Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Πριν 230-250 χλμ ρυθμίστηκαν οι βαλβίδες (honda xr 125) κ τώρα ακούγονται ξανά. Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό. Έχει ξανά γίνει αυτό. Γιατί συμβαίνει κ πως θα τις ρυθμίσουμε μια κ καλή?

(Το σέρβις έγινε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο honda)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Elantee είπε

Καλημέρα

Πριν 230-250 χλμ ρυθμίστηκαν οι βαλβίδες (honda xr 125) κ τώρα ακούγονται ξανά. Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό. Έχει ξανά γίνει αυτό. Γιατί συμβαίνει κ πως θα τις ρυθμίσουμε μια κ καλή?

(Το σέρβις έγινε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο honda)

Να το πας πίσω και να τους το πεις.

Δημοσ.

Ναι το σκέφτηκα αλλά δεν γίνεται, το είχα πάει για σέρβις στο νησί που ήμουν, τώρα είμαι εκατοντάδες χλμ μακριά. Αιτία θέλω να μάθω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα ακούς τις βαλβίδες;

Μήπως είναι τεντωτηρας;

Έτσι την είχα πατήσει στο δικό μου. Άκουγα ήχο κ το πήγα για ρύθμιση βαλβίδων και τελικά όταν το παρέλαβα άκουσα πάλι τον ίδιο ήχο οπου ήταν τεντωτηρας κ τον άλλαξα.

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ.

Βαλβίδες είναι. Ίδιος ήχος όπως τότε, μόλις τις ρύθμισε ο μάστορας σταμάτησε, μετά από λίγα χιλιόμετρα ξεκίνησε πάλι. 

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον  οι  εδρες  των  βαλβιδων   εχουν  θεμα   και   "ανεβαινουν"  ολο  και   ψηλοτερα  κανοντας  τις   βαλβιδες

να  ανοιγουν  νωριτερα  και  να  κλεινουν   αργοτερα.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι είναι με καπελωτα. Αν είναι έτσι σε κάποια βαλβίδα έχει πέσει η παστιλια κάτω του αποδεκτού και χρήζει αλλαγής. Αν είναι υδραυλικές κάποιο ωστηριο έχει πάρει αέρα και βαράει, φτιάχνεται με πολύ κόπο αλλιώς αλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...