Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάνει donate σε ένα σάιτ που έχω πρέπει να κάνω κάτι με την εφορία. Επίσης τι προμήθεια παίρνει το paysafe ?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάνει donate σε ένα σάιτ που έχω πρέπει να κάνω κάτι με την εφορία. Επίσης τι προμήθεια παίρνει το paysafe ? Εχεις επαγγελματικό λογαριασμό στο ππ; 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχεις επαγγελματικό λογαριασμό στο ππ; οχι απλο
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε οχι απλο Ε τότε τι απάντηση περιμένεις. Ειτε θα σε μπλοκαρει το ππ(το πιο πιθανόν και άμεσο) ειτε αν τα μεταφέρεις σε ελλ τράπεζα θα σου πουν που τα βρήκες. Στην εφορεία τι ακριβώς να δηλωσεις;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ε τότε τι απάντηση περιμένεις. Ειτε θα σε μπλοκαρει το ππ(το πιο πιθανόν και άμεσο) ειτε αν τα μεταφέρεις σε ελλ τράπεζα θα σου πουν που τα βρήκες. Στην εφορεία τι ακριβώς να δηλωσεις; Πρέπει να έχεις επαγγελματικο PayPal για να σου κάνουν δωρεές ? Δεν θα τα μεταφέρω σε τράπεζα στο balance θα τα εχω για αγορές online. Επειδή στην Ελλάδα οι δωρεές φορολογουνται μήπως στέλνει στοιχεία το PayPal στην εφορεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα