PLACEBO_89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Στις 19/4/2022 στις 11:12 ΜΜ, Vastria είπε Ναι διοτι τα μηνιαια εξοδα τα καλυπτω, απο την στιγμη που δεν εχω παιδια σκυλια σπιτια. Ωστοσο με την ιδια λογικη και 30.000€ μπορω να μαζεψω σε 20 χρονια αλλα μιλαμε για κατι αμεσο.Υπαρχουν αναγκες που δεν μπορει να στις προσφερει ενα λεωφορειο πχ Κοιτα τα πραγματα ειναι απλα. Το αμαξι που κοιτας ειναι φθηνο στην τιμη αποκτησης αλλα ακριβο στο κοστος χρησης! Απο κει και περα επιλογη σου... Προφανως οι αναγκες σου ειναι μεγαλυτερες στο να εχεις ναι μεν ενα παλιο αυτοκινητο αλλα οσο το δυνατον να φαινεται καλυτερο στο ματι!
nik0laus Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) @PLACEBO_89 Όπως και να 'χει το Golf 2000era εκπεμπει μια καποια πριμιουμοσύνη, δεν ειναι λιγο πραγμα.... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από nik0laus 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nik0laus είπε @PLACEBO_89 Όπως και να 'χει το Golf 2000era εκπεμπει μια καποια πριμιουμοσύνη, δεν ειναι λιγο πραγμα.... Και το 2040 τα ίδια θα λένε για τα αμάξια του 2022. Η αλήθεια ειναι οτι το Golf και το Corolla έχουν την πρωτιά,για τον μέσο άνθρωπο εδώ και 30+ χρόνια. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από jmmys
mp123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, jmmys είπε Και το 2040 τα ίδια θα λένε για τα αμάξια του 2022. Η αλήθεια ειναι οτι το Golf και το Corolla έχουν την πρωτιά,για τον μέσο άνθρωπο εδώ και 30+ χρόνια. 12 εχω αλλαξει. Ουτε μια φορα δεν σκεφτικα να παρω γκολφ η κορολα. Υ.γ ξεχασες το σταρλετ και την συνεχεια του το γιαρις
nik0laus Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε 12 εχω αλλαξει. Ουτε μια φορα δεν σκεφτικα να παρω γκολφ η κορολα. Επειδη δεν εισαι μεσος ανθρωπος για να παιρνεις μετρια αυτοκινητα 1 ώρα πριν, mp123 είπε Υ.γ ξεχασες το σταρλετ και την συνεχεια του το γιαρις Eπειδη η κουβεντα γινεται για πριμιουμ κατηγορια οχι για μινι , γι αυτο...
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ με καλοσυντηρημένο golf 4 που είχα μέχρι πριν από λίγους μήνες, μέσα στην πόλη είχα 13λ/100 κατανάλωση με μαλακό πόδι αλλά μπόλικη κίνηση. Με τις σημερινές τιμές της βενζίνης δηλαδή, καλύτερα πάρε ταξί. Από βλάβες σοβαρές πάσχουν από σασμάν. Εγώ πλήρωσα ένα, και επειδή πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος, αργά ή γρήγορα το βγάζουν όλα το πρόβλημα. Αν δεν έχει αλλαχτεί-επισκευαστεί, θα σου το βγάλει. Από λιγότερο σοβαρές σε εμένα έβγαλε πολλαπλασιαστές, ντίζες λεβιέ (κάτι πλαστικές μαλακίες δλδ που έχει για ντίζες, αστείο κόστος αλλά σε αφήνει στο δρόμο), μια ηλεκτροβαλβίδα στο φρένο, τρόμπα βενζίνης, EGR sensor και άλλα που δεν θυμάμαι, αλλά αν τα προσθέσεις βγαίνει ένα πολύ σοβαρό ποσό. Το έδωσα με 17ρες ζάντες, λιγότερα χλμ, 1 χρόνου λάστιχα και ιμάντα και άλλα καλούδια πολύ φθηνότερα από όσα ζητάει ο τύπος στην αγγελία, και πάλι νιώθω ευχαριστημένος. 3100 για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι σκέτη κοροϊδία. Πούλησα και την μηχανή και πήρα ένα Citigo cng και ηρέμησε το κεφάλι μου. Γενικά πάντως είναι στιβαρό αυτοκίνητο με αρκετά έξτρα για την εποχή του, αλλά για κυκλοφορία εντός πόλης με περιορισμένο budget από τις χειρότερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από liopyr 4
G.bar Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 15 χρόνια το είχα και πραγματικά σκυλί. Είχα κάνει βέβαια μια επισκευή μοτέρ όταν είχε αρχίσει και έκαιγε πολύ λάδι αλλά το έδωσα για ανακύκλωση στα 350.000χλμ παρόλο που αν έτρεχα λίγο θα μπορούσα να το δώσω κανένα 1000αρικο. Από θέμα κατανάλωσης στην παρούσα κατάσταση, πιο πολύ συμφέρει να κινείσαι με ταξί εντός πόλης. Πριν 3-4 χρόνια που το έδωσα ήθελα 20€ για 100χλμ με πολύ ελαφρυ πόδι.
liakinen Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι δυνατόν ρε παιδιά να έχετε τέτοιες καταναλώσεις με αυτοκίνητο ψεκασμού 1.4 - 1.6 κυβικών; Με την Ascona C 1.6 καρμπυρατέρ του 1987 έχω 10 λίτρα μέσα στην πόλη και μάλιστα τον χειμώνα (τσοκ τραβηγμένο το πρωί για ζέσταμα 2 - 3 λεπτά). Όταν ανοίγει ο καιρός πέφτω στο 9.5 περίπου. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από liakinen
@11h Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 minutes ago, liakinen said: Είναι δυνατόν ρε παιδιά να έχετε τέτοιες καταναλώσεις με αυτοκίνητο ψεκασμού 1.4 - 1.6 κυβικών; Με την Ascona C 1.6 καρμπυρατέρ του 1987 έχω 10 λίτρα μέσα στην πόλη και μάλιστα τον χειμώνα (τσοκ τραβηγμένο το πρωί για ζέσταμα 2 - 3 λεπτά). Όταν ανοίγει ο καιρός πέφτω στο 9.5 περίπου. ειναι 200-300Kg βαρύτερα απο το δικό σου.
liakinen Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, @11h είπε ειναι 200-300Kg βαρύτερα απο το δικό σου. OK το ξέρω αλλά το δικό μου είναι καρμπυρατέρ με ότι συνεπάγεται αυτό. Βέβαια είναι σε άριστη κατάσταση με συντήρηση που ούτε σε καινούργιο δεν κάνουν οι περισσότεροι. Μήπως τα αυτοκίνητα που λέτε δεν έχουν την συντήρηση που πρέπει για αυτό καίνε και τόσο; όταν ένα αυτοκίνητο παλιώνει οι περισσότεροι κάνουν αλλαγές λαδιών και ότι τους βγάλει σαν βλάβη μόνο. Λ μπουζί κτλ τα αφήνουν λίγο στην άκρη.
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Γενικά χωρίς τις υπόλοιπες συνθήκες το νούμερο μόνο του δεν λέει τίποτα. Με το ίδιο αυτοκίνητο έχω γράψει σε διαδρομή πόλης 24λ/100χλμ και 11λ/100χλμ. Ποιο είναι το σωστό?
liakinen Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, NickTG είπε Γενικά χωρίς τις υπόλοιπες συνθήκες το νούμερο μόνο του δεν λέει τίποτα. Με το ίδιο αυτοκίνητο έχω γράψει σε διαδρομή πόλης 24λ/100χλμ και 11λ/100χλμ. Ποιο είναι το σωστό? Το 11 λίτρα. Διαδρομή μέσα σε πόλη με ταχύτητες κανονικού ανθρώπου και 24 λίτρα μόνο με αυτοκίνητο δεκαετίας 40 50 60 (βλέπε Κούβα).
@11h Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Just now, liakinen said: OK το ξέρω αλλά το δικό μου είναι καρμπυρατέρ με ότι συνεπάγεται αυτό. Βέβαια είναι σε άριστη κατάσταση με συντήρηση που ούτε σε καινούργιο δεν κάνουν οι περισσότεροι. Μήπως τα αυτοκίνητα που λέτε δεν έχουν την συντήρηση που πρέπει για αυτό καίνε και τόσο; όταν ένα αυτοκίνητο παλιώνει οι περισσότεροι κάνουν αλλαγές λαδιών και ότι τους βγάλει σαν βλάβη μόνο. Λ μπουζί κτλ τα αφήνουν λίγο στην άκρη. άσχετα με τη συντήρηση, είναι βαριά και έχουν μικρούς ατμοσφαιρικούς κινητήρες που πρέπει να πιεστούν για να τα κινήσουν αξιοπρεπώς, οπότε καίνε.
liakinen Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, @11h είπε άσχετα με τη συντήρηση, είναι βαριά και έχουν μικρούς ατμοσφαιρικούς κινητήρες που πρέπει να πιεστούν για να τα κινήσουν αξιοπρεπώς, οπότε καίνε. Έχω οδηγήσει πάρα πολλά αυτοκίνητα και κατανάλωση 13 λίτρα με ελαφρύ πόδι δεν είναι νορμάλ ούτε για αμάξι 1300 κιλά με 75 - 90 άλογα. Μόνο σε ορισμένα αυτόματα παλαιότερης γενιάς μου έχει τύχει. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από liakinen
@11h Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 minutes ago, liakinen said: Έχω οδηγήσει πάρα πολλά αυτοκίνητα και κατανάλωση 13 λίτρα με ελαφρύ πόδι δεν είναι νορμάλ ούτε για αμάξι 1300 κιλά με 75 - 90 άλογα. Μόνο σε ορισμένα αυτόματα παλαιότερης γενιάς μου έχει τύχει. το χειμώνα μέχρι να ζεσταθεί στην κίνηση δεν θα μου έκανε εντύπωση και εγώ με τα περισσότερα αυτοκίνητα που είχα παλιότερα 10-13 έβλεπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα