Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση gpu σε laptop

nikopoup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να πουλήσω μια κάρτα γραφικών και ο υποψήφιος αγοραστής θέλει να την δει να τρέχει στο pc μου. 

Το θέμα είναι ότι δεν έχω πλέον pc μιας και το έδωσα. 

Μπορώ να την συνδέσω κάπως στο λαπτοπ μου? Υπόψιν το λαπτοπ είναι καινουργιο και δεν θέλω να το ανοίξω. 

Οι θύρες είναι 5gbps

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, dsi44 είπε

παρε την καρτα και πηγαινε σπιτι του να τη βαλετε στο δικο του

Απορω πως δεν το σκεφτηκαμε. 

Ισως παλι να φταινε τα 500 χιλιομετρα που μας χωριζουν

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα ουτως ή αλλιως δε θα τη "δει".... που σε βοηθανε και ειρωνευεσαι κιολας τη στιγμή που θες να βαλεις gpu desktop σε λαπτοπ...

βρες άλλον αγοραστη...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4

28 λεπτά πριν, paylidis είπε

αρα ουτως ή αλλιως δε θα τη "δει".... που σε βοηθανε και ειρωνευεσαι κιολας τη στιγμή που θες να βαλεις gpu desktop σε λαπτοπ...

βρες άλλον αγοραστη...

Για να ρωτάω κάτι τόσο συγκεκριμένο προφανώς έχουμε αποκλείσει όλα τα άλλα ενδεχόμενα 

3 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Για να ρωτάω κάτι τόσο συγκεκριμένο προφανώς έχουμε αποκλείσει όλα τα άλλα ενδεχόμενα 

Η διαταξη που απαιτειται για να μπει καρτα γραφικων απο σταθερο σε λαπτοπ κοστιζει τα μισα λεφτα απο όσο μια απο τις καρτες που πουλας...

Οποτε οχι δε γινεται... Μπορει ισως ο φιλος να απευθυνει σε καποιο καταστημα υπολογιστών της επιλογης του, στην περιοχή σου και να την πας εκει για επιτοπιο ελεγχο σε μηχανημα τους (και να μεινεις παρων φυσικα)

• Like 2

Στις 17/4/2022 στις 9:52 ΜΜ, nikopoup είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να πουλήσω μια κάρτα γραφικών και ο υποψήφιος αγοραστής θέλει να την δει να τρέχει στο pc μου. 

Το θέμα είναι ότι δεν έχω πλέον pc μιας και το έδωσα. 

Μπορώ να την συνδέσω κάπως στο λαπτοπ μου? Υπόψιν το λαπτοπ είναι καινουργιο και δεν θέλω να το ανοίξω. 

Οι θύρες είναι 5gbps

Δηλαδή πως ακριβώς μπόρεσες να σκεφτείς τέτοιο πράγμα; Σου μοιάζει να μπορεί να συνδεθεί σε λάπτοπ... κάρτα γραφικών desktop; 

25 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Δηλαδή πως ακριβώς μπόρεσες να σκεφτείς τέτοιο πράγμα; Σου μοιάζει να μπορεί να συνδεθεί σε λάπτοπ... κάρτα γραφικών desktop; 

Αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα δεις ότι γίνεται με ένα gpu riser το οποίο συνδέεται στην pcie του λαπτοπ. 

Είναι απλο αλλά δεν θέλω να ανοίξω το λαπτοπ μου. 

Διαβάζουμε πριν πούμε ότι να ναι. 

29 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

12 ώρες πριν, dsi44 είπε

αρα δε θα την δει,δεν εχεις κανα παλιο βιντεο που επαιζε η καρτα στο συστημα σου να του στειλεις?

Το κανονίσαμε με τον αγοραστή. Ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη αν το ύφος μου σε πρόσβαλε. 

Δεν είχα αυτή την πρόθεση αλλά ξέχασα να βάλω emoji στην απάντησή μου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...