογή θες;

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Ανάλογα την εφαρμογή, πολλές απλά ανοίγεις 2 ή και πιο πολλές φορές το .exe πχ word/excel, ακόμα και παιχνίδια πχ L2 το επιτρέπουν αυτό.

Ποια εφαρμογή θες;

altstore

Ουσιαστικα, θελω να εχω 2 servers αυτης της εφαρμογης να ανοιγουν αυτοματα οταν ανοιγω το pc Μου

10 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε

sandboxie η virtual machine

Θα το δοκιμασω και θα σου πω αμεσως, ευχαριστω για την απαντηση

1 λεπτό πριν, gorg45 είπε

altstore

Ουσιαστικα, θελω να εχω 2 servers αυτης της εφαρμογης να ανοιγουν αυτοματα οταν ανοιγω το pc Μου

Λογικά αυτό που είπε ο @1ns0mn1a τότε, κάποιο VM. Δεν το έχω τρέξει και ποτέ το altstore για να σου πω αν θα έτρεχε native 2+ φορές

• Thanks 1

Δε νομίζω να μπορέσεις να το κάνεις με vm εκτός αν έχεις διπλή κάρτα δικτύου ώστε να παίρνει το vm διαφορετική ip γιατί αλλιώς φαίνεται η ip του host.

Από την άλλη... δίνεις appleid και apple κωδικό σε untrusted εφαρμογή;;;

• Like 1

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Δε νομίζω να μπορέσεις να το κάνεις με vm εκτός αν έχεις διπλή κάρτα δικτύου ώστε να παίρνει το vm διαφορετική ip γιατί αλλιώς φαίνεται η ip του host.

Από την άλλη... δίνεις appleid και apple κωδικό σε untrusted εφαρμογή;;;

To altstore ειναι η πιο διασημη εφαρμογη που μπορει να κανει αυτη την δουλεια οποτε δεν αγχωνομαι και τοσο για αυτο. Απλα το θεμα ειναι οτι εχεις μεχρι καποια συγκεκριμενα apps τα οποια μπορεις να κανεις sideload με εναν λογαριασμο icloud και εγω εχω 2 συσκευες της apple οποτε για αυτο το χρειαζομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...