Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω κάνει τα χαρτιά μου για τον Στρατό και την αεροπορία. Είμαι μακροχρόνια άνεργη και κάνω αίτηση σε πολλές προκηρύξεις. Με στηρίζει πολύ ο άντρας μου και σύντομα περιμένουμε και το παιδάκι μας.

Με τα αθλήματα προσπαθώ.

Εγώ έκανα την ειδικότητα με το σκύλο (δεν είχα άλλη με ΓΕΛ) για την αεροπορία και Τεχνικός Γραφέας ΥΠ για τον στρατό. Μπορώ να κάνω μόνο ΓΕΛ γιατί δεν μπορώ με το πτυχίο μου (ψυχολογία). Αν περάσω, σε ποια ειδικότητα να πάω? Μετά την αίτηση κατάλαβα ότι στην ειδικότητα με το σκύλο δεν πάνε  γυναίκες... Και δεν είναι σίγουρο ότι θα πάω σε κάποιο γραφείο... Ο τεχνικός γραφέας τι κάνει; Να πάω εκεί ή μήπως να περιμένω την άλλη προκήρυξη της αεροπορίας τον Ιούλιο; Αυτή θά είναι μεγαλύτερη, θα έχει περισσότερες ειδικότητες και θέσεις..

Δημοσ.

Να βρεις ποιες ειδικότητες είναι αμετάθετες Αθήνα, γιατι αν πας σε καμία που πρέπει να κάνεις σε μονάδα εκστρατείας χρόνια, δε θα την παλέψεις. Εκτός αν είναι κι ο άντρας σου στρατιωτικός να σε τραβάει με συνυπηρέτηση

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Να βρεις ποιες ειδικότητες είναι αμετάθετες Αθήνα, γιατι αν πας σε καμία που πρέπει να κάνεις σε μονάδα εκστρατείας χρόνια, δε θα την παλέψεις. Εκτός αν είναι κι ο άντρας σου στρατιωτικός να σε τραβάει με συνυπηρέτηση

Επειδή κι εγώ δεν ξέρω, ποιες ειδικότητες είναι αμεταθετες; ... Στην αεροπορία υπήρχε και η ειδικότητα βοηθός ελεγκτή πτήσεων. Έπρεπε να κάνω αυτή νομίζω παρά το σκύλο... Αλλά είχε μόνο 5 θέσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφού λες ότι περιμένεις παιδί, πως λες ότι προσπαθείς στα αθλήματα?

όντως το έχω απορία!

Σίγουρα δεν έχεις ιδέα από στρατό και πας για την αποκατάσταση ή μας τρολλαρεις

Επεξ/σία από jimis98
Δημοσ.

Γυναίκες που κυοφορούν κόβονται στις υγειονομικές, για τα αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω , με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις και άλλα αντίστοιχα θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ότι είσαι έγκυος αποτελεί πρόβλημα μιας και θα κοπείς στις υγειονομικές εξετάσεις.

2) Το γεγονός πως υπάρχουν θέσεις εσωτερικού (και όχι μόνο παραμεθορίου) για κάποιες ειδικότητες δεν σημαίνει πως:

α) Δεν θα πας παραμεθόριο (ίσα-ίσα που για την παραμεθόριο προορίζεστε οι ΕΠ.ΟΠ.),

β) Πως θα πάρεις ποτέ σου μετάθεση εκεί (έχω πολλούς ΕΠ.ΟΠ. στη μονάδα μου που έχουν "εγκλωβιστεί" στην παραμεθόριο είκοσι χρόνια τώρα),

γ) Ακόμα κι εάν κάποτε πάρεις μετάθεση στο εσωτερικό, θα μπορέσεις να κάτσεις μόνιμα εκεί (κατά πάσα πιθανότητα μετά από λίγα χρόνια θα ξαναφύγεις για παραμεθόριο).

3) Ειδικά ως συνοδός σκύλου θα γυρίσεις όλη την Ελλάδα και θα κάνεις πινγκ πονγκ στην παραμεθόριο.

Μετά από τόσα χρόνια στο Στρατό έχω καταλήξει πως η κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις όχι μόνο δεν είναι η "εύκολη λύση", αλλά αποτελεί το δυσκολότερο μονοπάτι που μπορεί να επιλέξει κανείς. Σκέψου το καλά. Τελευταία βγαίνουν πολλές προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Επεξ/σία από magnam
  • Like 2
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από τα αποτελέσματα που βγήκαν είδα ότι είμαι κατάλληλη .. μέσα από πόσες μέρες πιστεύετε θα γίνουν τα αθλήματα ;; Εποπ 22

Δημοσ.

Κατάλληλη σημαίνει πως είχες σωστά τα δικαιολογητικά που ζητούσε η ειδικότητα, θα βγει εκ νέου πίνακας με τα μόρια αν έχεις αρκετά μόρια μόνο τότε θα σε καλέσουν για αθλήματα, υγειονομικές και ψυχοτεχνικα. Αυτά τα γράφει η προκήρυξη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 4 ημέρες μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα έγραφε απόφαση επιτροπής κατάλληλος

Πλέον γράφει μόνο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί 

Γνωρίζει κάποιος περαιτέρω ?

Επεξ/σία από tedfot
Δημοσ.
Στις 26/7/2022 στις 4:01 ΠΜ, dionisis1925 είπε

Την από πάνω ανάρτηση που έχω γράψει την είδες;

Την είδα αφού είχα κάνει την ερώτηση 😉 

Ευχαριστώ για την απάντηση εκ των προτέρων 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/4/2022 στις 8:36 ΜΜ, Neosxristis είπε

Καλησπέρα

Έχω κάνει τα χαρτιά μου για τον Στρατό και την αεροπορία. Είμαι μακροχρόνια άνεργη και κάνω αίτηση σε πολλές προκηρύξεις. Με στηρίζει πολύ ο άντρας μου και σύντομα περιμένουμε και το παιδάκι μας.

Με τα αθλήματα προσπαθώ.

Εγώ έκανα την ειδικότητα με το σκύλο (δεν είχα άλλη με ΓΕΛ) για την αεροπορία και Τεχνικός Γραφέας ΥΠ για τον στρατό. Μπορώ να κάνω μόνο ΓΕΛ γιατί δεν μπορώ με το πτυχίο μου (ψυχολογία). Αν περάσω, σε ποια ειδικότητα να πάω? Μετά την αίτηση κατάλαβα ότι στην ειδικότητα με το σκύλο δεν πάνε  γυναίκες... Και δεν είναι σίγουρο ότι θα πάω σε κάποιο γραφείο... Ο τεχνικός γραφέας τι κάνει; Να πάω εκεί ή μήπως να περιμένω την άλλη προκήρυξη της αεροπορίας τον Ιούλιο; Αυτή θά είναι μεγαλύτερη, θα έχει περισσότερες ειδικότητες και θέσεις..

https://www.insomnia.gr/messenger/7600531/?tab=comments#comment-31416694

Δημοσ.
Στις 17/4/2022 στις 9:00 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

αμετάθετες Αθήνα

απο οτι εχω ακουσει, η μόνη αμεταθετη ειδικοτητα για ΠΑ ειναι μονο ο τραυματιοφορεας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, akiros98 είπε

απο οτι εχω ακουσει, η μόνη αμεταθετη ειδικοτητα για ΠΑ ειναι μονο ο τραυματιοφορεας

Δεν είναι. γιατί εκτός από το 251 ΓΝΑ μπορούν να πάρουν μετάθεση σε όλα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΞ και ΠΝ)…

Επεξ/σία από andreas1gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...