George Karagiannis Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας! Έχω θέμα με Gmail. Κλείδωσα τον bootloader στο xiaomi mi note 3 μου και διαγράφηκαν όλα. Το θέμα είναι ότι θέλω να μπω στον λογαριασμό gmail μου, αλλά η Google δεν με αφήνει και ζητάει verification με αριθμό τηλεφώνου. Δυστυχώς, ο αριθμός τηλεφώνου που είχα βάλει τότε, δεν ισχύει πλέον. Τι μπορώ να κάνω; Δηλαδή, να ξέρεις το email σου, να ξέρεις και κωδικό πρόσβασης και να μην σε αφήνει. Εντωμεταξύ, στο outlook είναι κανονικά συνδεδεμένος ο λογαριασμός και λειτουργεί.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Αν δεν μπορέσεις να μπεις απο κάποια αλλη συσκευή browser που ειναι ακόμα συνδεμένος τοτε μαιλ στην google με μεγάλη πιθανότητα να τον χασεις και αν μπεις αλλαξε τλφ
George Karagiannis Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν δεν μπορέσεις να μπεις απο κάποια αλλη συσκευή browser που ειναι ακόμα συνδεμένος τοτε μαιλ στην google με μεγάλη πιθανότητα να τον χασεις και αν μπεις αλλαξε τλφ Ψάχνω να βρω κάποιο email, αλλά δεν βρίσκω. Έχουν σελίδα μόνο με πιθανά προβλήματα και από κάτω τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα