Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με επιφύλαξη σου λέω, αν η κάρτα έχει κύριο δικαιούχο τον ίδιο άνθρωπο που έχει το αφμ και είναι ατομική επιχείρηση τότε δεν θα έχεις θέμα. Είναι υποχρεωτικό να βγαίνουν τα εταιρικά έξοδα από λογαριασμό του επιτηδευματία, όχι απαραίτητα από αυτόν που έχει δηλώσει στην άαδε, αλλά να είναι δικός του. (Αυτά πάντα για ατομική επιχείρηση) 

Το πρόβλημα δεν είναι στην πληρωμή αλλά σε ενδεχόμενο έλεγχο η πρόκληση αυτού. 

Επεξ/σία από mitsdim1
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω άμα αγοράσεις κάτι και βάλεις δώσεις σου κάνει την επιστροφή 

Στις 19/4/2022 στις 6:18 ΠΜ, vaggos231 είπε

Εσκασε ο Γερμανος χθες επιστροφη, τσιμπησα ενα a52s με 15% με πιστωτικη και φανηκαν κατευθειαν.

Αμα βάλεις δώσεις σου κάνει την επιστροφή 

Δημοσ.

Ερώτηση σε όποιον έχει ξαναπάρει στο παρελθόν αντίστοιχη προσφορά. Παράγγειλα εχθές 22:00 το βράδυ με κάρτα Eurobank, δλδ 2 ώρες πριν εκπνεύσει η 26/4 μέρα. Θα έχω θέμα λέτε; Η εξυπηρέτηση Γερμανός με έστειλε να πάρω την Eurobank, δεν νομίζω να το κάνω (τι θα πω και σε ποιό τμήμα).

Απλά αφήνω την ερώτηση εδώ , αν στο παρελθόν κάποιος το έχει ξανακάνει με "επιστροφή" Eurobank, στην τσίτα τελευταία στιγμή.

Στο ebanking ειδα δεσμευση ποσού 26/4 με ημερομηνία αξίας 27/4. Να θα στείλω email Eurobank και cc Γερμανο, για να τα βρουνε οι δυο τους και να μου απαντήσουν λέτε;

Υπόλοιπο είχε άνετο η κάρτα, δεν έβαλα δόσεις

Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 1:21 ΠΜ, panosp123456 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω άμα αγοράσεις κάτι και βάλεις δώσεις σου κάνει την επιστροφή 

Αμα βάλεις δώσεις σου κάνει την επιστροφή 

ναι ναι, 12 ατοκες εβαλα εγω

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...