manosbr Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Χαίρετε ! πειτε γνώμες ποιες θεωρείτε τις καλύτερες συνοικίες της γλυφάδας για να ζει κανείς και γιατί ; η συνοικία πάνω από το γκολφ είναι από τις καλές περιοχές ;
manosbr Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, Nabuko είπε Αιξωνή, Πυρνάρι imho Thanks ! Γνωρίζεις τη περιοχή πάνω από το Γκολφ (κάτω από τη βουλιαγμένης) , είναι καλή περιοχή ; επισης εκεί πιο κάτω είναι το τέλος του παλιού αεροδρομίου ελληνικού , φαντάζομαι εκεί θα είναι τα έργα του ελληνικού
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Πιστεύω η περιοχή δίπλα στο γκολφ. Ήσυχοι δρόμοι και πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Γλυφάδας. Και πας και στο μετρό με τα πόδια 1
tsaltinho Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Αναλογα τι ζητας. Οι καλυτερες περιοχες απο αποψη ησυχιας ειναι η Αιξωνη και το Πυρναρι καθως και η Αιγλη. Ολες αυτες εχουν το σημαντικο μεινεκτημα των συγκοινωνιων. Αν και πλεον εχει βγει εργο που θα περναει το μετρο σε περιοχες της Γλυφαδας ( 2 ή 3 σταθμους ). Πιο ακριβα είναι τα σπίτια κοντά στο κεντρο, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη περιοχη. Υπάρχουν και οι πιο λαικες περιοχες, οπως Τερψιθεα και σουρμενα που ειναι σαν να μενεις αργυρουπολη, ηλιουπολη Εσυ τι ακριβως ζητας ?
logistoulis Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, manosbr είπε η συνοικία πάνω από το γκολφ είναι από τις καλές περιοχές ; η συνοικία γύρω από το γκολφ μιας και μένω εκεί είναι και γαμώ, αλλά υπάρχουν διάφορα καλά σημεία στη γλυφάδα όπως υπάρχουν και κάποια κάπως προβληματικά (πχ δεν έχεις την άπλα που συνήθως έχεις στη γλυφάδα) ή απομονωμένα το όλο θέμα είναι το κόστος Για μένα απέφυγε το κέντρο λόγω φασαρίας, χρυσή τομή είναι σημεία όπου είσαι κέντρο απόκεντρο πχ προς τη μεριά του κολυμβητηρίου 23 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Υπάρχουν και οι πιο λαικες περιοχες, οπως Τερψιθεα και σουρμενα που ειναι σαν να μενεις αργυρουπολη, ηλιουπολη συμφωνώ, αν και δεν είναι θέμα λαϊκότητας, είναι απλά άλλη η φάση Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από logistoulis
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, manosbr είπε Γνωρίζεις τη περιοχή πάνω από το Γκολφ (κάτω από τη βουλιαγμένης) , είναι καλή περιοχή ; Nαι γιατί έψαχνα σπίτι να νοικιάσω πριν χρόνια. Στα Πανιώνια είναι ωραία, με ανοιχτούς δρόμους κλπ. Στα όρια με Ελληνικό, εκεί που στρίβεις δεξιά στο BP δηλαδή μου φάνηκε φασαριόζα και με στενούς δρόμους. Δεν μου άρεσε.
logistoulis Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Nαι γιατί έψαχνα σπίτι να νοικιάσω πριν χρόνια. Στα Πανιώνια είναι ωραία, με ανοιχτούς δρόμους κλπ. Στα όρια με Ελληνικό, εκεί που στρίβεις δεξιά στο BP δηλαδή μου φάνηκε φασαριόζα και με στενούς δρόμους. Δεν μου άρεσε. πάνω στη βενιζέλου που λες (που είναι πρακτικά εμπορικό δρόμος και πέρασμα από την παραλιακή στη βουλιαγμένης) ή κοντά στη βουλιαγμένης έχει φασαρία, λίγα τετράγωνα πιο μέσα κοιμάσαι με ανοικτά παράθυρα και δεν ενοχλείσαι και παρκάρεις έξω από το σπίτι σου χωρίς προσπάθεια επίσης στη βενιζέλου έχει προόσβαση σε σουπερ μάρκετ, γυμναστήρια και διάφορα άλλα καταστήματα για να μην απομακρύνεσαι αν χρειαστείς κάτι βασικό ενώ πιο μέσα είναι κυριώς περιοχή κατοικιών που έχεις την ανάλογη ησυχία και με αυτοκίνητο είσαι σε 2' στο κέντρο ή έχεις αντίστοιχα εύκολη πρόσβαση σε παραλιακή ή βουλιαγμένης, επίσης αν είσαι πόδιας σε ένα τέταρτο είσαι στο μετρό το μεγάλο αρνητικό είναι το κόστος, ειδικά σε νοικιά ζητάνε κάτι κουλά όπως και φυσικά για πώληση. με το πάρκο του ελληνικού δίπλα δε ξέρω πού θα φτάσει αυτό το πράγμα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από logistoulis
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε πάνω στη βενιζέλου που λες (που είναι πρακτικά εμπορικό δρόμος και πέρασμα από την παραλιακή στη βουλιαγμένης) ή κοντά στη βουλιαγμένης έχει φασαρία, λίγα τετράγωνα πιο μέσα κοιμάσαι με ανοικτά παράθυρα και δεν ενοχλείσαι και παρκάρεις έξω από το σπίτι σου χωρίς προσπάθεια Aν εννοείς προς το πάρκο Ευρυάλης και γύρω ίσως. Απλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η περιοχή. Δεν μας έχει πει όμως και ο ts που έχει βρει σπίτι ή αν ρωτάει γενικώς για την γύρω περιοχή. Αν του πούμε ότι είναι ωραία και το σπίτι είναι πάνω στην Βενιζέλου θα μας βρίζει μετά 😅
logistoulis Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Aν εννοείς προς το πάρκο Ευρυάλης και γύρω ίσως μιλάω κυρίως για κάτω από τη βουλιαγμένης να βγαίνεις από το σπίτι σου και να κάνεις περίπατο γύρω από το γκολφ εκεί που έβαψαν κόκκινο το πεζοδρόμιο δεν λέω ότι είναι το καλύτερο μέρος στον πλανήτη ή ακόμα και στο δήμο, απλά μιας και το ζω 36 χρόνια θα έλεγα ότι εκτιμώ τα θετικά του βέβαια είμαι και άνθρωπος της συνήθειας και όταν συνηθίζω κάτι δύσκολα θέλω να αλλάζει, αλλά νομίζω ότι δίκαια θα το πρότεινα σε κάποιον δεν έχει κάτι το κακό σαν γειτονιά αν θες να ψειρίσουμε τη μαϊμου, μπορείς να πεις ότι η περιοχή έχει σκόνη σε σχέση με άλλες ή γενικά όταν είσαι κοντά στη θάλασσα το καλοκαίρι η υγρασία και η κουφόβραση δεν παλεύονται (βέβαια όσοι είναι τυχεροί και μένουν ακριβώς δίπλα στο γκολφ σπάει αρκετά η υγρασία) ή ακόμα και το χειμώνα έχει σημαντική υγρασία 1
tounion Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, manosbr είπε Χαίρετε ! πειτε γνώμες ποιες θεωρείτε τις καλύτερες συνοικίες της γλυφάδας για να ζει κανείς και γιατί ; η συνοικία πάνω από το γκολφ είναι από τις καλές περιοχές ; Ε πάνω από το Γκολφ είναι το καλύτ€€€€€ρο κομμάτι φίλε Γλυφάδα έχει βρομισει . Βουλιαγμένη δες Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από tounion
george1807 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Το γκολφ της γλυφάδας με διαφορά. Κοντά στο κέντρο αλλά όχι κέντρο με βαβούρα και ήσυχη περιοχή με πράσινο. 2
Ntinaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Εκει κοντα στο γκολφ ειναι τελεια, αλλα γιατι θες ντε και καλα Γλυφαδα? Για μενα προσωπικα η Νο1 περιοχη της Αθηνας ειναι ο λοφος πανι στον Αλιμο. 1
manosbr Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εκει κοντα στο γκολφ ειναι τελεια, αλλα γιατι θες ντε και καλα Γλυφαδα? Για μενα προσωπικα η Νο1 περιοχη της Αθηνας ειναι ο λοφος πανι στον Αλιμο. Ο λόφος Πανι είναι ωραία , αλλά πολύ λίγα σπίτια είναι διαθεσιμα και τιμες απλησίαστες . Επίσης στον αλιμο νομίζω είναι λίγο δεσμευτικό ότι δεν έχει αγορά κοντά . ενω η Γλυφάδα έχει πολλές εναλλακτικές και έχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σπίτιων. Καλύτερες τιμες έχει τερψιθέα και άνω Γλυφάδα , αλλά νομίζω προτιμώ γκολφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα