Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 11T 5G ή Samsung A52s 5G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sakks80 είπε

Ίδιο φωτογραφικά με το realme 9 pro+

Σου απαντώ αυτό που είχα γράψει και myphone. Εκτος και αν εχεις κάνει άμεσο συγκριτικό οπότε πάσο (βάλτο και μας να το δούμε αν θελεις :) )

Το οτι το nord 2 έχει ίδιο αισθητήρα δεν σημαινει απαραίτητα οτι θα εχει και ιδιο αποτέλεσμα.

Σκέψου οτι το realme και nord έχουν βασικό τον ultrawide του 1+9pro (που είναι κατώτερος από το βασικό του). Παρόλα αυτά, στο συγκριτικό που έκανα, τη ψαλίδα στο hw (μιας και ειναι ανωτερος ο βασικός του 1+9pro) προφανώς το καλύπτει το λογισμικό. Θα είναι όμως έτσι και το nord 2; Ή ως mid range της ιδιας εταιρίας θα κοιτάξουν να μην κανιβαλίσουν τις πωλήσεις του flagship? 

Εννοείται πως θα εχει καλές νυχτερινές και το nord 2 όμως δεν μπορω να γνωρίζω αν θα έχει ισάξιο optimization και κατα επέκταση εφάμιλλες νυχτερινές. Οπότε με επιφύλαξη αυτό που λες. Προσωπικά, τα λίγα δείγματα που έχω δει απο nord 2 μου φάνηκαν εξαιρετικά αλλά ίσως όχι τόσο εντυπωσιακά. Βέβαια αν δεν κάνεις συγκριση διπλα διπλα δεν μπορείς να ξέρεις.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakks80 είπε

Στα 315 παίζει το OnePlus Nord 2 . Από ότι  έχω δεί έχει ξεπεραστεί το αρχικό πρόβλημα όταν είχε βγεί και έσκασε η μπαταρία σε μερικούς χρήστες. Ίδιο φωτογραφικά με το realme 9 pro+ και φοράει καλύτερο επεξεργαστή τον dinensity 1200.

OnePlus χωρίς Snapdragon δεν θα έπαιρνα (προσωπική άποψη).

Και έχει και μία ιστορία πίσω το Nord 2 ασχέτως εάν έχουν φτιάξει τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...