margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Χλωμό, το πιθανότερο είναι να δούμε τοπικ με τίτλο "Ο ιδιοκτήτης θέλει να με διώξει". ενημερωτικα, με πηρε τηλεφωνο ο ιδιοκτητης της πολυκατοικιας , του εξηγησα τι εγινε και για ποσο καιρο γινοταν και μου ειπε καλα εκανα. ΥΓ. η κυρια που εκανε οτι ηθελε και νομιζε οτι κανεις δεν μπορει να κανει κατι οπως νομιζουν πολλοι ακομη εδω, ειναι ιδιοκτητρια του διαμερισματος της, δηλαδη το εχει αγορασει, οχι της πολυκατοικιας. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, margarita2 είπε ενημερωτικα, με πηρε τηλεφωνο ο ιδιοκτητης της πολυκατοικιας , του εξηγησα τι εγινε και για ποσο καιρο γινοταν και μου ειπε καλα εκανα. ΥΓ. η κυρια που εκανε οτι ηθελε και νομιζε οτι κανεις δεν μπορει να κανει κατι οπως νομιζουν πολλοι ακομη εδω, ειναι ιδιοκτητρια του διαμερισματος της, δηλαδη το εχει αγορασει, οχι της πολυκατοικιας. Έχεις ένα θεματάκι πάντως με τους όρους, αν αυτός που σε πήρε τηλ είναι ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας (του ανήκει η πολυκατοικία δλδ), πως γίνεται η κυρία που έκανε ότι ήθελε να είναι ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος της? Μήπως εννοείς πως είναι και οι δύο συν-ιδιοκτήτες? Άσε το άλλο, ισχυρίστηκες ότι οι θέσεις πάρκινγκ ανήκουν στα καταστήματα, και αμέσως μετά αυτοακυρώθηκες αναφέροντας τον νόμο που λέει ότι οι θέσεις πάρκινγκ στην πυλωτή δεν μπορούν να είναι ιδιοκτησία κάποιου... Πρόσεχε τες λίγο αυτές τις λεπτομέρειες, όχι τπτ άλλο, αλλά για να σε καταλαβαίνουν οι άλλοι. 3 1
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Έχεις ένα θεματάκι πάντως με τους όρους, αν αυτός που σε πήρε τηλ είναι ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας (του ανήκει η πολυκατοικία δλδ), πως γίνεται η κυρία που έκανε ότι ήθελε να είναι ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος της? Μήπως εννοείς πως είναι και οι δύο συν-ιδιοκτήτες? Άσε το άλλο, ισχυρίστηκες ότι οι θέσεις πάρκινγκ ανήκουν στα καταστήματα, και αμέσως μετά αυτοακυρώθηκες αναφέροντας τον νόμο που λέει ότι οι θέσεις πάρκινγκ στην πυλωτή δεν μπορούν να είναι ιδιοκτησία κάποιου... Πρόσεχε τες λίγο αυτές τις λεπτομέρειες, όχι τπτ άλλο, αλλά για να σε καταλαβαίνουν οι άλλοι. ενα εκ των εξι διαμερισματων εχει πουληθει αυτο εννοω.. αυτο ομως δεν της δινει το δικαιωμα της πολυκατοικιας.. που μπερδευεσαι δεν εχω καταλαβει.. γιατι μπερδευεσαι με τα καταστηματα επισης δεν εχω καταλαβει αφου αυτα δεν λειτουργουν. 1
insomniac01 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, margarita2 είπε ενα εκ των εξι διαμερισματων εχει πουληθει αυτο εννοω.. αυτο ομως δεν της δινει το δικαιωμα της πολυκατοικιας.. που μπερδευεσαι δεν εχω καταλαβει.. γιατι μπερδευεσαι με τα καταστηματα επισης δεν εχω καταλαβει αφου αυτα δεν λειτουργουν. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ιδιοκτήτης θα σου πει ότι θέλεις να ακούσεις γιατί τον πληρώνεις. Τόσο απλά. Την λύση στον θέμα σου μόνο δικηγόρος μπορεί να την δώσει, εφόσον ο νόμος του 2019 της δίνει δικαίωμα να αποφασίζει στην πολυκατοικία.
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Η πραγματικότητα είναι ότι ο ιδιοκτήτης θα σου πει ότι θέλεις να ακούσεις γιατί τον πληρώνεις. Τόσο απλά. Την λύση στον θέμα σου μόνο δικηγόρος μπορεί να την δώσει, εφόσον ο νόμος του 2019 της δίνει δικαίωμα να αποφασίζει στην πολυκατοικία. δηλαδη μου λες σε μια πολυκατοικια οπου εχουν πουληθει ολα τα διαμερισματα σε διαφορετικους ανθρωπους, μπορει ο καθε ενας να κανει οτι θελει ε;;; δεν της δινει κανενα δικαιωμα.. ουτε καν κοινοχρηστα δεν εχει να διαχειριζεται ουτε τιποτα.. εχει απλα το διαμερισμα.. πως θα αποφασισει για την πολυκατοικια τι εχουμε δικτατορια;; τοτε γιατι πηρε να κλαφτει στον αλλον.. ο καθενας εδω μεσα το μακρυ του και το κοντο του.. 1
tigergreg Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Προφανως δεν προκειται για πυλωτη αλλα για πρασια της πολυκατοικιας που ειναι "προς χρηση" των καταστηματων. Στην πυλωτη μπορει να απαιτησει καποιος ενοικος δικαιωμα αλλα στην πρασια κανεις και τιποτα. Απορω με ποια λογικη μπηκε προστιμο σε ιδιωτικο χωρο. Το μονο προστιμο που μπορει να μπει ειναι οταν καποιο οχημα βρισκομενο παντα σε δημοσιο χωρο κλεινει την εισοδο/εξοδο σε ιδιωτικο χωρο. 4
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) σχετικα με την πρασια επειδη μιλησα με τον ιδιοκτητη, στα χαρτια ειναι κοινοχρηστος χωρος αρα εν τελη χρησιμοποιειται απο ολους τους ενοικους.. αυτος μας ειχε πει οταν ειναι ανοιχτα τα καταστηματα να μην παρκαρουμε αλλα μπορουμε πχ το βραδυ που κλεινουν αρκει το πρωι να το μετακινουμε.. εγω δεν το ηξερα αυτο διοτι δεν πληρωνουμε το παρκινγκ στο ενοικιο οποτε και δεν παρκαρα μεχρι που ηρθε αυτος και μας το επετρεψε δωρεαν.. το παρκινγκ λειτουργει με αυτοματες μπαρες δηλαδη μολις πλησιασει κατι ανοιγουν, εχουμε και κλειδι για να κλειδωνουν εαν θελουμε αλλα προφανως κλειδωνουν και ξεκλειδωνουν απο ολους, ασε που μερικες φορες κολλαει και δεν σηκωνονται ΥΓ σορρυ για την εξτρα πληροφορια τωρα το εμαθα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από margarita2
Προτεινόμενες αναρτήσεις