terry308 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Στο μαρκετ που θα πας πες πχ οτι εχεις 100 ευρω στον λογαριασμο και 100 ευρω επιστρεφομενα, αμα κανεις ψωνια 100 ευρω, θα παρει τα επιστρεφομενα η τα "κανονικα"? Εάν είναι συνεργαζομενη αλυσίδα θα σε ρώτησει, για το ποσό της επιστροφής εάν θέλεις να εξαργυρωσεις εκείνα
d_gkal Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 15 minutes ago, terry308 said: Εάν είναι συνεργαζομενη αλυσίδα θα σε ρώτησει, για το ποσό της επιστροφής εάν θέλεις να εξαργυρωσεις εκείνα Δε ρωτάνε πάντα! Καλό είναι να τους αναφέρεις ότι θέλεις εξαργύρωση πόντων
kontow Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, MiJ16 είπε Είχα την εξής εμπειρία από Γερμανό... Αγορά Samsung S10e. Το κινητό έρχεται με firmware της Cosmote. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το VoLTE με Vodafone δεν έπαιξε ποτέ, ενώ το VoWiFi με προβλήματα. ΕΠειδή με ενδιαφέρει iPhone, είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με iPhone από Γερμανό; Δεν ξέρω αν βοηθάω, αλλά όταν αγόρασα απο Amazon Iphone 12 τον Νοε 20, του έβαλα κανονικά την COSMOTE σιμ μου κ έπαιξε κανονικά: VoWifi, VoLTE 5G κτλ δεν υπήρξε καμμία "αστοχία". Θα στοιχημάτιζα ότι κ αυτό που ρωτάς, θα ρολλάρει κανονικά. 1 ώρα πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Στο μαρκετ που θα πας πες πχ οτι εχεις 100 ευρω στον λογαριασμο και 100 ευρω επιστρεφομενα, αμα κανεις ψωνια 100 ευρω, θα παρει τα επιστρεφομενα η τα "κανονικα"? Όπως είπαν κ οι προλαλήσαντες, στο μάρκετ τους λέω να εξαργυρώσουν τα "εικονικά" κ παίρνουν απο αυτά. Αν δεν το πω, συνήθως προχωράει απο τα "κανονικά" του λογαριασμού
MiJ16 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, kontow είπε Δεν ξέρω αν βοηθάω, αλλά όταν αγόρασα απο Amazon Iphone 12 τον Νοε 20, του έβαλα κανονικά την COSMOTE σιμ μου κ έπαιξε κανονικά: VoWifi, VoLTE 5G κτλ δεν υπήρξε καμμία "αστοχία". Θα στοιχημάτιζα ότι κ αυτό που ρωτάς, θα ρολλάρει κανονικά. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως ο Γερμανός ανήκει στον ΟΤΕ. Άρα οι συσκευές που πουλάει έχουν firmware Cosmote. Γι' αυτό και τα σκουπίδια εφαρμογές-Cosmote που έρχονται προεγκατεστημένες στα κινητά του. Τις εφαρμογές άντε τις αγνοείς, τα VoLTE/VoWifi όμως όχι... Από amazon ήταν αναμενόμενο να μην έχεις πρόβλημα γιατί έχει καθαρό software της Apple.
andreas_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Εγώ παρακολουθούσα χθες iphone 11 64gb και από 586 (αν θυμάμαι καλά) το άλλαξαν το βράδυ και το πήγαν 619!! τι να πω, άντε γεια! 1
djuan1988 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, MiJ16 είπε Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως ο Γερμανός ανήκει στον ΟΤΕ. Άρα οι συσκευές που πουλάει έχουν firmware Cosmote. Γι' αυτό και τα σκουπίδια εφαρμογές-Cosmote που έρχονται προεγκατεστημένες στα κινητά του. Τις εφαρμογές άντε τις αγνοείς, τα VoLTE/VoWifi όμως όχι... Από amazon ήταν αναμενόμενο να μην έχεις πρόβλημα γιατί έχει καθαρό software της Apple. Δεν υπάρχει software Cosmote σε Apple devices. Δεν αφήνει η Apple κανέναν carrier να κάνει τέτοια πράγματα. 5
iPodclassic Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, andreas_p είπε Εγώ παρακολουθούσα χθες iphone 11 64gb και από 586 (αν θυμάμαι καλά) το άλλαξαν το βράδυ και το πήγαν 619!! τι να πω, άντε γεια! Ακριβώς! Από τη στιγμή που η τιμή του συγκεκριμένου έχει πέσει πλέον στα 589€ σε όλα τα καταστήματα και μέχρι χθες το είχαν κ αυτοί σ αυτή τη τιμή, το θεωρώ κοροϊδία…..
Konstantinio Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, andreas_p είπε Εγώ παρακολουθούσα χθες iphone 11 64gb και από 586 (αν θυμάμαι καλά) το άλλαξαν το βράδυ και το πήγαν 619!! τι να πω, άντε γεια! Οποιος θελέι επιστροφες απο ευρομπανκ/εθνικη για apple αγοραζει απο γερμανο. Αλλιως αγορασε απο πλαισιο με 589 αν σε χαλαει η επιστροφη.
Fotia Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, djuan1988 είπε Δεν υπάρχει software Cosmote σε Apple devices. Δεν αφήνει η Apple κανέναν carrier να κάνει τέτοια πράγματα. Η πιστοποίηση των 5G συσκευών στο δίκτυο COSMOTE σε συνεργασία με τους κατασκευαστές, εξασφαλίζει ότι η εκάστοτε συσκευή συνδέεται στο δίκτυο COSMOTE 5G απρόσκοπτα και με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες ανά περιοχή κάλυψης. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της συσκευής στο δίκτυο 5G της COSMOTE. Τα 5G Smartphones που έχουν πιστοποιηθεί στο δίκτυο COSMOTE κινητής είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/5g_smartphones.html
djuan1988 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Fotia είπε Η πιστοποίηση των 5G συσκευών στο δίκτυο COSMOTE σε συνεργασία με τους κατασκευαστές, εξασφαλίζει ότι η εκάστοτε συσκευή συνδέεται στο δίκτυο COSMOTE 5G απρόσκοπτα και με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες ανά περιοχή κάλυψης. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της συσκευής στο δίκτυο 5G της COSMOTE. Τα 5G Smartphones που έχουν πιστοποιηθεί στο δίκτυο COSMOTE κινητής είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/5g_smartphones.html Τι σχέση έχει αυτό με αυτό που έγραψα εγώ;
Fotia Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η συνεργασια Cosmote κλπ παρόχων με τους κατασκευαστες ,δεν είναι (μόνο) για software . Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από Fotia
MiJ16 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μια ερώτηση που έχει σίγουρα απαντηθεί στο παρελθόν... Η κάρτα με την οποία θα αγοράσεις ένα προϊόν με αποφορολόγηση (άρθρο 39), πρέπει να ανήκει στον ίδιο που ανήκει και το επαγγελματικό ΑΦΜ;
nikosdet Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σαφώς. Από τα πιο βασικά must που πρέπει να ακολουθήσεις, ακόμα κι αν σε άλλα η εναρμόνιση είναι πιο χαλαρή. Στο κατάστημα δεν είναι αναγκαστικό ότι θα στο ζητήσουν, αλλά δε θες ως επαγγελματίας να το παραβλέψεις αυτό. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από nikosdet 1
alejsalonica Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, MiJ16 είπε Μια ερώτηση που έχει σίγουρα απαντηθεί στο παρελθόν... Η κάρτα με την οποία θα αγοράσεις ένα προϊόν με αποφορολόγηση (άρθρο 39), πρέπει να ανήκει στον ίδιο που ανήκει και το επαγγελματικό ΑΦΜ; Κανονικά ναι, κάποια καταστήματα δεν δέχονται άλλη κάρτα εκτός από αυτή που αντιστοιχεί στον κάτοχο ή την εταιρεία.
MiJ16 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Χμμμμ, με το κατάστημα του Γερμανού που μίλησα τώρα στο Μαρούσι μου είπαν πως δέχονται κάρτα που δεν ανήκει στο επαγγελματικό ΑΦΜ. Παίζει να υπάρξει πρόβλημα αργότερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα