Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
Εχω εναν VPS (contabo) και εχω αγανακτίσει με τα προβλήματα στα mail του στυλ πανε ολα τα mails προς gmail στα spam, στο hotmail δεν πανε και καθολου πρεπει να τους στηλεις mail να σε βγαλουν απο την λιστα τους και τετοια, ενω εχω κανει ολες τις απαραίτητες προυποθέσεις ασφαλείας..
Βλεποντας λοιπονσε third party mail server οπως zoho,gsuite κτλπ τεσταρα to zoho και δουλευει αψογα με αισθητή διαφορα με τις αποστολές των Εμαιλ
Το μεγαλο προβλημα μου εκει ειναι το φοβερο για εμενα limit που εχει να κανει με τα email aliases που δεν μπορουν να εχουν ξεχωριστο κωδικο και πρεπει να αγορασω User
με λίγα λογια  θα ήθελα πχ μια λύση για 2 domains που το καθενα εχει 10 aliases , προφανώς ομως θα πρεπει να εχουν ξεχωριστους κωδικους γιατι προκειται για ξενοδοχεία!
Η λύση που μου δίνει η zoho για εμενα μου ακουγεται απογοητευτική εγω απλα θελω να εχω 20 ξεχωριστους κωδικους οπως κανω και στον contabo μεσω plesk εκει μου λενε τοτε οτι πρεπει να εχω 20 διαφορετικους Users που συνεπάγετε το λιγότερο 20 ε τον μήνα!  

Και λεω εγω τωρα υπαρχει καποια αλλη λύση;
Πχ εχω shared server στην Hostinger και μου δίνει 100 domains με 100 Emails Και 15 gb ανα email box και ανα alias ξεχωριστα!!! και ολα αυτα με επιλογη δικου σου κωδικου , χωρις πολλα πολλα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...