Προς το περιεχόμενο

εγγραφη Mp3 απο το Line-In

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βαζω βισμα στο line-in και θελω να κανω εγγραφη ηχου κατευθειαν σε μορφη mp3. Πως μπορω να το κανω αυτο, εννοω με ποιο προγραμμα?

Θελω σε Mp3 γιατι θελω να γραψω απο ραδιοφωνο και επειδη θελω μεγαλη διαρκεια δεν γινεται να γραφω 1GB wav τη στιγμη που σε Mp3 ειναι λιγοτερο απο 100ΜΒ...

δεν θελω κανενα προγραμμα 50ΜΒ με 15000 επαγγελματικες λειτουργιες.. κατι απλο μια χαρα μου κανει... μονο ηχογραφιση θελω..

Δημοσ.

Θα πρέπει να το κάνει αυτό που θες το MusicMatch Jukebox, δοκίμασέ το (έχει επιλογή για εγγραφή από Line In σε φορμά mp3, απλώς δεν το έχω δοκιμάσει).

Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ ευχαριστω παιδια.. θα δοκιμασω

Επισκέπτης
Δημοσ.

δοκιμασα το CDex αλλα κανει μονο ενα κενο αρχειο Mp3 ή wav ή wma αναλογα τι θα βαλω καθε φορα αλλα παντα ειναι κενο το αρχειο και παιζει χωρις να ακουγεται τιποτα...

τεσπα θα δοκιμασω και το MusicMatch Jukebox

Επισκέπτης
Δημοσ.

οπως ειπα εβαλα το cdex και δεν δουλευε... μετα ειδα το all sound recorder και λεω να το βαλω. το βαζω και λειτουργει οκ -- thanx Bourdoulas :P

και μετα λεω κατσε να ξαναδοκιμασω το cdex και δουλευε και αυτο...

χθες φαινεται δεν του αρεσε πολυ... τι να πεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

αφου ακουγοταν Live οταν επαιζε, μονο εγγραφη δεν εκανε

Δημοσ.

Αν δε σε καλυψανε τα παιδιά υπάρχει προγραμματάκι το super mp3 recorder (το οποίο είναι shareware), και μπορεί να κάνει τα πάντα ακόμη και ηχογράφηση ήχου που βγάζει η κάρτα ήχου εκείνη την στιγμή. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ για να ηχογραφώ μουσικές από emulators του amstrad cpc.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δες εδώ

mp3recorder.gif

Δημοσ.

koita, kai to advanced mp3/wma recorder kanei tin douleia tou mia xara.

grafei apo stereo mixer, line in, video, mic, cd player kai aux.

egw ex tv tuner kai ithela na grapsw radiofwnikes ekpompes sto pc mou. evaza loipon to tuner na paizei kai mesw tou advanced mp3/wma recorder to evaza na kanei eggrafi se mp3. simeiwteon oti mporei na kanei real-time eggrafi se wav, mp3, wma kai na kaneis esu ruthmisi tis poiotitas tou eksagomenou arxeiou.

Επισκέπτης
Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους παιδια.. να 'σται καλα

:D:D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δοκίμασα τα Advanced mp3Wma Recorder και SuperMP3Recorder και διαπίστωσα ότι εκτός από την μουσική που αναπαράγει το Winamp γράφει και ήχους από games που παίζω ταυτόχρονα.

Μπορώ να το αποφύγω αυτό?(εκτός από το να μην έχω ήχο στα παιχνίδια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...