margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαση οσοι εχετε παρκινγκ σε πυλωτες και ερχονται επισκεπτες στους γείτονες, οι επισκεπτες βαζουν τα αμαξια στις πυλωτες σας;;; Αυτο λεω. Τι σχεση εχει το μισθωτηριο;; Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από margarita2
primeragt Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, margarita2 είπε Δηλαση οσοι εχετε παρκινγκ σε πυλωτες και ερχονται επισκεπτες στους γείτονες, οι επισκεπτες βαζουν τα αμαξια στις πυλωτες σας;;; Αυτο λεω. Τι σχεση εχει το μισθωτηριο;; Αν ένα πάρκινγκ δεν αναγράφεται έστω σαν παρακολούθημα με το σπίτι σημαίνει ότι το σπίτι δεν έχει πάρκινγκ. Τα μου πε και τα λοιπά δεν δίνουν πάτημα για να κινηθείς μόνη σου παρά μόνο σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη σου.
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, primeragt είπε Αν ένα πάρκινγκ δεν αναγράφεται έστω σαν παρακολούθημα με το σπίτι σημαίνει ότι το σπίτι δεν έχει πάρκινγκ. Τα μου πε και τα λοιπά δεν δίνουν πάτημα για να κινηθείς μόνη σου παρά μόνο σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη σου. Αναγραφεται οτι ανηκει στην πολυκατοικια. Δεν ειναι χωρος μπροστα απο το σπιτι και απλα παρκαρουμε. Εχει πορτα. Εαν ηταν ετσι απλα θα παρκαρε οποιος ηθελε γενικα
TED437343 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Ωραια ολα αυτα που λετε οπως φαινεται απο τα λεγομενα αυτος που βαζει τους φιλους του στο παρκινγκ ειναι απτους χειροτερους να σου πετυχουν και δευτερον το μοναδικο για μενα που μπορεις να κανεις ειναι να μιλησεις στον ιδιοκτητη να την συνετηση αλλιως ζεις μαυτο κατι αλλο δε νομιζω οτι γινεται
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, TED437343 είπε Ωραια ολα αυτα που λετε οπως φαινεται απο τα λεγομενα αυτος που βαζει τους φιλους του στο παρκινγκ ειναι απτους χειροτερους να σου πετυχουν και δευτερον το μοναδικο για μενα που μπορεις να κανεις ειναι να μιλησεις στον ιδιοκτητη να την συνετηση αλλιως ζεις μαυτο κατι αλλο δε νομιζω οτι γινεται Εμενα το μονο που με ενδιαφερει αφου δεν καταλαβαινουν ειναι εαν μπορουν να φανε προστιμο που παρκαρουν σε ιδιωτικο χωρο. Εστω αυτο μου φτανει γιατι ειναι μεγαλο προστιμο Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από margarita2
Dantε Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δεν υφισταται προστιμο.Μονο αν πας με δικηγορο και ασφαλιστικα μετρα.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, margarita2 είπε Εμενα το μονο που με ενδιαφερει αφου δεν καταλαβαινουν ειναι εαν μπορουν να φανε προστιμο που παρκαρουν σε ιδιωτικο χωρο. Εστω αυτο μου φτανει γιατι ειναι μεγαλο προστιμο Οχι,αλλά μπορείς να τους κλείσεις και να μην μπορούν να βγουν γιατί κάπου πρέπει να παρκάρεις.
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οχι,αλλά μπορείς να τους κλείσεις και να μην μπορούν να βγουν γιατί κάπου πρέπει να παρκάρεις. Το σκεφτηκα αυτο αλλα επειδη ειναι μαλακες τους εχω ικανους να φωναξουν αστυνομια, γιατι εκτος παρκινγκ και πανω σε πεζοδρομιο τρωως σιγουρα προστιμο και να πληρωσω κιολας ενω δεν φταιω 1
stefan123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Η πας με τον νομιμο τροπο με χαρτιά, θεσεις παρκινγκ και τα λοιπα όπως σου ειπαν πιο πανω η αρχιζεις και σκιζεις λαστιχα με κίνδυνο να σε πιασουν και να μπλεξεις ασχημα... Διαλέγεις και παιρνεις... 1
TuXaKoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Άλλο ένα θέμα που ψάχνουμε να βρούμε έναν νόμο που να μας βολεύει. