MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Η μετάβαση μου από Windows --> MacOs ήταν σε γενικές γραμμές ομαλή, αλλά έχω 2 θέματα για τα οποία δεν μπορώ να βρω πουθενά απάντηση. Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. 1. Όταν έχω ανοιχτό τον Chrome, εάν έχω επιλεγμένα τα ελληνικά και ενεργό το Caps Lock, ο συνδυασμός command+C αντί να κάνει αντιγραφή, μου ανοίγει το Dev Console του Chrome. Εάν απενεργοποίησω το Caps Lock ή γυρίσω τη γλώσσα στα αγγλικά, δεν το κάνει. 2. Το κουμπί εναλλαγής γλώσσας fn τέρμα αριστερά κάτω, μερικές φορές είναι σαν να τρώει σκάλωμα και ενώ εμφανίζεται το παραθυράκι αλλαγής της γλώσσας όταν το πατάω, εντούτοις αλλάζει τόσο γρήγορα που επιστρέφει ξανά στην ήδη επιλεγμένη γλώσσα. Εάν αλλάξω τη γλώσσα από τη μπάρα πάνω, αλλάζει κανονικά.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Καλησπέρα σε όλους, Η μετάβαση μου από Windows --> MacOs ήταν σε γενικές γραμμές ομαλή, αλλά έχω 2 θέματα για τα οποία δεν μπορώ να βρω πουθενά απάντηση. Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. 1. Όταν έχω ανοιχτό τον Chrome, εάν έχω επιλεγμένα τα ελληνικά και ενεργό το Caps Lock, ο συνδυασμός command+C αντί να κάνει αντιγραφή, μου ανοίγει το Dev Console του Chrome. Εάν απενεργοποίησω το Caps Lock ή γυρίσω τη γλώσσα στα αγγλικά, δεν το κάνει. 2. Το κουμπί εναλλαγής γλώσσας fn τέρμα αριστερά κάτω, μερικές φορές είναι σαν να τρώει σκάλωμα και ενώ εμφανίζεται το παραθυράκι αλλαγής της γλώσσας όταν το πατάω, εντούτοις αλλάζει τόσο γρήγορα που επιστρέφει ξανά στην ήδη επιλεγμένη γλώσσα. Εάν αλλάξω τη γλώσσα από τη μπάρα πάνω, αλλάζει κανονικά. Το πρωτο που λες για τον chrome γινεται επειδη στα Ελληνικα προφανως παταει αλλο συνδυασμο. Το δευτερο που λες ειναι τερμα αστειο οντως. Δοκιμασε να βαλεις την εναλλαγη γλωσσας στο caps lock η σε καποιο αλλο πληκτρο. Εγω το εχω βαλει στο caps lock και δεν εχω κανενα θεμα πλεον. Ουτως η αλλως για να ενεργοποιησεις το caps lock θελει πατημενο το πληκτρο. 2
M A T R I X Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Στις 17/4/2022 στις 1:19 ΜΜ, MakeGreeceSexyAgain είπε Καλησπέρα σε όλους, Η μετάβαση μου από Windows --> MacOs ήταν σε γενικές γραμμές ομαλή, αλλά έχω 2 θέματα για τα οποία δεν μπορώ να βρω πουθενά απάντηση. Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. 1. Όταν έχω ανοιχτό τον Chrome, εάν έχω επιλεγμένα τα ελληνικά και ενεργό το Caps Lock, ο συνδυασμός command+C αντί να κάνει αντιγραφή, μου ανοίγει το Dev Console του Chrome. Εάν απενεργοποίησω το Caps Lock ή γυρίσω τη γλώσσα στα αγγλικά, δεν το κάνει. 2. Το κουμπί εναλλαγής γλώσσας fn τέρμα αριστερά κάτω, μερικές φορές είναι σαν να τρώει σκάλωμα και ενώ εμφανίζεται το παραθυράκι αλλαγής της γλώσσας όταν το πατάω, εντούτοις αλλάζει τόσο γρήγορα που επιστρέφει ξανά στην ήδη επιλεγμένη γλώσσα. Εάν αλλάξω τη γλώσσα από τη μπάρα πάνω, αλλάζει κανονικά. 1. Περίεργο, εμένα λειτουργεί κανονικά, ακόμα και στα ελληνικά. 2. Η γλώσσα αλλάζει με ctrl+space/ctrl+option+space. Μήπως έχεις πειράξει κάτι;
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, M A T R I X είπε 1. Περίεργο, εμένα λειτουργεί κανονικά, ακόμα και στα ελληνικά. 2. Η γλώσσα αλλάζει με ctrl+space/ctrl+option+space. Μήπως έχεις πειράξει κάτι; Μπα όχι. Αυτό το layout εχω και αλλάζω γλώσσα με το πλήκτρο τέρμα αριστερά κάτω. Δεν ήξερα ότι υπάρχει άλλη συντόμευση. 1
labros1995 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Στις 17/4/2022 στις 1:19 ΜΜ, MakeGreeceSexyAgain είπε Καλησπέρα σε όλους, Η μετάβαση μου από Windows --> MacOs ήταν σε γενικές γραμμές ομαλή, αλλά έχω 2 θέματα για τα οποία δεν μπορώ να βρω πουθενά απάντηση. Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. 1. Όταν έχω ανοιχτό τον Chrome, εάν έχω επιλεγμένα τα ελληνικά και ενεργό το Caps Lock, ο συνδυασμός command+C αντί να κάνει αντιγραφή, μου ανοίγει το Dev Console του Chrome. Εάν απενεργοποίησω το Caps Lock ή γυρίσω τη γλώσσα στα αγγλικά, δεν το κάνει. 2. Το κουμπί εναλλαγής γλώσσας fn τέρμα αριστερά κάτω, μερικές φορές είναι σαν να τρώει σκάλωμα και ενώ εμφανίζεται το παραθυράκι αλλαγής της γλώσσας όταν το πατάω, εντούτοις αλλάζει τόσο γρήγορα που επιστρέφει ξανά στην ήδη επιλεγμένη γλώσσα. Εάν αλλάξω τη γλώσσα από τη μπάρα πάνω, αλλάζει κανονικά. Αυτό με την αλλαγή γλώσσας που σου συμβάινει είναι επειδή έχεις το mouse τυχαία εκείνη την ώρα πάνω στο παραθυράκι που πετάγεται με τις γλώσσες και επιλέγει ξανα την ίδια γλώσσα. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα