Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους!

Ειμαι ψυχολογικα χαλια..

Το καναλι μου στο ytube ( kostas restas ) ,αυτο με εικονα το παλιο κασετοφωνο με τα πολυβολα,το διαχειριζεται αλλος.

Μαλιστα ανεβασε κ 2 βιντεο ασχετα με το καναλι που το 1ο ,αυτο με το davinci, ηταν κ δολωμα που την πατησα.

Κατεβασα δλδ το λινκ που εχει στην περιγραφη σε εκεινο το βιντεο με το davinci resolve κ απο κει κ μετα αρχισε το μαρτυριο..

Απεκτησε τον ελεγχο στο gmail λογαριασμο μου κ στο καναλι μου.

Δε ξερω τι να κανω,εχω απελπιστει.

Καποια βοηθεια,καποιος;

Επεξ/σία από mallllias
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Να μιλήσεις με τη google;

Πως; δε βρηκα καποιο αξιολογο τροπο..

Απτις ενεργειες που εκανα η απαντηση ηταν ,οι ρομποτικες ερωτοαπαντησεις τους χωρις να βοηθησουν καπου.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Πώς ακριβώς έκλεψε τα στοιχεία? Δεν είχες κουμπώσει κινητό τηλέφωνο στο gmail account για επαλήθευση?

Ναι..αλλα οταν ξεκινησε η "επιθεση" ηταν συνεχομενη κ επαναλαμβανομενη..δλδ καθε φορα που απαντουσα σε κωδικο που μου ζητουσε για επιβεβαιωση ,απο πισω ερχοταν ξανα κ ξανα το ιδιο,πολυ γρηγορα..

Αποτελεσμα ,να χαθει η σειρα,η μπαλα γενικοτερα..

2 πραμματα θελω..

Να παρω πισω το μαιλ μου

Κ να παρω πισω το καναλι μου στο youtube..

Aν δε γινουν αυτα τα 2,ας καταργηθουν στη χειροτερη,αλλα οχι να τα χρησιμοποιει κ να τα ελεγχει αλλος.

Δημοσ.

Kαλος η κακος το καναλι στo ytube ( kostas restas με το κασετοφωνο με τα πυροβολα που βγαινουν απο τα ηχεια σαν εικονα για προφιλ)

το εχασα επισημα!

οσοι εχεται τη διαθεση ,βομβαρδιστετο με αναφορες γιατι ουτος η αλλος ο τυπος κακο κανει με τους ιους που μοιράζει στα λινκ κατω απο καθε βιντεο απο τις 17/04/2022 και μετα.

Θα κανω καινουργιο ξανα σαν Kostas Restas με ασπρομαυρη τη φατσα μου για εικονα προφιλ, θα το δειτε συντομα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...