xavier Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 κακος ρυθμος , πολυ αδιαφορο οτι και να συνεβαινε στην ταινια. Δε του βγηκε καθολου του waititi το συγκεκριμενο, παροτι μου αρεσε πολυ το χιουμορ του, εδω δε δουλεψε. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Χειρότερο κι από το Dark World. 4
john_dr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως το Ναταλάκι δέχτηκε να παίξει στην ταινία επειδή μάλλον της αποκάλυψαν ότι Spoiler " Έλα στο τέλος πεθαίνεις και πηγαίνεις στην Βαλχάλα, δεν θα σε ξανά ενοχλήσουμε! " 1
Arkin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Το τεταρτο Thor ειναι τοσο κακο σεναριακα ενας κανονικος αχταρμας που δεν εχει καμια σχεση με το συμπαν της Marvel. Ως αυτονομη ταινια δεν με χαλασε να πω την αληθεια. Προφανως ειναι στο 80% της comedy oriented με αρκετο γελιο σε πολλα σημεια δεν τους ειναι τιποτα να ξεφτιλισουν τα παντα οπως εχουμε δει και σε αλλες ταινιες. Ο Bale αγνωριστος επισκιασε τους παντες και μπραβο του. Σαν κακος πολυ δυνατος αν και δεν βοηθαει το σεναριο καθολου να αναδειχθει οπως πρεπει. Κουκλα η Portman κλασικα ωραιο διδυμο με τον Hemsworth. Ωραια εφε μουσικαρα απο Guns N' Roses τα κατσικια τρελο γελιο οπως και η μικρη φαση με τους Guardians Of The Galaxy στην αρχη. Γενικα περναει η ωρα παρολο το 2ωρο αλλα στο 10λεπτο την εχεις ξεχασει. Απορω παντως τι θελουν να κανουν με την τεταρτη φαση της Marvel. Μηδεν συνοχη μηδεν σεναριο ενας αχταρμας γενικως. 6.7/10 1
tempes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Προς το τελος μου θυμισε μαρβελ .Μεχρι τοτε ,μια χαζοχαρούμενη κατάσταση που μαλιστα χαλαει και το στυλ του κάθε χαρακτηρα. Λες και ειναι ταινια αποκλειστικά για παιδια
Kostasspil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 7 hours ago, Arkin said: Το τεταρτο Thor ειναι τοσο κακο σεναριακα ενας κανονικος αχταρμας που δεν εχει καμια σχεση με το συμπαν της Marvel. Ως αυτονομη ταινια δεν με χαλασε να πω την αληθεια. Προφανως ειναι στο 80% της comedy oriented με αρκετο γελιο σε πολλα σημεια δεν τους ειναι τιποτα να ξεφτιλισουν τα παντα οπως εχουμε δει και σε αλλες ταινιες. Ο Bale αγνωριστος επισκιασε τους παντες και μπραβο του. Σαν κακος πολυ δυνατος αν και δεν βοηθαει το σεναριο καθολου να αναδειχθει οπως πρεπει. Κουκλα η Portman κλασικα ωραιο διδυμο με τον Hemsworth. Ωραια εφε μουσικαρα απο Guns N' Roses τα κατσικια τρελο γελιο οπως και η μικρη φαση με τους Guardians Of The Galaxy στην αρχη. Γενικα περναει η ωρα παρολο το 2ωρο αλλα στο 10λεπτο την εχεις ξεχασει. Απορω παντως τι θελουν να κανουν με την τεταρτη φαση της Marvel. Μηδεν συνοχη μηδεν σεναριο ενας αχταρμας γενικως. 6.7/10 Και πολύ του βάζεις. Λόγω Bale υποθέτω 4
Arkin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Και πολύ του βάζεις. Λόγω Bale υποθέτω Kαπως έτσι και γιατί γέλασα σε αρκετά σημεία ειδικά προς την αρχή.
@pnea1973 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Την είδα κια εγώ... Η χειρότερη ταινία της σειράς thor..Το χιούμορ σε κάθε στιγμή κουράζει.. Τι να πω... Χάλια 4/10. 1
epicouros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπόν ημουν αρνητικά προκατειλημμένος με ολα αυτα τα σχολια που εχω διαβάσει εδω μεσα αλλα έκατσα και την ειδα και προς μεγάλη μου έκπληξη δεν ένιωσα σε κανενα σημείο της ταινίας να πω «Πωω τι λακαμια ειναι αυτο που βλεπω». Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν τα κατσίκια που τα θεωρώ αχρείαστα εντελώς στην ταινια και το πως παρουσίασαν τον Δια, βασικά περισσότερο δεν μου αρεσε ο Russell Crowe.
Skywalker333 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 σκετη τραγωδια δυστυχως. λες και ειναι ενα συμπλεγμα απο τριτοκλασατα σκετσακια του SNL. Μεγαλο κριμα, καμια σχεση με το Ragnarok που ειχε τελεια ισορροπια σοβαρου με λιγο εξτρα χιουμορ. Εδω την λες οριακα και Σεφερλιδικη την ταινια 😂 9
hexenlord Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Την ξεκινησα με την κυρα, και ακομη (ξε)πλενουμε τα ματια μας με χλωρινη. Με παρακινουσε να το κοψω πιο πριν αλλα τελικα το σταματατησα εκει που τα παιδακια μαζεψαν οτι μπαζα-οπλα βρηκαν τριγυρω και τα χρησιμοποιησαν σαν τζενται φωτοσπαθα. 2/10 και κριμα στο bandwith. Ναι, δεν ξερω πως τελειωνει και δεν με ενδιαφερει. ΥΓ. Ειδα στα καπακια (επομενη μερα) το where the crawdads sing και εκλαιγα λες και ημουν 5 χρονων. Εν τω μεταξυ ελεγα που στο διαολο την ξερω αυτην που παιζει (και μ'αρεσει τοσο πολυ) και μετα την ταινια, με την βοηθεια του ΙΜΔΒ, συνειδητοποιησα πως ειχε παιξει στο γαμηστερο Fresh. Tι θα πει δεν το χεις δει? ΥΓ. Εχει μελλον αυτη η Daisy. και οχι δεν το εννοω με σεξιστικο τροπο, απλα ειναι υπεροχα γλυκια. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από hexenlord 2
Gilmaru Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει να είμαι ο μόνος που την λάτρεψε από την αρχή ως το τέλος. Γενικά βλέπω ότι έφαγε κράξιμο, αλλά οι Έλληνες θεατές φαίνεται να την μισούν περισσότερο ακόμη. Ίσως έπαιξε και λίγο ρόλο η μετάφραση στα ελληνικά. Π.χ. "that is the sound of thunder" μετάφραση --> "ρίχνω κι εγώ αστραπές".. Kαι για τ' αστεία δεν το συζητώ, πολλά χάθηκαν στην μετάφραση ή έγιναν υπερβολικά cringe. Τέλος πάντων, δεν είναι για όλους, αλλά είναι στο κλασσικό στυλ του σκηνοθέτη η ταινία. Σας τρόλαρε καλά ο Waititi, lol. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από Gilmaru 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Περίεργο, την είδα χωρίς υπότιτλους, δεν χάθηκε τίποτα στη μετάφραση και πάλι χάλι την βρήκα. Ευτυχώς που δεν πλήρωσα εισιτήριο. Όπως ήταν λογικό τα πήγε χειρότερα από το Ragnarok από πλευράς εσόδων και κριτικών/βαθμολογιών. 1
Dantε Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Το εβαλα και το ειδα σε 3 δοσεις μαζι με τη γυναικα. Η οποια αντεξε τη μιση ταινια, καθως (δικαιως) τη βρηκε γελοια. Αν κριθει σαν σατιρα του οριτζιναλ Θορ, οπως πχ ενα Scary movie ,τοτε ειναι καλο και διασκεδαζεις. Αν πας να το δεις με οποιαδηποτε αλλη ψυχολογια, η ταινια ειναι γελοιογραφια του τι ηταν καποτε ο Θορ. Προσωπικα περασα καλα γιατι ηξερα απο πριν τι θα δω λιγο πολυ. Η γυναικα που περιμενε κατι αναλογο με τα παλαιοτερα ,το βρηκε φαρσοκωμωδια (οχι οτι δεν ηταν δηλαδη). Σε καθε περιπτωση ,προφανως και δεν ειναι για εισιτηριο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα