Dantε Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Η αστυνομια δε μπορει να κανει κατι ,ας ξεκινησουμε απο εκει,οσο και να τους πρηξεις. Δε παραβιαζεται ο ΚΟΚ ενω εφοσον δεν εχετε συμβολαια, δε μπορει να σημειωσει και κατι. Η βαζεις δικηγορο να δει τι υπαρχει στα συμβολαια κτλ η καθεσαι και βραζεις στο ζουμι σου. Αλλα ετσι οπως τα λες, η κατασταση μαλλον ειναι ,οποιος προλαβει παρκαρει και τελος και απλα επειδη σας χαλαει τη ζαχαρενια το ψαχνεις. 1
Bitbit Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 42 λεπτά πριν, Dantε είπε Αλλα ετσι οπως τα λες, η κατασταση μαλλον ειναι ,οποιος προλαβει παρκαρει και τελος και απλα επειδη σας χαλαει τη ζαχαρενια το ψαχνεις. Αυτό πιστεύω κι εγώ. Δε θα βγει άκρη, άρα όποιος προλάβει. Στην αστυνομία τι θα πεις; Δεν είναι δικός μου ο χώρος άλλα μου είπε ο ιδιοκτήτης να παρκάρω; Μου ακούγεται σα να κάνουν παράπονα τα παιδάκια στη δασκάλα του Δημοτικού. Αν θέλει ο ιδιοκτήτης ας κάνει στην άλλη παρατήρηση ότι άσχετοι παρκάρουν στον χώρο του.
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε Στην αστυνομία τι θα πεις; Δεν είναι δικός μου ο χώρος άλλα μου είπε ο ιδιοκτήτης να παρκάρω; Η αστυνομία ούτως ή άλλως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βεβαιώσει παράβαση μόνο στην περίπτωση που το όχημα εμποδίζει την είσοδο-έξοδο πάρκινγκ ή αν είναι παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, αν έχει παρκάρει μέσα σε ιδιωτικό χώρο τότε θα σου πει "κάντου μήνυση". 1 1
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, margarita2 είπε καλησπερα σας. ανοιγω αυτο το θεμα, μπορει να εχει ξανασυζητηθει,.. υπαρχει μια νεα ενοικος στην πολυκατοικια η οποια καλει κοσμο (φιλους-συγγενεις) και παρκαρουν οποτε ερχονται μεσα στο παρκινγκ της πολυκατοικιας(πυλωτη) με αποτελεσμα οταν γυρναω σπιτι μου να μην μπορω να παρκαρω το δικο μου.. το εχω συζητησει πολλες φορες μαζι της και μου λέει εγω ειμαι ιδιοκτητρια στο διαμερισμα μου ενω εσεις οι υπολοιποι που παρκαρετε ειστε ενοικοι, αρα μπορω να κανω οτι θελω με τον νεο νομο που ισχυει για τις πυλωτες.. ισχυει αυτο που λεει; το παρκινγκ ειναι για ολους απο οτι ξερω.. κανονικα το παρκινγκ δεν ειναι κανενος γιατι κατω στην πολυκατοικια υπαρχουν καταστηματα τα οποια ειναι ξενοικιαστα τωρα και γι αυτο παρκαρουμε, κανονικα οι θεσεις ανηκουν στα καταστηματα.. αρα η κυρια δεν εχει αγορασει θεση παρκινγκ ή κατι τετοιο.. δεν καταλαβαινει ομως και η αστυνομια κλασσικα δεν ασχολειται.. σε περιπτωση ομως που πρηξω την αστυνομια και ερθει μπορει να κανει κατι;;;; Πάρε ένα χρέπι μηχανάκι με 100 ευρώ, και βάζε το στη θέση σου όταν λείπεις, να τελειώνει το πανηγύρι. Και αν σε κλείσει κανένας, φωνάζεις και τροχαία και λες "με έκλεισαν και δεν μπορώ να βγω" . 3 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Θαυμάσια ιδέα, σε θέση που δεν ανήκει στην TS, να εγκαταστήσει χρέπι. 1 1
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Θαυμάσια ιδέα, σε θέση που δεν ανήκει στην TS, να εγκαταστήσει χρέπι. Ζήτησε μια λύση, της έδωσα μια λύση, που ούτε παράνομη είναι (συμφωνα με αυτα που μας λέει πάντα η ts) ούτε είναι του στυλ "σαπισε τους όλους στο ξύλο" ή "καψ τους το αυτοκίνητο" όπως έχουμε δει πολλές φορές εδω μέσα. Έτσι όπως μας τα λέει, ο ιδιοκτήτης έχει δώσει το οκ να παρκάρουν μόνο οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Τώρα εαν λέει ψέματα, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω (και δεν με ενδιαφέρει κ ολας ιδιέταιρα να σου πω την αλήθεια). 1
cumulus Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, filip123go είπε Πάρε ένα χρέπι μηχανάκι με 100 ευρώ, και βάζε το στη θέση σου όταν λείπεις, να τελειώνει το πανηγύρι. Και αν σε κλείσει κανένας, φωνάζεις και τροχαία και λες "με έκλεισαν και δεν μπορώ να βγω" . Η τροχαια δεν εχει δικαιοδοσια στα parking.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Το χρέπι, εξ ορισμού, είναι σαράβαλο, ένα σκουπίδι με μορφή οχήματος που, αντί ενός τσιμεντωμένου γκαζοτενεκέ, λ.χ., καβατζώνει θέση. Το οποίο πρακτικά σημαίνει πως αυτός που το τοποθετεί εκεί μπορεί κάλλιστα να βρεθεί μπλεγμένος, ιδίως από τη στιγμή που θα το τοποθετεί σε σημείο όπου δεν έχει καν δικαίωμα στάθμευσης. 1
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, cumulus είπε Η τροχαια δεν εχει δικαιοδοσια στα parking. Aν με κλείσει κάποιος μέσα στο παρκιγκ, η τροχαία δεν μπορεί να φέρει γερανο; (Δεν το γνωρίζω, όντως ρωτάω) 20 λεπτά πριν, Snoob είπε Το χρέπι, εξ ορισμού, είναι σαράβαλο, ένα σκουπίδι με μορφή οχήματος που, αντί ενός τσιμεντωμένου γκαζοτενεκέ, λ.χ., καβατζώνει θέση. Σε αντίθεση με τον γκαζοτενεκέ, εαν έχει πινακίδες, δεν έιναι παράνομο. 21 λεπτά πριν, Snoob είπε ιδίως από τη στιγμή που θα το τοποθετεί σε σημείο όπου δεν έχει καν δικαίωμα στάθμευσης. Τι εννοείς; H ts μας είπε ότι έχει δικάιωμα στάθμευσης. Spoiler Anyway, ts, όταν κάποιος μη ένοικος παρκάρει, σκίσε τα λάστιχα και λογικά δεν θα ξαναπαρκάρει.
cumulus Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, filip123go είπε Aν με κλείσει κάποιος μέσα στο παρκιγκ, η τροχαία δεν μπορεί να φέρει γερανο; (Δεν το γνωρίζω, όντως ρωτάω) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Anyway, ts, όταν κάποιος μη ένοικος παρκάρει, σκίσε τα λάστιχα και λογικά δεν θα ξαναπαρκάρει. Οχι .Αλλο παραδειγμα.Αν τρακαρεις μεσα σε parking η τροχαια παλι δεν επεμβαινει. 1
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, cumulus είπε Οχι .Αλλο παραδειγμα.Αν τρακαρεις μεσα σε parking η τροχαια παλι δεν επεμβαινει. Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό Spoiler Εφ.Ναυπλ. 26/2006 "...ο ΚΟΚ εφαρμόζεται κατά την κυκλοφορία του οχήματος σε δημόσια οδό ή σε εξομοιούμενη προς αυτήν (κυκλοφορία σε δημόσια οδό), όπως είναι η κυκλοφορία επί γηπέδου προσιτού στο κοινό ή σε αριθμό προσώπων, δικαιουμένων να συχνάζουν σε αυτό (άρθρο 2 παρ. 1 του ν. 489/1976), στην δε έννοια του «γηπέδου» αυτού περιλαμβάνονται και ιδιωτικοί χώροι, στους οποίους επιτρέπεται η κυκλοφορία μετά από άδεια του ιδιοκτήτη του χώρου, όπως π.χ. είναι και τα ιδιωτικά parking (πυλωτές κλπ)..." σπό εδώ. Αν έχει όρεξη η ts ας το ψάξει παραπάνω η ας ρωτήσει στο ΑΤ για την περίπτωση της..
margarita2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Ρε παιδια εγω εχω δικαιωμα παρκινγκ οπως και ολοι οι ενοικοι που διαμενουν εκει. Δεν παρκαρει οποιος γουσταρει. Εαν ειναι ετσι να καλεσουμε και τους γειτονες να παρκαρουν. 1 1
cumulus Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, filip123go είπε Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό Απόκρυψη περιεχομένων Εφ.Ναυπλ. 26/2006 "...ο ΚΟΚ εφαρμόζεται κατά την κυκλοφορία του οχήματος σε δημόσια οδό ή σε εξομοιούμενη προς αυτήν (κυκλοφορία σε δημόσια οδό), όπως είναι η κυκλοφορία επί γηπέδου προσιτού στο κοινό ή σε αριθμό προσώπων, δικαιουμένων να συχνάζουν σε αυτό (άρθρο 2 παρ. 1 του ν. 489/1976), στην δε έννοια του «γηπέδου» αυτού περιλαμβάνονται και ιδιωτικοί χώροι, στους οποίους επιτρέπεται η κυκλοφορία μετά από άδεια του ιδιοκτήτη του χώρου, όπως π.χ. είναι και τα ιδιωτικά parking (πυλωτές κλπ)..." σπό εδώ. Αν έχει όρεξη η ts ας το ψάξει παραπάνω η ας ρωτήσει στο ΑΤ για την περίπτωση της.. Πολυ μπερδεμα.Παντως στην πολυκατοικια που μενω, καποιοι μονο μπουνιες δεν ειχαν παιξει για το παρκινγκ και οταν καλεσαν την αστυνομια ,αυτοι ειπαν οτι δεν μπορουν αν επεμβουν.Γιαυτο εγραψα οτι εγραψα. ΥΓ Μπορει και να βαριοντουσαν, να ασχοληθουν 😀
greekfragma Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Just now, margarita2 said: Ρε παιδια εγω εχω δικαιωμα παρκινγκ οπως και ολοι οι ενοικοι που διαμενουν εκει. Δεν παρκαρει οποιος γουσταρει. Εαν ειναι ετσι να καλεσουμε και τους γειτονες να παρκαρουν. δικαίωμα που να στέκει στο μιλητό ΔΕΝ υπάρχει. αν δεν αλλάξεις το μισθωτήριό σου με τον ιδιοκτήτη, ώστε να περιγράφει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ σε ποιο σημείο τη θέση στάθμευσης που ανήκει στο διαμέρισμα βάση οριζόντιας σύστασης είσαι στον αέρα. πρόσεξε....δεν αρκεί ΜΟΝΟ να αναγραφεί στο μισθωτήριο, αλλά να υπάρχει και στα σχέδια του μηχανικού της πολυκατοικίας οτι η θέση Χ ανήκει στο διαμέρισμα Χ αν δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα και στο μισθωτήριο να το γράψεις είσαι ΠΑΛΙ στον αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις