BEBELAC Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Αγόρασα μια panasonic 50αρα και παρατήρησα ότι στο ertflix έχει θέμα ποιότητας. Νομίζω ότι η ανάλυση είναι χαμηλή και πιξελιάζει αρκετά ειδικά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ή εικόνες με πολλά χρώματα και έντονη κίνηση. Το ίδιο παρατήρησα και στο 2k monitor του υπολογιστή μου. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάλυσης (όπως στο youtube;)
andreas1gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, BEBELAC είπε Αγόρασα μια panasonic 50αρα και παρατήρησα ότι στο ertflix έχει θέμα ποιότητας. Νομίζω ότι η ανάλυση είναι χαμηλή και πιξελιάζει αρκετά ειδικά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ή εικόνες με πολλά χρώματα και έντονη κίνηση. Το ίδιο παρατήρησα και στο 2k monitor του υπολογιστή μου. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάλυσης (όπως στο youtube;) Στο pc υπάρχει επιλογή ανάλυσης (κάτω δεξιά)
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Εδώ και κάνα 3μηνο-4μηνο είναι ψιλοχαλι η ποιότητα και σε Samsung q70. Σειρές που πριν είχαν 1080 πλέον είναι 480. Δεν υπάρχει ρύθμιση στο app της tv τουλάχιστον στο λογισμικό της δικής μου. Sad
lelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Και εμένα έπεσε η ανάλυση σε samsung q70, δεν βρίσκω λύση! Καμία ιδέα κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα