georgemoy Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής θέμα. Έχω μια μεζονέτα στην οποία έχω ρίξει αρκετά χρήματα(πλήρως επιπλωμένη κ εξοπλισμένη) και θέλω να την νοικιάσω. Το θέμα είναι ότι την έχω ανεβασμένη περίπου 2 μήνες και δεν έχει ενοικιαστεί ακόμη. Σκέφτηκα να χωρίσω το υπόγειο με γυψοσανιδα ώστε να γίνει αυτόνομο (έχει δική του πόρτα το υπόγειο είναι ουσιαστικά ισόγειο) και να νοικιάσω τους 2 ορόφους σε χαμηλότερη τιμή και να μένω εγώ κάτω. Αποφεύγω και το ενοίκιο έτσι. Η διαδικασία είναι μεγάλη? Πχ φαντάζομαι θα χρειαστώ δεύτερο ρολόι. Να χωριστούν τα νερά κλπ! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Η διαδικασια απαιτεί μηχανικο, πολεοδομία, χαρτιά απο ηλεκτρολόγο, υδραυλικό κλπ κλπ. 3
georgemoy Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Άρα μόνο αν βρω κάποιον να συμφωνεί να πληρώνει τα 2/3 των εξόδων.
georgemoy Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Σωστό. Δεν το περίμενα να είναι τόσο δύσκολο να το νοικιάσω. Ίσως επειδή είναι αρκετά υψηλή η τιμή. Ίσως βάλω σημείωση πως δίνεται και χωρίς τα έπιπλα σε χαμηλότερη τιμή.
basilis_k6 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, georgemoy είπε Σωστό. Δεν το περίμενα να είναι τόσο δύσκολο να το νοικιάσω. Ίσως επειδή είναι αρκετά υψηλή η τιμή. Ίσως βάλω σημείωση πως δίνεται και χωρίς τα έπιπλα σε χαμηλότερη τιμή. μεγάλο σπιτι επιπλωμένο δεν φευγει ευκολα. αυτος που δεν εχει επιπλα ψαχνει συνηθως το πρωτο του σπιτι οποτε μαλλον δεν θελει μεζονετα με τετοι κοστος. αυτος παλι που ψαχνει τετοιο σπιτι εχει ηδη 2 φορτηγα πραγματα, τι να τα κανει για να ερθει σε σενα?
georgemoy Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, Bitbit είπε Γιατί δε δοκιμάζεις να ρίξεις την τιμή; Την έχω ρίξει ήδη αρκετά. Από 1900 στα 1500 σε λιγότερο από 2 μήνες! 14 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε μεγάλο σπιτι επιπλωμένο δεν φευγει ευκολα. αυτος που δεν εχει επιπλα ψαχνει συνηθως το πρωτο του σπιτι οποτε μαλλον δεν θελει μεζονετα με τετοι κοστος. αυτος παλι που ψαχνει τετοιο σπιτι εχει ηδη 2 φορτηγα πραγματα, τι να τα κανει για να ερθει σε σενα? Έχεις ένα δίκιο. Θα βάλω επιλογή χωρίς τα έπιπλα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, georgemoy είπε Την έχω ρίξει ήδη αρκετά. Από 1900 στα 1500 σε λιγότερο από 2 μήνες! Mπορεί να την θεωρείς σωστή τιμή αλλά απο μόνος σου πόσο ευκολο πιστευεις ότι είναι να ενοικιαστεί ένα σπίτι που είναι σχεδόν 3 φορές πάνω απο τον βασικό μισθό;Που έχει ενοίκιο ίσο με έναν βαρβάτο ελληνικό μισθό;Αυτά που ζητάς θεωρώ ότι είναι εκτός πραγματικότητας. 9 1
georgemoy Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Mπορεί να την θεωρείς σωστή τιμή αλλά απο μόνος σου πόσο ευκολο πιστευεις ότι είναι να ενοικιαστεί ένα σπίτι που είναι σχεδόν 3 φορές πάνω απο τον βασικό μισθό;Που έχει ενοίκιο ίσο με έναν βαρβάτο ελληνικό μισθό;Αυτά που ζητάς θεωρώ ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Με συγχωρείς, χωρίς να θέλω να φανώ αγενής, αλλά πως μπορείς να κρίνεις εάν η τιμή είναι υψηλή ή χαμηλή χωρίς να έχεις δει κάποιες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του σπιτιού? 6
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, georgemoy είπε Με συγχωρείς, χωρίς να θέλω να φανώ αγενής, αλλά πως μπορείς να κρίνεις εάν η τιμή είναι υψηλή ή χαμηλή χωρίς να έχεις δει κάποιες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του σπιτιού? Κανείς μας δεν είναι αγενής,την άποψη μας λέμε. 1500€ ποιος θα το νοικιάσει ;Ας έχει και χρυσά μπάνια.Δεν λέω αν τα αξίζει ή όχι αλλά αν αυτή η τιμή μπορεί να σταθεί στην αγορά σήμερα. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι τόσο εκτός αγοράς ,ας πουν και οι άλλοι φίλοι την γνώμη τους για την τιμή. 3
basilis_k6 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, georgemoy είπε Την έχω ρίξει ήδη αρκετά. Από 1900 στα 1500 σε λιγότερο από 2 μήνες! Έχεις ένα δίκιο. Θα βάλω επιλογή χωρίς τα έπιπλα σε τέτοια λεφτα εννοείτε πρεπει να μην εχει επιπλα. ουτε καν ψυγειο 1
georgemoy Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ για τα tips! Θα ενημερώσω την αγγελία άμεσα!
booogieman Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Τα 1500 ειναι σχετικα. Σε αλλες περιοχες μπορει να ειναι υπερβολικα; ενω σε αλλες ψιχουλα. Οι υπολοιπες μεζονετες στην ιδια περιοχη σε τι τιμες ειναι; Δες και παιξε μπαλα εκει γυρω. Οσο περνανε οι μηνες και μενει ανοικιαστη, δε σε συμφερει να περιμενεις τα πολλα.
Πανος999 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, georgemoy είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τα tips! Θα ενημερώσω την αγγελία άμεσα! Είμαι ενοικιαστης κ εγω..Καταλαβαινω την τιμη που εχεις βαλει,προφανως κ θ αξιζει το σπιτι τα λεφτα,αλλα γιατι καποιος να δινει 1500€ το μηνα για ενοικιο κ να μην πάει ν αγορασει δικο του?! Τετοια σπιτια,κατα τη γνωμη μου,ειναι για να νοικιαζονται με το μήνα ή με τη βδομαδα...Απο καποιους πλουσιους,που θα ερθουν στην περιοχη για λιγο κ θελουν τις ανεσεις τους!!Αξιζει ομως το ρισκο να βαζεις μεσα 6-7 διαφορετικά ατομα το χρονο?! 3 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Είμαι ενοικιαστης κ εγω..Καταλαβαινω την τιμη που εχεις βαλει,προφανως κ θ αξιζει το σπιτι τα λεφτα,αλλα γιατι καποιος να δινει 1500€ το μηνα για ενοικιο κ να μην πάει ν αγορασει δικο του?! Για τους ίδιους ακριβώς λόγους που όλοι όσοι νοικιάζετε δεν πάτε να αγοράσετε δικό σας. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα