Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μας λυθει σε ολους η απορια σε λιγο γιατι ειμαι σιγουρη πια οτι το κανουν επιτιδες. Εφυγα για το σουπερ μαρκετ, ειδα οτι ειχαν παρκαρει πιο πισω γιατι δεν ειχε χωρο το παρκινγκ και γυρναω απο το σουπερ μαρκετ και μετακινησανε το αυτοκινητο μεσα στη θεση που ημουν. Καλεσα αστυνομια. Περιμενουμε…..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margarita2 είπε

Θα μας λυθει σε ολους η απορια σε λιγο γιατι ειμαι σιγουρη πια οτι το κανουν επιτιδες. Εφυγα για το σουπερ μαρκετ, ειδα οτι ειχαν παρκαρει πιο πισω γιατι δεν ειχε χωρο το παρκινγκ και γυρναω απο το σουπερ μαρκετ και μετακινησανε το αυτοκινητο μεσα στη θεση που ημουν. Καλεσα αστυνομια. Περιμενουμε…..

Καλά θα πάει κι αυτό 🙄🤡

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, margarita2 είπε

Αρα εσυ μου λες εν ολιγης οτι μπορει να παρκαρει οποιος γουσταρει μεσα;; Ειναι κοινοχρηστος για τους ιδιοκτητες και ενοικιαστες. Μην λεμε οτι θελουμε. Εαν ηταν ετσι δεν θα ειχε πορτα και θα μπαινοβγαινε οποιος ηθελε. Γραφει πανω ιδιωτικος χωρος. Δηλαδη εγω που βρηκα τα κλειδια;; Τα εφτιαξα μονη μου;; Απλα ο ανθρωπος μας εκανε μια εξυπηρετηση επειδη εχουμε αυτοκινητα. Εαν ηταν ετσι να του πουμε να τα δωσει σε ολη την γειτονια. Μην ψαχνουν παρκινγκ οι ανθρωποι 

Εγω θα συμφωνησω μαζι σου, καθως μου φαινονται απολυτως λογικα οσα λες.

Τα καταστηματα που λες, τι σοι παρκινγκ εχουν? Μια φωτογραφια θα βοηθουσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για το ποιος μπορεί να το χρησιμοποιεί;

Σαν ποιος να μπορει;; Η κανεις ή ολοι. Ειναι 6 διαμερισματα και εχει 6 θεσεις παρκινγκ. Χωραμε ολοι. Δεν γνωριζω παρκινγκ που να χρησιμοποιειται απο τριτους. Η μονη ιδιαιτεροτητα ειναι οτι κατω εχει καταστηματα δυο, τα οποια οταν λειτουργουν( δεν λειτουργουν τωρα ειναι ξενοικιαστα) χρησιμοποιειται το παρκινγκ μονο απο τα καστηματα γι αυτο και δεν γινεται να μοιραστουν οι θεσεις με χαρτια κλπ. Οταν ο αλλος σου λεει παρε κλειδια και χρησιμοποιεισαι το γιατι δεν θα νοικιασω τα καταστηματα συντομα, αρα μετα χρησιμοποιειται απο τους ενοικους. Δεν ειχαμε ποτε τετοια θεματα. Μολις ηρθε η αλλη ξεκινησαν

5 λεπτά πριν, Dantε είπε

5 λεπτά πριν, Dantε είπε
Επεξ/σία από margarita2
Δημοσ.

Ρε σεις τωρα , μπορει να σας φαινεται τραγικο ολο το θεμα αλλα φερτε την θεση σας στην OP . Δλδ να νοικιαζεις και ν αερχεται αλλος για σπασιμο να σε περνει την θεση γιατι ετσι απλα μπορει , δεν ειναι μλκια? Εντελως λογικα μιλαμε. Στην ιδια φαση οποιος ηταν απο εσας και ειχε τετοιο γειτονα δεν θα σπαζοταν? Βασει νομου δεν νομιζω να μπορει να κανει και τιποτα , αλλα μη ριχνετε λαδι στην φωτια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Την επομενη φορα να καλεσεις αστυνομια αν εχουν σταματησει και το ασανσερ στον οροφο τους 

Θα το εχω υποψιν μου. Οτι να ναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, margarita2 είπε

Η μονη ιδιαιτεροτητα ειναι οτι κατω εχει καταστηματα δυο, τα οποια οταν λειτουργουν( δεν λειτουργουν τωρα ειναι ξενοικιαστα) χρησιμοποιειται το παρκινγκ μονο απο τα καστηματα

Από ιδιοκτήτες και υπαλλήλους των καταστημάτων εννοείς? Γιατί να παρκάρουν πελάτες σε πιλοτή μου φαίνεται περίεργο. 

Και αν στο ισόγειο έχει καταστήματα πως έχει και πιλοτή? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margarita2 είπε

Σαν ποιος να μπορει;; Η κανεις ή ολοι. Ειναι 6 διαμερισματα και εχει 6 θεσεις παρκινγκ. Χωραμε ολοι. Δεν γνωριζω παρκινγκ που να χρησιμοποιειται απο τριτους. Η μονη ιδιαιτεροτητα ειναι οτι κατω εχει καταστηματα δυο, τα οποια οταν λειτουργουν( δεν λειτουργουν τωρα ειναι ξενοικιαστα) χρησιμοποιειται το παρκινγκ μονο απο τα καστηματα γι αυτο και δεν γινεται να μοιραστουν οι θεσεις με χαρτια κλπ. Οταν ο αλλος σου λεει παρε κλειδια και χρησιμοποιεισαι το γιατι δεν θα νοικιασω τα καταστηματα συντομα, αρα μετα χρησιμοποιειται απο τους ενοικους. Δεν ειχαμε ποτε τετοια θεματα. Μολις ηρθε η αλλη ξεκινησαν

Μπορεί να υπήρχε πρόβλεψη για το ποιος δικαιουται να παρκάρει .Πχ τι ισχύει για τους επισκέπτες.

Τόσο παράλογο ακούγεται;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Από ιδιοκτήτες και υπαλλήλους των καταστημάτων εννοείς? Γιατί να παρκάρουν πελάτες σε πιλοτή μου φαίνεται περίεργο. 

Και αν στο ισόγειο έχει καταστήματα πως έχει και πιλοτή? 

Ναι αυτο εννοω. Ειναι μπροστα ανοιχτος χωρος. Οχι πυλωτη οπως την σκεφτεσαι που απο πανω ειναι η πολυκατοικια. Ειναι η πολυκατοικια πανω απο τα καταστηματα και μπροστα εχει παρκινγκ και πιο μπροστα το πεζοδρομιο

10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπορεί να υπήρχε πρόβλεψη για το ποιος δικαιουται να παρκάρει .Πχ τι ισχύει για τους επισκέπτες.

Τόσο παράλογο ακούγεται;

Δεν ξερω παρκινγκ για επισκεπτες. Τουλαχιστον δεν το εχω ξανακουσει. Εαν ηταν ετσι δεν θα ειχε πορτα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margarita2 είπε

Δεν ξερω παρκινγκ για επισκεπτες. Τουλαχιστον δεν το εχω ξανακουσει. Εαν ηταν ετσι δεν θα ειχε πορτα

Ας το να πάει στο καλό.Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, margarita2 είπε

Ειναι μπροστα ανοιχτος χωρος. Οχι πυλωτη οπως την σκεφτεσαι που απο πανω ειναι η πολυκατοικια. Ειναι η πολυκατοικια πανω απο τα καταστηματα και μπροστα εχει παρκινγκ και πιο μπροστα το πεζοδρομιο

Άρα δεν είναι πιλοτή. Υποψιάζομαι ότι μιλάς για θέσεις πάρκινγκ σε ανοιχτό χώρο ανάμεσα από πολυκατοικία και πεζοδρόμιο. 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, margarita2 είπε

καλησπερα σας. ανοιγω αυτο το θεμα, μπορει να εχει ξανασυζητηθει,..

υπαρχει μια νεα ενοικος στην πολυκατοικια η οποια καλει κοσμο (φιλους-συγγενεις) και παρκαρουν οποτε ερχονται μεσα στο παρκινγκ της πολυκατοικιας(πυλωτη) με αποτελεσμα οταν γυρναω σπιτι μου να μην μπορω να παρκαρω το δικο μου.. το εχω συζητησει πολλες φορες μαζι της και μου λέει εγω ειμαι ιδιοκτητρια στο διαμερισμα μου ενω εσεις οι υπολοιποι που παρκαρετε ειστε ενοικοι, αρα μπορω να κανω οτι θελω με τον νεο νομο που ισχυει για τις πυλωτες.. ισχυει αυτο που λεει; το παρκινγκ ειναι για ολους απο οτι ξερω.. κανονικα το παρκινγκ δεν ειναι κανενος γιατι κατω στην πολυκατοικια υπαρχουν καταστηματα τα οποια ειναι ξενοικιαστα τωρα και γι αυτο παρκαρουμε, κανονικα οι θεσεις ανηκουν στα καταστηματα.. αρα η κυρια δεν εχει αγορασει θεση παρκινγκ ή κατι τετοιο.. δεν καταλαβαινει ομως και η αστυνομια κλασσικα δεν ασχολειται.. σε περιπτωση ομως που πρηξω την αστυνομια και ερθει μπορει να κανει κατι;;;;

Απλ την μια λες ότι ήρθε μια νέα ένοικος και μετά λες ότι αυτή είναι ιδιοκτητης. Τι ισχύει τελικά; 

Απο οτι κατάλαβα, υπάρχει 1 ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας και των καταστημάτων,και μέχρι να ενοικιαστουν τα καταστήματα, στο χωρο στάθμευσης που είναι για τα καταστήματα, είπε στους ένοικους της πολυκατοικίας να παρκάρουν εκει.

Υπάρχουν λες 6 θέσεις στάθμευσης και οι 4 από τους ένοικους έχουν αμάξι, άρα 4 θέσεις στάθμευσης.

Το σόι της άλλης με πόσα αμάξια έρχονται; Γιατί αν είναι μέχρι 2 τοτε χωρατε όλοι. 

Εκτός αν έχετε,εσείς οι ένοικοι 6 αμάξια συνολικά, και τότε εννοείται ότι κανονικά δεν μπορούν να παρκάρουν εκεί επισκέπτες. 

Τότε μόνο ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μπορεί να κάνει κάτι, δηλαδή να ρίξει ένα γερό κραξιμο και να την απαγορέψει να παρκάρει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...