Vastria Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εφοσον βρηκα ολα τα φορολογικα και σε προηγουμενο topic και ευχαριστω πολυ τα παιδια για την βοηθεια τους ηρθε και η ωρα να ρωτησω τα της καταναλωσης Τα χαρακτηριστικα του αμαξιου ειναι: Μάρκα - μοντέλο Volkswagen Golf '00 Τιμή 3.150 € Κατάσταση Μεταχειρισμένο Κατηγορία Κόμπακτ/Hatchback Χρονολογία 9/2000 Χιλιόμετρα 255 χλμ - λογικα θα εννοει 255.000; η οντως 255; Καύσιμο Βενζίνη Κυβικά 1.600 cc Ίπποι 115 bhp Σασμάν Χειροκίνητο Χρώμα Μπλέ (Μεταλλικό) Μέγεθος ζάντας 15 ίντσες Αερόσακοι 4 Πόρτες 5 Καθίσματα 5 Θα καιει πολυ για μεσα πολη; Για να πηγαινω στην δουλεια μου το θελω περισσοτερο και για καθημερινη χρηση σε εμβελεια απο το σπιτι μου μαξ μεχρι 5 χιλιομετρα Και εκτος της καταναλωσης σαν μοντελο λεει τιποτα; Βγαζει αρκετα προβληματα; Η θα εχω το κεφαλι μου ησυχο σαν ενα yaris πχ Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από Vastria 1
RedGL Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Σαν κάτοχος για να σε βοηθήσω θα σου πω ότι το δικό μου καίει κάπου στα 7 λίτρα εκτός και κάπου στα 9 με 10 εντός. Εμένα έχει και υγραέριο. Τώρα που ζέστανε ο καιρός γυρνάει απο μόνο του σε κάνα λεπτό. Γενικά είναι πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο, βαρουτσικο όμως και αργοκίνητο ειδικά για μεστή πόλη. Αν βγαίνεις εκτός πόλης είναι ότι πρέπει. Για τι χρήση το θες? Περιοχή?
Vastria Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, RedGL είπε Σαν κάτοχος για να σε βοηθήσω θα σου πω ότι το δικό μου καίει κάπου στα 7 λίτρα εκτός και κάπου στα 9 με 10 εντός. Εμένα έχει και υγραέριο. Τώρα που ζέστανε ο καιρός γυρνάει απο μόνο του σε κάνα λεπτό. Γενικά είναι πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο, βαρουτσικο όμως και αργοκίνητο ειδικά για μεστή πόλη. Αν βγαίνεις εκτός πόλης είναι ότι πρέπει. Για τι χρήση το θες? Περιοχή? Μιλαμε μηνιαια 9-10 λιτρα ετσι; Ρεντη - Πειραιας θα ειναι η μετακινηση μου η καθημερινη. Γενικα δεν πλησιαζω κεντρο ετσι και αλλιως και χωρις αμαξι οποτε ουτε μετα θα γινεται αυτο προφανως
RedGL Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Ανάλογα τα χλμ που κάνεις. Πχ αν λες 5 την μέρα να πας και 5 να έρθεις δηλαδή 10 την μέρα. Επί 5 τη βδομάδα 50. Επί 4 το μήνα 200. Οπότε με μέσο όρο κατανάλωση 8 λίτρα πες επί 2 βγαίνει 16 λίτρα το μήνα .
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Vastria είπε Μιλαμε μηνιαια 9-10 λιτρα ετσι; Όχι, η κατανάλωση δεν μετριέται με το μήνα, μιλάμε για κατανάλωση 9-10 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. 4
Vastria Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Οποτε σαν καταναλωση ειναι κατι υποφερτο στην τσεπη για την χρηση που θα του κανω. Αν θεωρησουμε οτι το φουλαρω 1 φορα το μηνα θα ειμαι τζετ. Μου ειπατε και παραπανω οτι ειναι ποιοτικο και σχετικα αξιοπιστο απο αποψη προβληματων που βγαζει, οποτε μια τελευταια παροτρυνση σε σχεση τιμη αγορας - καταναλωσης και χρησης ειναι μια αγορα που αξιζει;
Bitbit Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Προσωπικά δε θα έπαιρνα αυτοκίνητο 20ετιας με τόσα χιλιόμετρα. Εκτός αν είχα σκοπό να το κρατήσω 1-2-3 χρόνια. Θα προτιμούσα στα ίδια χρήματα να έπαιρνα κάτι νεότερο με λιγότερα κυβικά και χιλιόμετρα. Πόσο μάλλον όταν λες ότι κινείσαι μέσα στην πόλη κάνοντας μικρές αποστάσεις. Δε λέω ότι άσχημο το αυτοκίνητο αλλά πιστεύω δε ταιριάζει στη χρήση που θέλεις. Πάρε ένα polo πχ. Θεωρητικά θα έχεις και λιγότερη κατανάλωση 4 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, Vastria είπε Οποτε σαν καταναλωση ειναι κατι υποφερτο στην τσεπη για την χρηση που θα του κανω. Αν θεωρησουμε οτι το φουλαρω 1 φορα το μηνα θα ειμαι τζετ. Μου ειπατε και παραπανω οτι ειναι ποιοτικο και σχετικα αξιοπιστο απο αποψη προβληματων που βγαζει, οποτε μια τελευταια παροτρυνση σε σχεση τιμη αγορας - καταναλωσης και χρησης ειναι μια αγορα που αξιζει; Ποιοτικό και σχετικά αξιόπιστο ήταν όταν ήταν καινούργιο.Μετά απο 21 χρόνια δεν ξέρεις,μπορεί να το είχε με αγάπη και προδέρμ αλλά μπορεί να φοράει ακόμα τα εργοστασιακά λάστιχα.Και πάλι όμως είναι 21 ετών αμάξι. 1
Mr_Terror Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 προσωπικα θα ελεγα μακρυα απο αυτοκινητα τοσης μεγαλης ηλικιας.Εχω ενα seat ibiza του 2000 και ιδρωνω να βρω ανταλλακτικα.Πολλα ανταλλακτικα πλεον δεν τα παραγει ο ομιλος VW και ουτε σε ιμιτασιον τα βρίσκεις.Προσφατα μου εβγαλε σημαντικες ζημιες το αμαξι και για να βρω ανταλλακτικα παιδευτηκα παρα πολυ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vastria είπε Εφοσον βρηκα ολα τα φορολογικα και σε προηγουμενο topic και ευχαριστω πολυ τα παιδια για την βοηθεια τους ηρθε και η ωρα να ρωτησω τα της καταναλωσης Τα χαρακτηριστικα του αμαξιου ειναι: Μάρκα - μοντέλο Volkswagen Golf '00 Τιμή 3.150 € Κατάσταση Μεταχειρισμένο Κατηγορία Κόμπακτ/Hatchback Χρονολογία 9/2000 Χιλιόμετρα 255 χλμ - λογικα θα εννοει 255.000; η οντως 255; Καύσιμο Βενζίνη Κυβικά 1.600 cc Ίπποι 115 bhp Σασμάν Χειροκίνητο Χρώμα Μπλέ (Μεταλλικό) Μέγεθος ζάντας 15 ίντσες Αερόσακοι 4 Πόρτες 5 Καθίσματα 5 Θα καιει πολυ για μεσα πολη; Για να πηγαινω στην δουλεια μου το θελω περισσοτερο και για καθημερινη χρηση σε εμβελεια απο το σπιτι μου μαξ μεχρι 5 χιλιομετρα Και εκτος της καταναλωσης σαν μοντελο λεει τιποτα; Βγαζει αρκετα προβληματα; Η θα εχω το κεφαλι μου ησυχο σαν ενα yaris πχ Καταρχήν το συγκεκριμένο δεν έχει 115 άλογα, αλλά 102 ή 105. Μετά σαν αμάξι ήταν πολύ ποιοτικό και αξιόπιστο. Δεν υπάρχει σύγκριση με το αντίστοιχο yaris εκείνης της εποχής, το golf ηταν αυτοκίνητο, το yaris κουβάς με ρόδες. 22 χρόνια και 255.000χλμ αργότερα βέβαια, δεν ξέρω πως θα είναι. Όλα είναι θέμα συντήρησης. Δώσε αν θέλεις το link από την αγγελία. Τέλος όπως σωστά ειπώθηκε, εφοσων το θελεις για μεσα στη πόλη κυρίως και για μικρές αποστάσεις, θα ήταν καλύτερη επιλογή ένα Polo νεότερης χρονολογίας. Τώρα αν το έχεις ψάξει το αμάξι και ειναι όντως σε καλή κατάσταση, τότε οκ. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από jmmys
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Vastria είπε Εφοσον βρηκα ολα τα φορολογικα και σε προηγουμενο topic και ευχαριστω πολυ τα παιδια για την βοηθεια τους ηρθε και η ωρα να ρωτησω τα της καταναλωσης Τα χαρακτηριστικα του αμαξιου ειναι: Μάρκα - μοντέλο Volkswagen Golf '00 Τιμή 3.150 € Κατάσταση Μεταχειρισμένο Κατηγορία Κόμπακτ/Hatchback Χρονολογία 9/2000 Χιλιόμετρα 255 χλμ - λογικα θα εννοει 255.000; η οντως 255; Καύσιμο Βενζίνη Κυβικά 1.600 cc Ίπποι 115 bhp Σασμάν Χειροκίνητο Χρώμα Μπλέ (Μεταλλικό) Μέγεθος ζάντας 15 ίντσες Αερόσακοι 4 Πόρτες 5 Καθίσματα 5 Θα καιει πολυ για μεσα πολη; Για να πηγαινω στην δουλεια μου το θελω περισσοτερο και για καθημερινη χρηση σε εμβελεια απο το σπιτι μου μαξ μεχρι 5 χιλιομετρα Και εκτος της καταναλωσης σαν μοντελο λεει τιποτα; Βγαζει αρκετα προβληματα; Η θα εχω το κεφαλι μου ησυχο σαν ενα yaris πχ Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α !!!! Καλυτερα κοιτα σε κατι τετοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322411309-toyota-corolla#bigger-photos Γενικα καποιος που ξερει απο αυτοκινητα και με 600-700ευρω εισοδημα δεν θα κοιταζε τετοια αυτοκινητα! Εκει που εχει φτασει η κατασταση ''δυσοίωνη'' για καθημερινη χρηση εντος δεν ειναι για πανω απο 7λ/100χλμ! Αν ηξερες εκ των προτερων το κοστος χρησης του golf θα ζηταγες να στο χαρισουν!!! 1
Bitbit Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α !!!! Καλυτερα κοιτα σε κατι τετοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322411309-toyota-corolla#bigger-photos Γενικα καποιος που ξερει απο αυτοκινητα και με 600-700ευρω εισοδημα δεν θα κοιταζε τετοια αυτοκινητα! Εκει που εχει φτασει η κατασταση ''δυσοίωνη'' για καθημερινη χρηση εντος δεν ειναι για πανω απο 7λ/100χλμ! Αν ηξερες εκ των προτερων το κοστος χρησης του golf θα ζηταγες να στο χαρισουν!!! δηλωμένα. Αδήλωτα;
bezan Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α !!!! Καλυτερα κοιτα σε κατι τετοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322411309-toyota-corolla#bigger-photos Γενικα καποιος που ξερει απο αυτοκινητα και με 600-700ευρω εισοδημα δεν θα κοιταζε τετοια αυτοκινητα! Εκει που εχει φτασει η κατασταση ''δυσοίωνη'' για καθημερινη χρηση εντος δεν ειναι για πανω απο 7λ/100χλμ! Αν ηξερες εκ των προτερων το κοστος χρησης του golf θα ζηταγες να στο χαρισουν!!! αμαξαρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α !!!! Καλυτερα κοιτα σε κατι τετοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322411309-toyota-corolla#bigger-photos Γενικα καποιος που ξερει απο αυτοκινητα και με 600-700ευρω εισοδημα δεν θα κοιταζε τετοια αυτοκινητα! Εκει που εχει φτασει η κατασταση ''δυσοίωνη'' για καθημερινη χρηση εντος δεν ειναι για πανω απο 7λ/100χλμ! Αν ηξερες εκ των προτερων το κοστος χρησης του golf θα ζηταγες να στο χαρισουν!!! Bilstein B8 και Eibach σε corolla 110 ιππων. Οκ. Το αμάξι προφανώς το εχει λιώσει ο τύπος και ελπίζει να βρει θύμα πιτσιρικά καγκουρα, που νομίζει ότι με 100αρα θα πάει πιο γρήγορα ο συγκεκριμένος κουβάς. Οτι θα βρει, θα βρει. Σίγουρα.
bill999r Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, jmmys είπε Bilstein B8 και Eibach σε corolla 110 ιππων. Οκ. Το αμάξι προφανώς το εχει λιώσει ο τύπος και ελπίζει να βρει θύμα πιτσιρικά καγκουρα, που νομίζει ότι με 100αρα θα πάει πιο γρήγορα ο συγκεκριμένος κουβάς. Οτι θα βρει, θα βρει. Σίγουρα. Δεν νομίζω να το έχει λιώσει. Μια χαρά καλόσυντηρημένο και προσεγμένο φαίνεται. Απλά μερακλής με μια δόση καγκουριας μοιάζει ο ιδιοκτήτης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα