Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Also, rating change.
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αντε παλι μωρε μουρτζουφληδες , τα ίδια και με το Τζουράσικ τίποτα δε φχαριστιεστε πια πφφφ 🤨 Ε ναι είναι αρκετά κωμικό αλλά δε με πείραξε καθόλου, εξυπηρετεί τον σκοπό της η ταινία. Να παω και να περάσω καλά Μην ακούτε λοιπόν τους ζοχαδες από πάνω, πάρτε ποπ κορνια και ορματε. Εγω πηγα στη sphera στο mall , το δα και 3d , πιθανότητα κόλλησα ξανά και κοβιντ από τον κόσμο που είχε, μια χαρά κυρία! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από margaritagr 1 1 1
Glikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Έλεγα να πάω σινεμά μόνο και μόνο για τον Bale, αλλά με τόσα που διαβάζω λέω να ρίξω άκυρο. Τουλάχιστον αν (ξανά) κολλήσω κόβιντ να αξίζει η ταινία. 😂
Arkin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, margaritagr είπε Αντε παλι μωρε μουρτζουφληδες , τα ίδια και με το Τζουράσικ τίποτα δε φχαριστιεστε πια πφφφ 🤨 Ε ναι είναι αρκετά κωμικό αλλά δε με πείραξε καθόλου, εξυπηρετεί τον σκοπό της η ταινία. Να παω και να περάσω καλά Μην ακούτε λοιπόν τους ζοχαδες από πάνω, πάρτε ποπ κορνια και ορματε. Εγω πηγα στη sphera στο mall , το δα και 3d , πιθανότητα κόλλησα ξανά και κοβιντ από τον κόσμο που είχε, μια χαρά κυρία! Ωχ δεν θα παει καλα αυτο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, Glikos είπε Έλεγα να πάω σινεμά μόνο και μόνο για τον Bale, αλλά με τόσα που διαβάζω λέω να ρίξω άκυρο. Τουλάχιστον αν (ξανά) κολλήσω κόβιντ να αξίζει η ταινία. 😂 Φίλος έχει μπαλκόνι σε θερινό cinema και πάλι δεν πάω.
Glikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Φίλος έχει μπαλκόνι σε θερινό cinema και πάλι δεν πάω. Θα το ΄τιμήσουμε΄ στον θείο όποτε βγει. 😁 3
LeGIoN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Κάτω του μετρίου για ταινία της Marvel, πέρα από το έντονο κωμικό στοιχείο υστερεί και σε άλλα σημεία. Για εμένα, αξίζει μόνο για την ερμηνεία του Christian Bale. 1
Hardii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Τη ταινία αξίζει να πάτε να τη δείτε για τις κατσίκες. 🐐
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Εμένα μου άρεσε, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Pop corn movie με μερικές πολύ αστείες σκηνές, δράση, εξωφρενικό στόρι και άφθονο χαβαλέ. Τα κορίτσια μου (ειδικά η μικρή) ενθουσιάστηκαν. Bonus για μένα το tribute στους Guns n Roses, το αγαπημένο μου συγκρότημα καθώς και ο Bale που μαζί με τον Τομ Χανκς δε νομίζω να είχαν ποτέ έστω και μέτρια ερμηνεία.
telis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Τι απίστευτα απίθανη μλκια είναι αυτή η ταινία έκτρωμα 3
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Στις 12/7/2022 στις 1:01 ΜΜ, Hardii είπε Τη ταινία αξίζει να πάτε να τη δείτε για τις κατσίκες. 🐐 Το αυτο.
MrRush Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/7/2022 στις 7:38 ΜΜ, Thresh είπε Ah damn, ειδα end credit scene στο ΥΤ... Απόκρυψη περιεχομένων HE IS HERE, HE IS THERE, HE IS EVERY FOCKING WHERE....ROY KENT ROY KENT! Αν ήχαν χιούμορ θα έβαζαν τον Spoiler ROOOOOOOOOOOOJAAAAAAAAAAS, ROJAAAAAAAAAAAS, ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJAAAAAAAAAAAAAAS Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από MrRush
vagelis2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μια μπουρα και μισή με άκυρα αστεία.. Η χειρότερη ταινια του θορ και την περιμέναμε πως κ πως.. 🤮 Το ragnarok πολυ καλύτερο.. 😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα