Προς το περιεχόμενο

Volkswagen Golf '00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 3.150 για 22 χρονών αμάξι με 255.000 χλμ δε φαίνονται πολλά σε κανέναν? 🤔

Ή μήπως έχω μείνει πίσω και θεωρείται πλέον φυσιολογική η τιμή? 😄

• Like 10
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, jmmys είπε

Bilstein B8 και Eibach σε corolla 110 ιππων. Οκ. 

Το αμάξι προφανώς το εχει λιώσει ο τύπος και ελπίζει να βρει θύμα πιτσιρικά καγκουρα, που νομίζει ότι με 100αρα θα πάει πιο γρήγορα ο συγκεκριμένος κουβάς. 

Οτι θα βρει, θα βρει. Σίγουρα. 

της γυναικας μου το τσινκουετσεντο, eibach με κονι

η λαντσια που την εδωσα πριν την πρωοτοχρονια, eibach/koni ρυθμιζομενα

τωρα παλι για το ιδιο συνολο ψαχνωμαι και για το mondeo

ο τσιγκος, στην πενα

το λαντσια - ηταν σχεδον στην πενα για μενα, για αυτον που το πηρε ηταν οτι επρεπε, χωρια οτι το καρφωσε σε 10 μερες μεθυσμενος

το μοντεο - θα μπουν για μενα, ασφαλεια, οδηγικη απολαυση, ξεγνοιασια οσον αφορα την αντικατασταση των αμορτισερ μιας και ειναι επισκευαζομενα οπως και τα Β8

θελω να καταληξω στο οτι εαν ενα αμαξι εχει καλα πραγματα, δεν ειναι αναγκη να ειναι λιωμενο και πεθαμενο

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vastria είπε

Εφοσον βρηκα ολα τα φορολογικα και σε προηγουμενο topic και ευχαριστω πολυ τα παιδια για την βοηθεια τους ηρθε και η ωρα να ρωτησω τα της καταναλωσης

Τα χαρακτηριστικα του αμαξιου ειναι:

Μάρκα - μοντέλο	Volkswagen Golf '00
Τιμή	
3.150 €
Κατάσταση	Μεταχειρισμένο
Κατηγορία	
Κόμπακτ/Hatchback
Χρονολογία 	9/2000
Χιλιόμετρα	255 χλμ - λογικα θα εννοει 255.000; η οντως 255;
Καύσιμο	Βενζίνη
Κυβικά	1.600 cc
Ίπποι	115 bhp
Σασμάν	Χειροκίνητο
Χρώμα	Μπλέ (Μεταλλικό)
Μέγεθος ζάντας	15 ίντσες
Αερόσακοι	4
Πόρτες	5
Καθίσματα	5

Θα καιει πολυ για μεσα πολη; Για να πηγαινω στην δουλεια μου το θελω περισσοτερο και για καθημερινη χρηση σε εμβελεια απο το σπιτι μου μαξ μεχρι 5 χιλιομετρα

Και εκτος της καταναλωσης σαν μοντελο λεει τιποτα; Βγαζει αρκετα προβληματα; Η θα εχω το κεφαλι μου ησυχο σαν ενα yaris πχ

Άτομο ή συνεργείο έχεις κανονίσει να το δει για έλεγχο ; 

Πάντως για αμάξι 20ετιας και εάν όντως είναι τόσο τα χιλιόμετρα να έχεις υπ όψιν ότι θα θέλει σχετικά μαζεματα. 

Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις και Corsa ή  Getz αρκετά πιο καινούργια και πιο οικονομικά ειδικά το Getz σε ανταλλακτικά

• Like 3
Δημοσ.

Το θέμα μου δεν είναι αυτό, ότι θέλω το συγκεκριμένο μοντέλο, απλά επειδή δεν έχω τα χρήματα στην άκρη και ούτε νομίζω ότι ποτέ θα τα καταφέρω, οπότε έψαχνα γύρω στα 3000 και κάποιον που μπορεί να μου δώσει με γραμμάτια χωρίς τράπεζα διότι χρηματοδοση με το δηλωμένο εισόδημα(που δεν είναι το κανονικό μου) δεν πρόκειται να εγκριθεί και ούτε έχω την ψυχολογική διάθεση να μπλεχτω με τράπεζες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Vastria είπε

Το θέμα μου δεν είναι αυτό, ότι θέλω το συγκεκριμένο μοντέλο, απλά επειδή δεν έχω τα χρήματα στην άκρη και ούτε νομίζω ότι ποτέ θα τα καταφέρω, οπότε έψαχνα γύρω στα 3000 και κάποιον που μπορεί να μου δώσει με γραμμάτια χωρίς τράπεζα διότι χρηματοδοση με το δηλωμένο εισόδημα(που δεν είναι το κανονικό μου) δεν πρόκειται να εγκριθεί και ούτε έχω την ψυχολογική διάθεση να μπλεχτω με τράπεζες

Αν εννοείς ιδιώτη, δε πρόκειται να βρεις. Τα γραμμάτια έχουν τεράστια ταλαιπωρία αν δε πληρώσεις και κανείς ιδιώτης δε θέλει να μπλεχτεί με κάτι τέτοιο. Εδώ και έμποροι ( που ίσως να 'χουν νομικό τμήμα ) και δεν εκδίδουν γραμμάτια. 

Δημοσ.

Από ιδιώτη το γνωρίζω, από έμπορα μιλούσα και εγώ, ωστόσο με βλέπω να καταλήξω σε κάνα στεγαστικό quick loan 4-5χιλιαρικα και δεν ξέρω, αν τα καταφέρω τα κατάφερα

Δημοσ.

φιλε μου δες κανα Punto 1.1, φθηνα ανταλλακτικα, καιει πολυ λιγο, ψιλοανετο, μικρα τελη...

• Like 3
Δημοσ.

Με 3000 βρισκεις νεοτερο , λιγοτερα κυβικα , μικροτερη καταναλωση , ασφαλειες , τελη κυκλοφοριας κλπ...

Λάθος επιλογη για Πειραιας-Ρεντης καθημερινα .... 

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά σε τέτοια ποσά θα έψαχνα για ένα Hyundai Getz που αν ήθελε μάζεμα θα ήταν με πολύ μικρότερο κόστος + ότι θα είχες μικρότερη κατανάλωση και φυσικά μικρότερα τέλη.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Τα 3.150 για 22 χρονών αμάξι με 255.000 χλμ δε φαίνονται πολλά σε κανέναν? 🤔

Ή μήπως έχω μείνει πίσω και θεωρείται πλέον φυσιολογική η τιμή? 😄

Όντως η τιμή είναι υπερβολική ακόμα κ για υπεραριστη κατάσταση

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vastria είπε

Χωρίς να έχεις λεφτά ψάχνεις να βρείς για γραμμάτια για να το αγοράσεις και δεν λαμβάνουμε καν υπόψιν μηνιαία έξοδα για βενζίνες,τέλη, ασφάλειες,συντήρηση.

Φιλική συμβουλή, για 5 χλμ την ημέρα τα κάνεις μια χαρά με ένα ποδήλατο και Ρέντη-Πειραιάς δεν είναι τραγική απόσταση.
Ποιό φθηνά θα σου έρθει και δεν αστειεύομαι καθόλου, πηγαινοέρχομαι Ν. Σμύρνη - Σύνταγμα σχεδόν καθημερινά με αυτό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι διοτι τα μηνιαια εξοδα τα καλυπτω, απο την στιγμη που δεν εχω παιδια σκυλια σπιτια. Ωστοσο με την ιδια λογικη και 30.000€ μπορω να μαζεψω σε 20 χρονια αλλα μιλαμε για κατι αμεσο.Υπαρχουν αναγκες που δεν μπορει να στις προσφερει ενα λεωφορειο πχ

Επεξ/σία από Vastria
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 ώρες πριν, Vastria είπε
Χιλιόμετρα	255 χλμ - λογικα θα εννοει 255.000; η οντως 255;

Ενταξει,δεν παιζει,εισαι σε αρνηση.

Το οτι συζητατε σοβαρα για καταναλωση για αυτοκινητο 20+ χρονων ειναι τουλαχιστον τραγικο.
Παρτο να κανεις λιγο τη δουλεια σου εαν στο χαρισαν,αλλιως ψαξε κατι πιο καινουργιο.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...