Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mariosdemigod είπε

Πλήρωσε κανονικά ΦΠΑ, μην τον βγάλεις, έτσι και αλλιώς, θα τον αντισταθμίσεις. Αν τον κρατήσεις όπως σου λέω, θα πάρεις και για το ποσοστό του ΦΠΑ την επιστροφή καθώς μπαίνει στο τελικό ποσό που πληρώνεις και όχι μόνο στην καθαρή αξία.

Ο λογιστής πάντως χτες που το έψαξα μου είπε ότι αν είσαι δικαιούχος άρθρου 39 πρέπει όπωσδηποτε να το αγοράσεις με από φορολόγηση κ δεν γίνεται με «απλό» τιμολόγιο πλήρους ΦΠΑ. Επίσης αν πας από κατάστημα εκεί γίνεται αυτόματα  η αποφοροληση χωρίς να έχεις επιλογη

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Doubt είπε

Έχουν "φουσκώσει" τις τιμές ως συνήθως;

9 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

ολο το χρονο ειναι φουσκωμενες , ποσο ακομα ? 

Δεν ισχύει έτσι ισοπεδωτικά. Τώρα ανά κατηγορίες ναι κάτι μπορεί να βρεις που να πεις ότι ανέβηκε. Ευκαιρίες όμως υπάρχουν για κάποιον που ενδιαφέρεται και χρειάζεται να αγοράσει κάτι.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Armoral είπε

Δεν ισχύει έτσι ισοπεδωτικά. Τώρα ανά κατηγορίες ναι κάτι μπορεί να βρεις που να πεις ότι ανέβηκε. Ευκαιρίες όμως υπάρχουν για κάποιον που ενδιαφέρεται και χρειάζεται να αγοράσει κάτι.

παντως στα κινητα οι τιμες που εχουν προσφορα ειναι χαμηλες και συμφωνα με τον ανταγωνισμο, ειδικοτερα το a52s στα 349.9 ειναι η χαμηλοτερη τιμη σε μη σκρουτζ μαγαζια το τελευταιο τουλαχιστον μηνα, με την επιστροφη στα 49 ευρω βγαινει 10 ευρω πανω απο σκρουτζ

Δημοσ.

Υπολογίζοντας και την επιστροφή από την τράπεζα (η οποία γίνεται άμεσα αν κάποιος αγοράσει από φυσικό κατάστημα) είναι σαν να βγαίνει στα 170€. Που είναι περίπου η ίδια τιμή για αγορά από Skroutz αλλά με τη διαφορά ότι θα έχει την επίσημη εγγύηση.

Η Special Edition είναι χρώμα μπλε, έχει διαφορά στη συσκευασία και έχει και κάποια αυτοκόλλητα. Κατά τα άλλα είναι το ίδιο με την κανονική έκδοση. Εγώ το πήρα αλλά ακόμα δεν το άνοιξα.

Ίσως κάποιοι να μην το θεωρήσετε προσφορά αλλά για μένα που το έψαχνα μου ήρθε μια χαρά.

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/xiaomi-redmi-note-11-xff-special-edition-dual-4g-4gb/128gb-smartphone/?productId=20413820&fname=&fvalue=

• Like 1
Δημοσ.

Ο Γερμανός είναι πλυντήριο στην χρεοκοπημένη Χώρα μας προτού οι εν λόγω στοκαρισμένες συσκευές αναχωρήσουν για τον λεγόμενο τρίτο κόσμο σε λογικές ας πούμε τιμές (3τίας macbook pro σε τιμή 40% έως 60% κάτω).. Ότι πωλήσει εδώ η εταιρία είναι κέρδος..

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι μπορείς να πάρεις διάφορα προιόντα και αν το σύνολο είναι άνω των 200 να έχεις την επιστροφή.

Δημοσ.

Έχει να προτείνει κάποιος κανένα tablet στα όρια της προσφοράς;

Για τον πατέρα το θέλω... 

Δεν έχει απαιτήσεις, web browsing, κάνα βιντεάκι και τέτοια.

Τα Samsung S6 ή Α8 λένε τίποτα;
(παιδί της apple εδώ, οπότε δεν γνωρίζω πολλά από android... :) )

Δημοσ.

Το Apple Watch series 7 45mm Nike edition με την έκπτωση που έχουν βάλει + την επιστροφή βγαίνει στα 356 ευρώ. Καλή τιμή αν σκεφτείς ότι στο Σκρουτζ ξεκιναει από 398 και σε μαύρο κοστίζει 418

Δημοσ.

Στο Mediterranian Cosmos είχε αρκετά διαθέσιμα Apple Watch Series 7 41/45mm (είτε Nike edition είτε οχι). Χτύπησα το Series 7 45mm Midnight και βγήκε πιο φθηνό και από το skroutz. Απλά προσοχή γιατί αυτό που μου έδωσαν δεν είχε ελληνικά γράμματα πάνω του (άρα ήταν "παραεισαγωγή"). Ισχύουν όμως τα 2 χρόνια εγγύησης που ρώτησα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

Καλησπερα, αμα εχει και επιστρεφομενα και "κανονικα" χρηματα ο λογαριασμος, δινετε προτεραιοτητα στα επιστρεφομενα; Δλδ θα καταναλωθουν αυτα πρωτα;

Εσύ ζητάς από τον πωλητή να εξαργυρωσει χρήματα / πόντους από κάθε τράπεζα. Πχ ικεα ρωτάνε σε εμένα που έχω yellows και Πειραιώς. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

Καλησπερα, αμα εχει και επιστρεφομενα και "κανονικα" χρηματα ο λογαριασμος, δινετε προτεραιοτητα στα επιστρεφομενα; Δλδ θα καταναλωθουν αυτα πρωτα;

Αν καταλαβαίνω αυτό που ρωτάς, εγώ πληρώνω την αξία του προιόντος πχ στον Γερμανό ολόκληρου του ποσού κ δεν εξαργυρώνω τίποτα. Μετά τις εξαργυρώσεις τις κάνω στο μάρκετ κλπ.

Δημοσ.

Είχα την εξής εμπειρία από Γερμανό...

Αγορά Samsung S10e. Το κινητό έρχεται με firmware της Cosmote. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το VoLTE με Vodafone δεν έπαιξε ποτέ, ενώ το VoWiFi με προβλήματα.

ΕΠειδή με ενδιαφέρει iPhone, είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με iPhone από Γερμανό;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kontow είπε

Αν καταλαβαίνω αυτό που ρωτάς, εγώ πληρώνω την αξία του προιόντος πχ στον Γερμανό ολόκληρου του ποσού κ δεν εξαργυρώνω τίποτα. Μετά τις εξαργυρώσεις τις κάνω στο μάρκετ κλπ.

Στο μαρκετ που θα πας πες πχ οτι εχεις 100 ευρω στον λογαριασμο και 100 ευρω επιστρεφομενα, αμα κανεις ψωνια 100 ευρω, θα παρει τα επιστρεφομενα η τα "κανονικα"?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...