Προς το περιεχόμενο

βοηθεια επιλογης λαπ τοπ

panostv2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι εννοεις στα χαρτια? δηλαδη στην πραξη δεν ειναι? επιπλεον ειναι αληθεια κατι που μου ειπε καποιος φιλος οτι δηλαδη πρεπει να προτιμησω τη σειρα legion και ας εχει κατωτερα χαρακτηριστικα γιατι ειναι καλυτερη κατασκευαστικα η οχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, panostv2022 είπε

τι εννοεις στα χαρτια? δηλαδη στην πραξη δεν ειναι? επιπλεον ειναι αληθεια κατι που μου ειπε καποιος φιλος οτι δηλαδη πρεπει να προτιμησω τη σειρα legion και ας εχει κατωτερα χαρακτηριστικα γιατι ειναι καλυτερη κατασκευαστικα η οχι?

Eννοω στα χαρτια. Στα specs. Στα τεχνικα χαρακτηριστικα. Το 2ο υπερεχει στους περισσοτερους αν οχι σε ολους τους τομεις. Κυριως στην καρτα γραφικων. Το 1ο εχει την gtx 1650 και το 2ο την rtx 3050. Δεν τιθεται καν συγκριση.

Και λεω λοιπον στα χαρτια , γιατι κατασκευαστικα δεν ξερω τι γινεται. Δεν εχω καποιο απο τα δυο φορητα , οποτε δεν ξερω πως εχει υλοποιηθει το καθενα. Αν τριζουν τα πλαστικα καποιου απο των δυο. Αν καποιο ζεσταινεται και throttle-αρει κλπ κλπ. Για να απαντηθουν τετοια ερωτηματα , ειτε βρισκεις καποιον που τα εχει και σου λεει ή διαβαζεις κανα review.

Για 100 ευρω διαφορα , εγω προσωπικα θα πηγαινα στο 2ο , με τα καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα και πιο μαζεμενο και ελαφρυ , μιας και το 1ο ειναι 17αρι και περιπου 700γρ πιο βαρυ!!  Ποσο πια διαφορα στην ποιοτητα και στην κατασκευη να εχουν που θα θυσιασεις την 3050 για την 1650 ? Μιλαμε για φορητα του 1000αρικου...

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...