Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σπίτι της μητέρας μου που έμεναν κάποιοι ενοικιαστές και έφυγαν, έχουνε μείνει διάφορα αυτοκόλλητα κολλημένα σε ντουλάπια της κουζίνας σε ντουλάπες ρούχων σε πόρτες και σε παράθυρα...... 

Τι υλικό / υγρό προτείνετε για την όσο το δυνατόν ευκολότερη αποκόλληση αυτών; Επίσης το υλικό να μην προκαλέσει κάποια φθορά πχ αφαίρεση μπογιάς.

Στον τοίχο από το δωμάτιο υπηρεσίας είχανε μια αφίσα η οποία με δυσκόλεψε να την βγάλω, την έχουν κολλήσει με σελοτειπ μαζί με κάποια υγρή κόλλα, θέλει κάποιο ισχυρο οξύ μαζί με σπάτουλα μάλλον. 

Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω Wd40, υπάρχει κάποιο άλλο ασφαλές υλικό που θα μπορούσα να δοκιμάσω πχ βενζίνη η θα φύγει η μπογιά από πίσω; 

Δημοσ.

Οτιδηποτε με ζεστη.
Παλιοτερα ειχα βγαλει ολα τα αυτοκολλητα απο κρυπτον R με..αναπτηρα.
Αν δεν εχεις θερμοπιστολο,δοκιμασε σεσουαρ.

Εννοειται οτι δε βγαινουν μαγικα,βαλε λιγο νυχι :P

Δημοσ.

Εγώ για να βγάλω τις κόλλες απο σελοτέιπ απο γυάλινη βιτρίνα χρησιμοποιώ οινόπνευμα. Διαλύει την κολλα ακομη και παλιά να είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτή τη δουλειά έκανα πριν λίγες ημέρες. Καθαρή βενζίνη από σούπερ μάρκετ με 1,50€. Στους καθρέφτες έφυγαν αμέσως. Σε πόρτα μελαμίνη με παίδεψε λιγάκι παραπάνω. Σε αναζήτηση στο ίντερνετ διάβασα διάφορα όπως μαγιονέζα ξύδια μύδια κτλ αλλά δεν δοκίμασα. 

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που φερνει το lidl ειναι πολυ καλο,το μονο μειονεκτημα οτι εχει πολυ εντονο αρωμα (φρουτα μυριζει αλλα εντονα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...