Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, janus5555 είπε

Το ότι μένεις ήδη μέσα είναι ένα θέμα, αφού θες να ρίξεις ντουβάρια και θα φτιάξεις και κουζίνα πως το φαντάζεσαι;

Τα ηλεκτρολογικά δεν θα πάρουν πολλές μέρες αλλά θέλουν μερεμέτια. 

Η θερμοπρόσοψη είναι εργασία εξωτερικού χώρου, δε θα επηρεάσει σε κάτι το μέσα. Την πόρτα την παραγγέλνεις σε κάποιον, αντίστοιχα και τα ρολά

Ξαναλέω, αν μπορείς να βρεις μάστορες από φίλους που κάνανε τέτοιες εργασίες και έχουν εικόνα της δουλειάς τους και της εμπιστοσύνης που μπορείς να τους δείξεις, με προγραμματισμό γίνεται. 

Μένω ήδη μέσα και έχω πράγματα.

Έχω βρει τρόπο να τα βολεψω αν μπει σε συνεργείο. Να αδειάσει όλο το σπίτι και εγώ να μείνω για 2.5 μήνες Μαξ αλλού.

Αλλά αν αυτό γίνει με ξεχωριστούς μαστόρους τότε θα είναι θέμα γτ σε 2.5 μήνες δεν πρόκειται να τελειώσει. 

Υπάρχουν πολλά εμπόδια στην περίπτωση με συνεργεία 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Niiikoc είπε

Οι δουλειές που πρέπει να γίνουν είναι πολλές οπότε σκεφτήκαμε για μηχανικό με δικό του συνεργείο έτσι ώστε να αναλάβει όλο το έργο.

Δυστυχώς οι τιμές που πήραμε ήταν ακριβές για το μπάτζετ που έχουμε.

Οπότε, σκεφτόμαστε να ψάχνουμε για μεμονωμένους μαστόρους.

Ξέρω ότι έτσι θα πρέπει να κάθομαι να τους κυνηγάω και ότι δεν πρόκειται να τελειώσει σε 2 με 2 μισή μήνες που είπαν οι μηχανικοί.

Εσείς τι θα επιλεγατε ή τι θα κάνατε;

5 λεπτά πριν, Niiikoc είπε

Έχω βρει τρόπο να τα βολεψω αν μπει σε συνεργείο. Να αδειάσει όλο το σπίτι και εγώ να μείνω για 2.5 μήνες Μαξ αλλού.

Αλλά αν αυτό γίνει με ξεχωριστούς μαστόρους τότε θα είναι θέμα γτ σε 2.5 μήνες δεν πρόκειται να τελειώσει. 

Νομίζω για αρχή πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις ή δε θέλεις ;). 

Επεξ/σία από janus5555
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, janus5555 είπε

Νομίζω για αρχή πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις ή δε θέλεις ;). 

Συμφωνώ αλλά δεν είναι τόση εύκολη η απόφαση.

Πιστεύω ότι αν είχα το σπίτι άδειο και έλεγα ότι θα το φτιάξω πρώτα και μετά θα μπω να μείνω τότε θα ήταν πιο εύκολη η απόφαση.

Τώρα δυστυχώς επηρεάζονται πολλά πράγματα όπως:

1) που θα πάνε τα πράγματα;

2) για πόσο θα είναι εκτός;

3) που θα μείνουμε;

4) θα επηρεάσω και την καθημερινότητα των άλλων.

Κτλ κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Niiikoc είπε

Σε ποια περίπτωση μιλάς όμως;

Στην περίπτωση του μηχανικού ή να ψάξω μόνος μου;

Γίνε πιο συγκεκριμένος για να έχω μια εικόνα

Για την περίπτωση που πας μόνος σου. 

Είναι θέμα τύχης πότε θα τελειώσεις

Νομίζω ότι ο δουλευταράς έχει βάλει υπηρεσία ανακαίνισης αλλά δεν έχω ιδέα τί κάνει και πως.

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.

Τις γνωσεις και το χρονο για να επιβλεψεις ηλεκτρολογους, πλακαδες, σοβατζιδες, κουζιναδες, υδραυλικους τα εχεις ?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Niiikoc είπε

αν πας με εναν εναν μην περιμένεις να τελειωσεις σε 2μιση μηνες. βασικα η πιθανοτητα ειναι υπαρκτη αλλα μικρη και δεν εχει να κανει με το ποσο θα ασχοληθεις, ειναι θεμα τυχης. αν πχ ο υδραυλικος που ξεκινησει σε σενα, τον παρει ενας πελατης για μεγαλη δουλεια $$$, θα σου ριξει ακυρο για 2 εβδομαδες γιατι "ποναει η μεση του"¨και εσυ δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα. ετσι παιζουν μπαλα, δεν υπαρχει ουτε ρητρα ουτε τπτ.

αυτα που θες εφοσον εχουν μεσα τοιχους, ειναι λίγο δυσκολα για 2μιση μηνες. σκεψου μονο οτι αν στο βαψιμο σου κατσει να βρεχει δεν βαφεις. θα περιμένουν να βγαλει ηλιο σερι μερες.

καντο 4 να εισαι μεσα. καπου εκει σε κοβω.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Τις γνωσεις και το χρονο για να επιβλεψεις ηλεκτρολογους, πλακαδες, σοβατζιδες, κουζιναδες, υδραυλικους τα εχεις ?

Όπως ανέφερα και πριν όχι. 

28 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Για την περίπτωση που πας μόνος σου. 

Είναι θέμα τύχης πότε θα τελειώσεις

Νομίζω ότι ο δουλευταράς έχει βάλει υπηρεσία ανακαίνισης αλλά δεν έχω ιδέα τί κάνει και πως.

Το είδα και αυτό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερο;;

Ουσιαστικά είναι σαν να πάω σε μηχανικό. 

Και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσως πληρώσω και παραπάνω λόγο πλατφόρμας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Niiikoc είπε

Όπως ανέφερα και πριν όχι. 

τοτε ανεβαλε την ανακαινηση μεχρι να εχεις λεφτα να παρεις μηχανικο να επιβλεψει. Ειτε γινει με συμφωνητικο και δικα του συνεργεια, ειτε πας καουμποικα, χωρις μηχανικο θα τραβας τα μαλλια σου. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

τοτε ανεβαλε την ανακαινηση μεχρι να εχεις λεφτα να παρεις μηχανικο να επιβλεψει. Ειτε γινει με συμφωνητικο και δικα του συνεργεια, ειτε πας καουμποικα, χωρις μηχανικο θα τραβας τα μαλλια σου. 

Γιατί καουμποικα?? 

Οπότε οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι καλύτερα με μηχανικό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΠάρηςΓ είπε

Αν ξερεις τι κανεις μπορεις μονος σου. Εφοσον δεν εχεις χρονικο περιθωριο και μπορεις να περιμενεις μηνες να ερθει ο μαστορας

και να συμμαζέψει πιθανές κακοτεχνίες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...