Προς το περιεχόμενο

WiFi μέσω usb ;;;

george k13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας. Έχω στο χωριό αυτή την κεραία όπου περνώ σήμα WiFi από φίλο.Η κεραία βγάζει ένα καλώδιο usb και όταν το συνδέω στο λάπτοπ έχω ίντερνετ. Το ερώτημα μου είναι εάν μπορώ να έχω  WiFi ίντερνετ και πως μπορώ να το συνδέσω ( με το usb καλώδιο). Ευχαριστώ πολύ για οποία βοήθεια.IMG-0bd1ce685b73fc70b71276a636c87b96-V.jpg.b28d7c09cce85c25a01c701171522dd1.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς λέγοντας "να έχεις WiFi Internet";

Πληροφοριακά οι κεραίες/ΑΡ με USB σύνδεση, υποχρεωτικά συνδέονται σε υπολογιστές (σταθερό ή φορητό) καθώς μόνο σε αυτούς είναι δυνατόν να εγκατασταθεί (χειροκίνητα ή αυτόματα) ο οδηγός για να δουλέψουν και σε καμία άλλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά, αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει με το να δώσεις ίντερνετ από το λάπτοπ σε κανένα παλιό ρούτερ, άμα έχεις, μέσω καλωδίου ethernet (διαμοιρασμός της σύνδεσης της ασύρματης κάρτας δικτύου στην ενσύρματη του λάπτοπ) και, στη συνέχεια, αυτό να το μοιράσει μέσω wifi στις υπόλοιπες συσκευές. Ψάξε στα αγγλικά για το πώς κάνεις share το ίντερνετ από υπολογιστή σε ρούτερ και θα βρεις αρκετούς οδηγούς, τόσο σε άρθρα όσο και σε βίντεο, σχετικά με τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν. Το μειονέκτημα είναι πως θα πρέπει να έχεις το λάπτοπ μονίμως ανοιχτό.

Επεξ/σία από Vista32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...