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι εφόσον δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις για πάρκινγ (με όλα τα νόμιμα έγγραφα και με την αντιστοίχηση σε κάθε διαμέρισμα), η πυλωτή είναι κοινόχρηστος χώρος. Μια χαρά παρκάρουν οι φιλοξενούμενοι προσωρινά (απαγορεύεται η συμβολαιογραφική πράξη, δηλαδή η ενοικίαση ή πώληση τέτοιων θέσεων "πάρκινγ"). Σίγουρα η αστυνομία δε μπορεί να κάνει τίποτα. Ακόμα και αγωγή/μύνηση/εξώδικο δεν βλέπω να έχει κάποιο αποτέλεσμα (ειδικά από ενοικιαστή). Στην καλύτερη να ψάξει τρόπο ο ιδιοκτήτης σου να γλιτώσει από σενα 18 λεπτά πριν, stefan123 είπε Η πας με τον νομιμο τροπο με χαρτιά, θεσεις παρκινγκ και τα λοιπα όπως σου ειπαν πιο πανω η αρχιζεις και σκιζεις λαστιχα με κίνδυνο να σε πιασουν και να μπλεξεις ασχημα... Διαλέγεις και παιρνεις... Άλλη μια τρομερή συμβουλή. Δεν κάνει τίποτα παράνομο ούτε η άλλη ιδιοκτήτρια ούτε φυσικα οι επισκέπτες της αλλά φυσικά, ας τους κάνουμε ζημιά γιατί δεν βρίσκουμε παρκινγκ. Ζω για την στιγμή που θα γίνει τίποτα χοντρό, καμιά άρση απορρύτου και θα τους τρέχουν όλους όσους δίνουν τέτοιες "συμβουλές". 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, margarita2 είπε Σε κανεναν δεν λεει για θεση παρκινγκ. Το θεμα δεν ειναι μεταξυ ενοικων που μενουμε εκει, αλλα μεταξυ τριτων που προφανως ερχονται επισκεψη και η αλλη τους λεει παρκαρετε τα μεσα, σαν να μην την νοιαζει για εμας τους υπολοιπους. Ειναι σαν να ερθω εγω επισκεψη σε καποιο διαμερισμα στην πολυκατοικια σου και να παω να παρκαρω μεσα στο παρκινγκ σας και πιθανοτατα να πιασω την θεση σου, μια ασχετη που απλα ηρθα επισκεψη στον κυρ τακη στον 4. Ετσι σκεψου το Αρα πάρτε το κουμπουρια και όποιος προλάβει
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Άλλο ένα θέμα που ψάχνουμε να βρούμε έναν νόμο που να μας βολεύει. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι εφόσον δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις για πάρκινγ (με όλα τα νόμιμα έγγραφα και με την αντιστοίχηση σε κάθε διαμέρισμα), η πυλωτή είναι κοινόχρηστος χώρος. Μια χαρά παρκάρουν οι φιλοξενούμενοι προσωρινά (απαγορεύεται η συμβολαιογραφική πράξη, δηλαδή η ενοικίαση ή πώληση τέτοιων θέσεων "πάρκινγ"). Σίγουρα η αστυνομία δε μπορεί να κάνει τίποτα. Ακόμα και αγωγή/μύνηση/εξώδικο δεν βλέπω να έχει κάποιο αποτέλεσμα (ειδικά από ενοικιαστή). Στην καλύτερη να ψάξει τρόπο ο ιδιοκτήτης σου να γλιτώσει από σενα Άλλη μια τρομερή συμβουλή. Δεν κάνει τίποτα παράνομο ούτε η άλλη ιδιοκτήτρια ούτε φυσικα οι επισκέπτες της αλλά φυσικά, ας τους κάνουμε ζημιά γιατί δεν βρίσκουμε παρκινγκ. Ζω για την στιγμή που θα γίνει τίποτα χοντρό, καμιά άρση απορρύτου και θα τους τρέχουν όλους όσους δίνουν τέτοιες "συμβουλές". Αρα εσυ μου λες εν ολιγης οτι μπορει να παρκαρει οποιος γουσταρει μεσα;; Ειναι κοινοχρηστος για τους ιδιοκτητες και ενοικιαστες. Μην λεμε οτι θελουμε. Εαν ηταν ετσι δεν θα ειχε πορτα και θα μπαινοβγαινε οποιος ηθελε. Γραφει πανω ιδιωτικος χωρος. Δηλαδη εγω που βρηκα τα κλειδια;; Τα εφτιαξα μονη μου;; Απλα ο ανθρωπος μας εκανε μια εξυπηρετηση επειδη εχουμε αυτοκινητα. Εαν ηταν ετσι να του πουμε να τα δωσει σε ολη την γειτονια. Μην ψαχνουν παρκινγκ οι ανθρωποι
TuXaKoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, margarita2 είπε Αρα εσυ μου λες εν ολιγης οτι μπορει να παρκαρει οποιος γουσταρει μεσα;; Ειναι κοινοχρηστος για τους ιδιοκτητες και ενοικιαστες. Μην λεμε οτι θελουμε. Εαν ηταν ετσι δεν θα ειχε πορτα και θα μπαινοβγαινε οποιος ηθελε. Γραφει πανω ιδιωτικος χωρος. Δηλαδη εγω που βρηκα τα κλειδια;; Τα εφτιαξα μονη μου;; Απλα ο ανθρωπος μας εκανε μια εξυπηρετηση επειδη εχουμε αυτοκινητα. Εαν ηταν ετσι να του πουμε να τα δωσει σε ολη την γειτονια. Μην ψαχνουν παρκινγκ οι ανθρωποι Είναι κοινόχρηστος από τους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές. Οι συγκεκριμένοι είναι φιλοξεμούμενοι/επισκέπτες της ιδιοκτήτριας αρα ναι, προσωρινά, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Αν δεν σου αρέσει, πρέπει να αλλάξει η χρήση της πυλωτής να ξαναγίνουν συμβόλαια κτλ με συγκεκριμένη διαδικασία και κόστος. Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία αξία. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Kαταστατικό υπάρχει;Αναφέρει κάτι για το πάρκινγκ;
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kαταστατικό υπάρχει;Αναφέρει κάτι για το πάρκινγκ; Σαν τι να αναφερει; Οτι ειναι της πολυκατοικιας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις