Haldol Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Το Kodiaq σίγουρα είναι μεγαλύτερο, αλλά αξίζει τη μικρή διαφορά τιμής (πλέον) για την έξτρα πρακτικότητα που προσφέρει. Δεν είναι μόνο η διαφορά τιμής, αλλά και το μέγεθος. Π.χ. εγώ που έχω το T-ROC, δύσκολα θα έπαιρνα το Tiguan. Είναι πιο μεγάλο απ' όσο θέλω. Ας ήταν και στα ίδια λεφτά. 3
QuantumWanderer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Ναι, σίγουρα, αυτά είναι προσωπικές ανάγκες του καθενός. Απλά σαν τοποθέτηση μοντέλου στον ανταγωνισμό, το «σκότωσαν».
tilaverboy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Ναι, σίγουρα, αυτά είναι προσωπικές ανάγκες του καθενός. Απλά σαν τοποθέτηση μοντέλου στον ανταγωνισμό, το «σκότωσαν». Σκοτώνουν απλώς όλα τα καινούργια αμάξια ανεξάρτητα κατασκευαστή καθιστώντας την κτήση πρακτικά αδύνατη. Αυτό γίνεται είτε με το να ανεβάζουν τρέλα τις τιμές προς τα επάνω είτε με το να ξεκινούν την παραγωγή τους μετά από 1.5-2 χρόνια. Δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα το polo που ξεκινούσε από 15 σήμερα να ξεκινάει από 21. Τη στιγμή που το 2021 εγώ απόκτησα το Troc με 22. Όπως απίστευτο μου φαίνεται το Yaris να έχεις ημερομηνία παραλαβής μέσα του 2023. Είναι σα να προσπαθούν όλοι οι κατασκευαστές να αρπάξουν όλα τα χρήματα και στο τέλος να πουν σορρυ ένεκα της κρίσης δεν φτιάχνουμε άλλα αυτοκίνητα καλή σας συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα