Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, το ξέρω ότι υπαρχουν ήδη αρκετά θέματα με παρόμοια αναζήτηση, αλλά εχω μια δωροεπιταγη των 180 ευρώ απο μεγάλο πολυκατάστημα που ξεκιναει απο Κ και ψάχνω μια τηλεόραση 55". Έχω διαβάσει πολλά θέματα, έψαξα αρκετά και εχω καταλήξει στην Samsung QE55Q80A. Οι απαιτήσεις δεν είναι κατι φοβερό (απόσταση 2.3-2.5 μετρα), απλη καθημερινη χρηση, ταινίες, απλα κανάλια και cosmote tv, με gaming δεν ασχολούμαι, αν μεγαλώσουν λιγο ακόμη τα παιδιά λογικά θα χρειαστεί και κατι τέτοιο. Η ερώτηση είναι αν αξίζει περισσότερο κάποια άλλη για χρηση της δωροεπιταγης, όπως Q95T (αν και διαβάζω διάφορα θεματακια) ή κάποια άλλη επιλογή, απο Samsung πάντα, γιατί είμαι samsungakias. Δεν θα ήθελα να ανέβω πανω απο 1000 ευρώ, έκτος αν μιλάμε για κάποια ευκαιρία-vfm. Ποια ειναι η γνώμη σας, ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony XR55X93J 55

LG OLED 55C15LA 55

Απο Samsung θα κοιτουσα μονο την QE55QN90AA η οποια θεωρω οτι ξεφευγει απο τα χρηματα που διαθετεις. Εκτος εαν σε ενδιαφερουν τα δυο δωρα που δινει.

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Shyn είπε

Sony XR55X93J 55

LG OLED 55C15LA 55

Απο Samsung θα κοιτουσα μονο την QE55QN90AA η οποια θεωρω οτι ξεφευγει απο τα χρηματα που διαθετεις. Εκτος εαν σε ενδιαφερουν τα δυο δωρα που δινει.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, δεν εχω ασχοληθεί με άλλες μάρκες, μπορεί να είναι και λάθος, samsung έχω και samsung σκέφτομαι να ξαναπάρω, είδα οτι προτείνονται και οι sony σαν εναλλακτικές στα αντίστοιχα μοντέλα samsung και ισως ειναι και πιο καλές βασει συγκριτικων τεστ, αλλα δεν εχω μπει στη διαδικασία να αλλάξω μάρκα, για καποιο λογο εχω "κολλήσει" με την samsung. Η QN90 ξεφεύγει αρκετά στην τιμη. Τώρα οι lg είναι αρκετά πιο ακριβες, δεν τις κοίταξα καθόλου λόγω και του θέματος oled-burn in  κτλ, δεν ασχολήθηκα καθόλου. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takaros14 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, δεν εχω ασχοληθεί με άλλες μάρκες, μπορεί να είναι και λάθος, samsung έχω και samsung σκέφτομαι να ξαναπάρω, είδα οτι προτείνονται και οι sony σαν εναλλακτικές στα αντίστοιχα μοντέλα samsung και ισως ειναι και πιο καλές βασει συγκριτικων τεστ, αλλα δεν εχω μπει στη διαδικασία να αλλάξω μάρκα, για καποιο λογο εχω "κολλήσει" με την samsung. Η QN90 ξεφεύγει αρκετά στην τιμη. Τώρα οι lg είναι αρκετά πιο ακριβες, δεν τις κοίταξα καθόλου λόγω και του θέματος oled-burn in  κτλ, δεν ασχολήθηκα καθόλου. 

Δεν αντιλέγω, μια χαρά τηλεόραση είναι και η QE55Q80AA. Άπλα θεωρώ ότι σε παρόμοια χρήματα (Sony) ή μια υπέρβαση (LG OLED) πας σε κάτι καλύτερο. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα θα σου πέσουν τα σαγονιά.  Δεν έχω κάτι κατά της Samsung ούτε υπέρ των άλλων εταιρειών. Και εγώ φαν των LG ήμουν για πολλά χρονιά μέχρι που είχα πρόβλημα με μια αγορά πρόσφατα. Από τότε κοιτάω να πάρω το βέλτιστο χωρίς να "φανατίζομαι" για εταιρείες άπλα επειδή είμαι ικανοποιημένος από τις υπόλοιπες συσκευές της ίδιας μάρκας.

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Shyn είπε

Δεν αντιλέγω, μια χαρά τηλεόραση είναι και η QE55Q80AA. Άπλα θεωρώ ότι σε παρόμοια χρήματα (Sony) ή μια υπέρβαση (LG OLED) πας σε κάτι καλύτερο. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα θα σου πέσουν τα σαγονιά.  Δεν έχω κάτι κατά της Samsung ούτε υπέρ των άλλων εταιρειών. Και εγώ φαν των LG ήμουν για πολλά χρονιά μέχρι που είχα πρόβλημα με μια αγορά πρόσφατα. Από τότε κοιτάω να πάρω το βέλτιστο χωρίς να "φανατίζομαι" για εταιρείες άπλα επειδή είμαι ικανοποιημένος από τις υπόλοιπες συσκευές της ίδιας μάρκας.

Πολύ καλά τα λες, συμφωνώ απόλυτα, και εγώ οταν ειναι να αγοράσω κάτι, το ψάχνω πάρα πολύ, να βρω το πιο vfm ή την καλύτερη τιμή απο κατι που ξέρω οτι θα πάρω, ανεξαρτητως μάρκας. Απλά τώρα για την τηλεόραση, αυτή η κοντοληξιμη δωροεπιταγη και η γκρίνια της γυναίκας για μια δευτερη τηλεόραση με έκανε να ψαχτώ σχετικά γρήγορα. Ψάχνοντας βρήκα οτι η QE55Q80A είναι μια επιλογή που με καλύπτει απόλυτα για την χρήση που προορίζεται. Το samsung "πάντα" του πρώτου μηνύματος δεν ήταν πολύ σωστό, δεν είναι αυτοσκοπός η αγορα samsung, μπορώ να κοιτάξω και τις προτάσεις απο sony. Απλά εγω έχοντας μεινει ευχαριστημένος απο την τηλεόραση που εχω τώρα και λόγω περιορισμένου χρόνου, κινήθηκα πιο πολύ σε samsung. Σε ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Σαμσουγκ δεν υποστηρίζει Dolby Vision και αν δεν κάνω λάθος DTS. Οπότε άκυρο. 

Επίσης υποστήριζε επί χρόνια ότι οι OLED δεν είναι καλές τηλεοράσεις και είχε αντιπαράθεση με την LG. Τώρα βγάζει OLED με πάνελ της LG , διορθώσετε με αν είναι λάθος. Οπότε δεύτερο άκυρο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/4/2022 στις 6:15 ΜΜ, takaros14 είπε

Απλά τώρα για την τηλεόραση, αυτή η κοντοληξιμη δωροεπιταγη και η γκρίνια της γυναίκας για μια δευτερη τηλεόραση με έκανε να ψαχτώ σχετικά γρήγορα.

Μπορείς να δοκιμάσεις με τη δωροεπιταγή να πάρεις μια δωροκάρτα του καταστήματος ώστε να έχεις περιθώριο 1 χρόνο για να τη χρησιμοποιήσεις. Μέσα σε αυτό το χρόνο όλο και κάτι θα βρεις.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Επίσης υποστήριζε επί χρόνια ότι οι OLED δεν είναι καλές τηλεοράσεις και είχε αντιπαράθεση με την LG. Τώρα βγάζει OLED με πάνελ της LG , διορθώσετε με αν είναι λάθος. Οπότε δεύτερο άκυρο. 

Αυτο.

Απο εμενα SONY.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

36 λεπτά πριν, Giama είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις με τη δωροεπιταγή να πάρεις μια δωροκάρτα του καταστήματος ώστε να έχεις περιθώριο 1 χρόνο για να τη χρησιμοποιήσεις. Μέσα σε αυτό το χρόνο όλο και κάτι θα βρεις.

34 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αυτο.

Απο εμενα SONY.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα το κοιτάξω αυτό με την δώροκάρτα αν μπορώ να το κάνω και θα δω και την sony που προτείνετε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην θέση σου θα κρατούσα την δωροκάρτα για κάτι άλλο και θα πήγαινα καρφί εδώ. https://www.e-shop.gr/tv-lg-oled55c11lb-55-oled-smart-4k-ultra-hd-p-PER.158564

Επίσης κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω για Samsung. Τραγικό service.

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...