Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Βαζω βισμα στο line-in και θελω να κανω εγγραφη ηχου κατευθειαν σε μορφη mp3. Πως μπορω να το κανω αυτο, εννοω με ποιο προγραμμα? Θελω σε Mp3 γιατι θελω να γραψω απο ραδιοφωνο και επειδη θελω μεγαλη διαρκεια δεν γινεται να γραφω 1GB wav τη στιγμη που σε Mp3 ειναι λιγοτερο απο 100ΜΒ... δεν θελω κανενα προγραμμα 50ΜΒ με 15000 επαγγελματικες λειτουργιες.. κατι απλο μια χαρα μου κανει... μονο ηχογραφιση θελω..
accipio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Θα πρέπει να το κάνει αυτό που θες το MusicMatch Jukebox, δοκίμασέ το (έχει επιλογή για εγγραφή από Line In σε φορμά mp3, απλώς δεν το έχω δοκιμάσει).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Χρησιμοποιησε το CDeX.Kανει αυτο που θες.
dreaming123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 MusicMatch Jukebox αυτό χρησιμοποιώ εγώ είναι πολύ καλό και έυκολο στην χρήση αν κολήσεις πουθενά πες το.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 δοκιμασα το CDex αλλα κανει μονο ενα κενο αρχειο Mp3 ή wav ή wma αναλογα τι θα βαλω καθε φορα αλλα παντα ειναι κενο το αρχειο και παιζει χωρις να ακουγεται τιποτα... τεσπα θα δοκιμασω και το MusicMatch Jukebox
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δοκίμασε το all sound recorder....κάνει πολύ καλά αυτό που θέλεις....
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 οπως ειπα εβαλα το cdex και δεν δουλευε... μετα ειδα το all sound recorder και λεω να το βαλω. το βαζω και λειτουργει οκ -- thanx Bourdoulas και μετα λεω κατσε να ξαναδοκιμασω το cdex και δουλευε και αυτο... χθες φαινεται δεν του αρεσε πολυ... τι να πεις
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 αφου ακουγοταν Live οταν επαιζε, μονο εγγραφη δεν εκανε
sotris99 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Αν δε σε καλυψανε τα παιδιά υπάρχει προγραμματάκι το super mp3 recorder (το οποίο είναι shareware), και μπορεί να κάνει τα πάντα ακόμη και ηχογράφηση ήχου που βγάζει η κάρτα ήχου εκείνη την στιγμή. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ για να ηχογραφώ μουσικές από emulators του amstrad cpc. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες εδώ
DarkOrion Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 koita, kai to advanced mp3/wma recorder kanei tin douleia tou mia xara. grafei apo stereo mixer, line in, video, mic, cd player kai aux. egw ex tv tuner kai ithela na grapsw radiofwnikes ekpompes sto pc mou. evaza loipon to tuner na paizei kai mesw tou advanced mp3/wma recorder to evaza na kanei eggrafi se mp3. simeiwteon oti mporei na kanei real-time eggrafi se wav, mp3, wma kai na kaneis esu ruthmisi tis poiotitas tou eksagomenou arxeiou.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 σας ευχαριστω ολους παιδια.. να 'σται καλα :D
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δοκίμασα τα Advanced mp3Wma Recorder και SuperMP3Recorder και διαπίστωσα ότι εκτός από την μουσική που αναπαράγει το Winamp γράφει και ήχους από games που παίζω ταυτόχρονα. Μπορώ να το αποφύγω αυτό?(εκτός από το να μην έχω ήχο στα παιχνίδια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.