Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω κλασικά ένα μικρό δέμα από Κίνα ...

Στα ελτα μου εμφανίζει αυτό ...

Τι συμβαίνει ? 

Βαριοντουσαν και το γύρισαν πίσω ??

Polish_20220419_121221974.png

Δημοσ.

απλά ξανά μάζεψαν από τους άλλους provides τις πληροφορίες που έλειπαν όταν έχασαν τους servers,.
Αλλα  περάστηκαν με τις ημερομηνίες εισαγωγής στο σύστημα των ΕΛΤΑ.
Ισχύει η τελευταία ημερομηνία στην Ελλαδα

Ελτα.....
Το οτι δουλεύουν ακόμα είναι θαύμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, emoytoyidioy είπε

Περιμένω κλασικά ένα μικρό δέμα από Κίνα ...

Στα ελτα μου εμφανίζει αυτό ...

Τι συμβαίνει ? 

Βαριοντουσαν και το γύρισαν πίσω ??

Polish_20220419_121221974.png

Λοιπον άκου το ιδιο ακριβώς ειχα και εγω.

Πηγαινε ειτε στο ΚΜΔ, ειτε στο πειραια που λεει εκει πρεπει να είναι.

Κατι παιζει με το ταχυδρομείο Ουγγαρίας και τις τριγωνικές.

Εγω το παρέλαβα απο το ΜΔ Καλλιθέας

IMG_20220419_152036.jpg.4ebda150bdb7ad1618e7cce900abf4f2.jpg

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο βλέπω σε ένα φάκελο που έχουν στείλει από Αλβανία από τις 19/03. Η μοναδική εγγραφή στο τράκινγκ είναι η παρακάτω.

greek.PNG.8ab0b163a4bcc7f366ee3aa1cc9375d0.PNG

Αν γυρίσεις το σάιτ στα αγγλικά έχει λίγο παραπάνω πληροφόρηση (Το IPS ως location που δε ξέρω που είναι)

image.png.bd91d29629cc0c43e7038f0bde31410e.png

Αν ελέγξω σε σάιτ τύπου ParcelApp βγάζει τελευταία εγγραφή πριν τη παραπάνω από τις 21/3 και λέει στα αλβανικά ότι είναι Τίρανα και "Το αντικείμενο μπήκε στην τσάντα και στάλθηκε "

Η εισαγωγή του φακέλου στην Ελλάδα συνέπεσε με τη κατέρευση του συστήματος των Ελτα που έγινε 20-21 Μαρτίου. 

Δημοσ.

Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω...

Πηγα στο ΜΔ Καλλιθεας οπως εγραψες πιο πανω @NikosKallithea (συμπτωματικα) και αφου ψαχναν 10 λεπτα, μου λενε για καποιο λογο γυρισε πισω και μου δωσαν το τηλεφωνο του τελωνειου στο αεροδρομιο να παρω να ρωτησω γιατι.

Εννοειται πως δεν το σηκωνουν. Δεν καταλαβαινω τι γινεται με τα κωλο ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Εντωμεταξύ και εγώ από το κεντρικό Καλλιθέας παραλαμβάνω τα δέματα/αλληλογραφία. Δράμα η κατάσταση πλέον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeJ είπε

Εντωμεταξύ και εγώ από το κεντρικό Καλλιθέας παραλαμβάνω τα δέματα/αλληλογραφία. Δράμα η κατάσταση πλέον.

Το ΚΔ απο το ταχυδρομειο μια χαρα καλυτερο ειναι, ουτε περιμενεις ουτε τιποτα

Τουλαχιστον για μενα που στο ταχυδρομειο θελω τουλαχιστον 2-3 ωρες αναμονης

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/4/2022 στις 10:43 ΠΜ, umbrella co. είπε

Ελτα και περιοδος Πασχα. Φονικος συνδυασμος.

Γιατί τώρα που δεν είναι περίοδος Πάσχα λειτουργούν τέλεια... Έχω στείλει από την προηγούμενη Τετάρτη (25 Μαΐου) από επαρχία κεντρικής Μακεδονίας (την ίδια μέρα ήταν στην Θεσσαλονίκη που σημαίνει ότι έπρεπε να φύγει στην χειρότερη την μεθεπόμενη για Αθήνα όπου είναι και ο προορισμός) και δεν έχει φτάσει ακόμα (εδώ και μερικές ημέρες πίνει καφεδάκι το πακέτο στα ΕΛΤΑ της περιοχής που είναι να παραδοθεί). Όταν τα ΕΛΤΑ και καλά υπολειτουργούσαν σε 5 εργάσιμες παρέδιδαν τα πακέτα που έστελνα Γερμανία και πλέον που όλα είναι ρολόι όπως λένε θέλει τουλάχιστον 10 ημέρες (και αν) για χερσαία Ελλάδα. 

Η λέξη «ταχύ»δρομείο πρέπει να αλλάξει και να γίνει κάτι σαν «κέντρο αλληλογραφίας» μιας που η εξυπηρέτηση μόνο ταχεία δεν είναι. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Για να στείλω ένα συστημένο ΕΛΤΑ Ζωγράφου περίμενα σαράντα λεπτά με το ρολόι. Τέσσερα γκισέ ανοιχτά και δέκα νούμερα πριν το δικό μου. Δούλευαν σε slow motion με τέτοιο θράσος που σε ωθούν να γίνεις δολοφόνος. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αλίμονο ταχυδρομεία απο άλλο πλανήτη, εξάλλου έρχονται και εκλογές😁 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...