Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 hours ago, bazzil said:

Δεν το παρακολουθώ το σύστημα

Φαίνεται

2 hours ago, esykas said:

Lady Thor😅🤣😂

2 hours ago, mAs_81 said:

Female Thor….ok,I’m out.

Ελα ντε, το καταστρεψανε το κομικ

Marvel-Verse: Jane Foster, The Mighty Thor

Δημοσ.

Το θέμα με τις ταινίες είναι πως τα trailer λειτουργούν όπως οι πολιτικοί σε προεκλογική εκστρατεία, ενώ οι ίδιες οι ταινίες λειτουργούν όπως  οι πολιτικοί αφού εκλεχθούν.  Το συγκεκριμένο δε μου φάνηκε κακό, αλλά μάλλον αδιάφορο.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

..touché,δεν ήμουν αρκετα αναλυτικός στην άποψη μου για το ινσομνια..

Χρησιμοποιείται για άλλη μια ταινία αγάπημενος χαρακτήρας για να προωθηθεί το M-She-U  - ήλπιζα στην εξιλέωση του χαρακτήρα στην μεγάλη οθόνη αλλα προφανώς θα εχουμε τον χωρατατζη Θόρ για αλλη μια ταινία.

….οποτε Female Thor - ok,I’m out..

….και κλείνω και τη πόρτα μη μου πουντιάσετε 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Φαίνεται

έχει στερέψει από ιδέες ο πλανήτης, διότι δεν πληρώνουν και για σενάρια πλέον, για αυτό και αναμασάνε τις ίδιες ιστορίες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, miltos_id είπε

Από το κακό στο χειρότερο τα πάνε ρε γμτ 

Αυτό που κρίνετε κάτι που δεν παρακολουθείτε έτσι κι αλλιώς, να το κοιτάξετε. Το Thor 1 ήταν ψιλοκαλουτσικο. Το Νο2, το χειρότερο όλων ενω το τρίτο, μια από τις καλύτερες ταινίες της Μarvel γενικά. Με τον ίδιο σκηνοθέτη και ΤΟΝΟΥΣ υλικού από δεκαετίες comics, οποίος γράφει πως στέρεψαν από ιδέες ή πως θα είναι αποτυχία, να το παίξει στο στοίχημα, πως δεν θα γκροσαρει πάνω από 1,1 δισ. Κουβάς απατος.

Επεξ/σία από teodoreh
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teodoreh είπε

Αυτό που κρίνετε κάτι που δεν παρακολουθείτε έτσι κι αλλιώς, να το κοιτάξετε. Το Thor 1 ήταν ψιλοκαλουτσικο. Το Νο2, το χειρότερο όλων ενω το τρίτο, μια από τις καλύτερες ταινίες της Μarvel γενικά. Με τον ίδιο σκηνοθέτη και ΤΟΝΟΥΣ υλικού από δεκαετίες comics, οποίος γράφει πως στέρεψαν από ιδέες ή πως θα είναι αποτυχία, να το παίξει στο στοίχημα, πως δεν θα γκροσαρει πάνω από 1,1 δισ. Κουβάς απατος.

Πρώτον έχω δει ότι ταινία marvel ίσως και τις μισές από 2 φορές .

δευτερον δεν είπα ότι θα πάει εισπρακτικά άπατο 

Απλά έχουν χάσει την αίγλη τους και τείνουν να γίνουν ταινίες μόνο για παιδιά … σαχλό χιούμορ και εύκολα αστεία δεν θεωρώ πως ταιριάζει σε μια κληρονομιά που έχουν αφήσει τόσες δεκαετίες από απίστευτα κόμικ π μεγάλωσαν γενεές ολόκληρες . Η εποχή Disney σαφέστατα θα είναι εισπρακτικά ανεβασμένη αλλά το ζητούμενο για να διατηρησεις ένα τέτοιο franchise είναι  και καμια ποιοτική ταινία καθε τόσο. 

• Like 1
Δημοσ.

Η Μουσική ταιριάζει όπως μας έχουν δείξει στίς ταινίες αυτές και ο Θώρ είναι απο τους πολύ αγαπητούς Ηρωες,όμως ρε παιδιά κάποια πράγματα με τα οποία μεγαλώσαμε και είναι επι δεκαετίες καθιερωμένα,μην τα χαλάτε έτσι για κάποιες ομάδες και μια νέα μόδα που έπιασε τώρα όλους στα έργα,με την διαρκή αλλαγή φύλων και κάποιας λεγόμενης "πολιτικής ορθότητας"... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...