Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σε ένα νέο σπίτι που μέχρι πριν λίγο καιρό η πόρτα ήταν χαλασμένη και έμπαινε οποίος ήθελε. Αποφάσισαν λοιπόν να την φτιάξουν, αλλα οταν μ χτυπάνε κάτω δεν εχω κουδουνι στο σπίτι. Το τηλέφωνο που έχω, απο οσο καταλαβαίνω βλεπω ότι δεν έχει κάποιο ηχείο. Κάνει έναν θόρυβο βεβαια όταν χτυπάνε σαν δόνηση κινητού. Βαζω και φωτο το εσωτερικό του. 

Η απορία μ είναι αν υπάρχει κάποιο να αγοράσω και να έχει ενσωματωμένο κουδουνι για να μην ανοίγω δουλειές για έξτρα κουδουνι κλπ. Ο ηλεκτρολόγος που έφτιαξε το σπίτι είναι μυρωδιάς άσχετος και προτιμώ να μην τον φέρει ο ιδιοκτήτης. 

20220418_182112.jpg

Δημοσ.

Δηλαδή σας εβαλαν θυροτηλέφωνα αλλα οχι κουδούνια, και πως συνεννοείστε με σήματα καπνού;

Θα τον φωνάξετε να σας τα φτιάξει, γιατι αν φέρετε αλλο θα σας στοιχίσουν χρυσάφι τα θυροτηλεφωνα.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδή σας εβαλαν θυροτηλέφωνα αλλα οχι κουδούνια, και πως συνεννοείστε με σήματα καπνού;

Θα τον φωνάξετε να σας τα φτιάξει, γιατι αν φέρετε αλλο θα σας στοιχίσουν χρυσάφι τα θυροτηλεφωνα.

Είναι παλιά οικοδομή, αυτό που νοίκιασα έγινε ολική ανακαίνιση και έβαλε αυτό το τηλέφωνο. Στα άλλα διαμερίσματα λογικα δουλεύει κανονικά αυτό το παλιό που είχαν. Μια μερα που ηρθε ο ηλεκτρολόγος που είχε αναλάβει την εγκατάσταση, για να φτιάξει μια μπριζα που έβαλε λάθος και δεν είχε ρεύμα όταν εκείνες το φως, μου λεει ε είναι παλιά οικοδομή τι ψάχνεις τωρα? 

Αναγκάζομαι λοιπόν ή να με παίρνουν τηλ να ανοιξω ή στα ντελιβερι να βάζω σημείωση να μου κάνουν αναπάντητη τα παιδιά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε

βαλε ασυρματο.

Αρκεί να βρει με ηχείο να ακούγεται και η φωνή. Διότι έψαχνα και εγώ τετοιο αλλά το μόνο που βρήκα ήταν κουδουνι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σωστή ονομασία είναι θυροτηλέφωνο, θύρα=πόρτα και όχι από τον θυρεό που είναι εντελώς άλλο πράγμα. 🙂

Στο θέμα σου τώρα, αυτό είναι ένα κόστος που θα το επωμιστεί ο ιδιοκτήτης. Τι σε νοιάζει ποιον θα φέρει? Οι υπόλοιποι έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα?

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Ειμαι σε ένα νέο σπίτι που μέχρι πριν λίγο καιρό η πόρτα ήταν χαλασμένη και έμπαινε οποίος ήθελε. Αποφάσισαν λοιπόν να την φτιάξουν, αλλα οταν μ χτυπάνε κάτω δεν εχω κουδουνι στο σπίτι. Το τηλέφωνο που έχω, απο οσο καταλαβαίνω βλεπω ότι δεν έχει κάποιο ηχείο. Κάνει έναν θόρυβο βεβαια όταν χτυπάνε σαν δόνηση κινητού. Βαζω και φωτο το εσωτερικό του. 

Η απορία μ είναι αν υπάρχει κάποιο να αγοράσω και να έχει ενσωματωμένο κουδουνι για να μην ανοίγω δουλειές για έξτρα κουδουνι κλπ. Ο ηλεκτρολόγος που έφτιαξε το σπίτι είναι μυρωδιάς άσχετος και προτιμώ να μην τον φέρει ο ιδιοκτήτης. 

20220418_182112.jpg

Μία κριτική βρήκα μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο, και περιγράφει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που περιγράφεις και εσύ:

giannisot

στις 12/04/2021
 Επιβεβαιωμένη αγορά

Καλό ηχείο μικρόφωνο, βολικό κουμπί. Αλλά το μπαζερακι του είναι αδύναμο, έβαλα δεύτερο παράλληλα για να ακούγεται αρκετά

https://www.skroutz.gr/s/9406320/Urmet-Miro-Ακουστικό-Θυροτηλεφώνου-1150.html

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Nabuko είπε

Η σωστή ονομασία είναι θυροτηλέφωνο, θύρα=πόρτα και όχι από τον θυρεό που είναι εντελώς άλλο πράγμα. 🙂

Στο θέμα σου τώρα, αυτό είναι ένα κόστος που θα το επωμιστεί ο ιδιοκτήτης. Τι σε νοιάζει ποιον θα φέρει? Οι υπόλοιποι έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα?

Αχαχαχαχαχ τωρα το είδα, άλλαξε το κινητό την λέξη μόνο του γτ εχω ενεργοποιημένη την αυτόματη αντικατάσταση. ΚΛΑΙΩ

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Μία κριτική βρήκα μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο, και περιγράφει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που περιγράφεις και εσύ:

giannisot

στις 12/04/2021
 Επιβεβαιωμένη αγορά

Καλό ηχείο μικρόφωνο, βολικό κουμπί. Αλλά το μπαζερακι του είναι αδύναμο, έβαλα δεύτερο παράλληλα για να ακούγεται αρκετά

https://www.skroutz.gr/s/9406320/Urmet-Miro-Ακουστικό-Θυροτηλεφώνου-1150.html

Ναι είναι γτπ, μάλλον θα πάρω έναν βομβητή να βάλω δίπλα και θα τραβήξω καλώδιο απο αυτό που χτυπάει. Θα δοκιμάσω σήμερα με πολύμετρο να δω σε ποια ερχεται ρευμα οταν πατάω κάτω. 

1 ώρα πριν, paylidis είπε

δεν αντεξα

TS λαθος συνδεσμολογία μου μυριζει, ειδικα αν ο τεχνικος ήταν μυρωδιας όπως λες...

Ρε μην με γλεντάτε το πληκτρολόγιο του κινητού φταίει, έκανε αυτόματη αντικατάσταση. Σωστά το είχα γράψει στο μυαλό μου, αλλά δεν το τσέκαρα μετα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...