margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Λοιπον ακουστε. Ηρθε η αστυνομια, ειδοποιησε την κυρια που ειχε ερθει επισκεψη, της εκοψε προστιμο και της ειπε να το μετακινησει. Η αλλη ελεγε μαλακιες κλασσικα και τις ειπε οτι εαν παρκαρω εγω παρανομα που μενω εδω, τοτε παρκαρει και αυτη και αν ειναι ετσι να κοψει και σε αυτην προστιμο. Το βουλωσε και εφυγαν. οσοι λεγατε τις εξυπναδες σας ή οτι εγω δεν ξερω τι λεω και ο καθενας κανει οτι θελει, οριστε η απαντηση. 4 3
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Παρακαλώ να γίνει edit o τίτλος με -ΛΥΘΗΚΕ στο τέλος.
TuXaKoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, margarita2 είπε Λοιπον ακουστε. Ηρθε η αστυνομια, ειδοποιησε την κυρια που ειχε ερθει επισκεψη, της εκοψε προστιμο και της ειπε να το μετακινησει. Η αλλη ελεγε μαλακιες κλασσικα και τις ειπε οτι εαν παρκαρω εγω παρανομα που μενω εδω, τοτε παρκαρει και αυτη και αν ειναι ετσι να κοψει και σε αυτην προστιμο. Το βουλωσε και εφυγαν. οσοι λεγατε τις εξυπναδες σας ή οτι εγω δεν ξερω τι λεω και ο καθενας κανει οτι θελει, οριστε η απαντηση. Δηλαδή, μας λες ότι η αστυνομία ήρθε και έκοψε πρόστιμο για αμάξι που ήταν παρκαρισμένο ΜΕΣΑ σε ιδιωτικό χώρο; Α ρε Insomnia 3 1 1
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε Δηλαδή, μας λες ότι η αστυνομία ήρθε και έκοψε πρόστιμο για αμάξι που ήταν παρκαρισμένο ΜΕΣΑ σε ιδιωτικό χώρο; Α ρε Insomnia Ο ιδιωτικος χωρος ειναι των ενοικων, οχι των επισκεπτων. Οπως σου κοβουν οταν κλεινεις ενα παρκινγκ.
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Δηλαδή, μας λες ότι η αστυνομία ήρθε και έκοψε πρόστιμο για αμάξι που ήταν παρκαρισμένο ΜΕΣΑ σε ιδιωτικό χώρο; Α ρε Insomnia Αν θέλεις κάνε έναν κόπο και διάβασε το link που έχω ποστάρει πιο πάνω. Είναι πολύ μπερδεμά τα πράγματα.. 1
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, margarita2 είπε Ο ιδιωτικος χωρος ειναι των ενοικων, οχι των επισκεπτων. Οπως σου κοβουν οταν κλεινεις ενα παρκινγκ. Πρασιά και όχι πιλοτή?
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πρασιά και όχι πιλοτή? Δεν ξερω τι ειναι η πρασια😂 σκεψου 100 τμ οικοπεδο πχ, οπου χτιστικαν τα 60 και εχει 40τμ ανοιγμα μπροστα απο την εισοδο της πολυκατοικιας. Πορτες παρκινγκ και μπροστα πεζοδρομιο. Ο χωρος ειναι ανοιχτος δεν εχει καποιο σκεπαστρο αλλα ειναι της πολυκατοικιας
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, margarita2 είπε Δεν ξερω τι ειναι η πρασια😂 σκεψου 100 τμ οικοπεδο πχ, οπου χτιστικαν τα 60 και εχει 40τμ ανοιγμα μπροστα απο την εισοδο της πολυκατοικιας. Πορτες παρκινγκ και μπροστα πεζοδρομιο. Ο χωρος ειναι ανοιχτος δεν εχει καποιο σκεπαστρο αλλα ειναι της πολυκατοικιας Μήπως είναι κάπως έτσι? Από τον δρόμο μπαίνεις στο ανοιχτό πάρκινγκ?
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Μήπως είναι κάπως έτσι? Από τον δρόμο μπαίνεις στο ανοιχτό πάρκινγκ? Ας πουμε ναι. Δεν ειναι ετσι ορθανοιχτα, εκει που μπαινεις εχει μπαρες και δεν παρκαρει ο ενας διπλα στον αλλον οπως της φωτο
kalmik Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δεν έχει αρμοδιότητα η αστυνομία να επιβάλει πρόστιμο σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο. Κάποιο μπέρδεμα είναι στη μέση. Εξ άλλου ο νηματοθέτης με ασάφειες έχει μιλήσει ως τώρα. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την κατάσταση χωρίς φωτογραφίες, διάγραμμα και ξεκάθαρες κουβέντες. 1
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, kalmik είπε Δεν έχει αρμοδιότητα η αστυνομία να επιβάλει πρόστιμο σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο. Κάποιο μπέρδεμα είναι στη μέση. Εξ άλλου ο νηματοθέτης με ασάφειες έχει μιλήσει ως τώρα. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την κατάσταση χωρίς φωτογραφίες, διάγραμμα και ξεκάθαρες κουβέντες. Mηπως θες να σου στειλω και κατοψη κτιριου;; Εγω μια χαρα εχω εξηγήσει εαν δεν μπορεις να το καταλαβεις εσυ, δεν φταιω εγω. Μια χαρα μπορει να βεβαιωσει παραβαση η αστυνομια εν τελη γιατι ειναι καταληψη ιδιωτικου χωρου. Δηλαδη μου λες μπορει οποιοσδηποτε να παρκαρει σε ιδιωτικο χωρο πολυκατοικιας και κανενας να μην του κανει κατι;;; Ωραια εαν ειναι να παρκαρω στην πυλωτη σου και γω και εσυ να μενεις απ εξω ( υποθετικα παντα) 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 43 λεπτά πριν, kalmik είπε Δεν έχει αρμοδιότητα η αστυνομία να επιβάλει πρόστιμο σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο. Οποτε τι γίνεται αν κάποιος άσχετος αφήσει το αμάξι του σε ξένο νόμιμο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, ένα νόμιμο γκαραζ ας πούμε.
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, jmmys είπε Οποτε τι γίνεται αν κάποιος άσχετος αφήσει το αμάξι του σε ξένο νόμιμο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, ένα νόμιμο γκαραζ ας πούμε. Τότε είναι αδίκημα που δεν διώκεται αυτεπάγγελτα αλλά με έγκληση, δλδ ο ιδιοκτήτης του νόμιμου ιδιωτικού χώρου στάθμευσης θα πρέπει πρώτα να κάνει μήνυση για καταπάτηση στον άσχετο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από Joshua21 1
doomya Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μπράβο για την έκβαση αλλά ελπίζω να μην δούμε τοπικ με τίτλο " Καλός μάστορας για καμένο αυτοκίνητο"
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, doomya είπε Μπράβο για την έκβαση αλλά ελπίζω να μην δούμε τοπικ με τίτλο " Καλός μάστορας για καμένο αυτοκίνητο" Χλωμό, το πιθανότερο είναι να δούμε τοπικ με τίτλο "Ο ιδιοκτήτης θέλει να με διώξει". 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις